Dodaj do ulubionych

Meridia, prosze o informacje

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 11:38
Witam, jestem tutaj nowa, zaczynam dopiero leczenie , mam prosbe, pisalyscie
tu o leku Meridii, ,czy ktos moglby mi napisac co to za lek, z pojedynczych
postow wnioskuje ze to jakis lek na depresje chyba. Bede wdzieczna za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiszpanka Re: Meridia, prosze o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 11:41
      Chyba to lek zmniejszajacy laknienie jednaksmile
      • Gość: Wiktoria Re: Meridia, prosze o informacje IP: *.net.diw.com.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 13:44
        Gość portalu: Hiszpanka napisał(a):

> Chyba to lek zmniejszajacy laknienie jednaksmile

Cześć Hiszpanko!
        Nie piszesz skąd to Twoje zainteresowanie tym lekiem, ale moge Ci życzliwie
        podpowiedzieć, żeby Ci przypadkiem do głowy nie przyszło brać tego
        świństwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        To psychotropy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Dobre na depresję (też) ale to lek, który działa na układ nerwowy (centralnie a
        nie obwodowo!) i powoduje uczucie sytości po małym posiłku, niestety powoduje
        uszkodzenia płodu jesli nawet wypłucze się po jakimś czasie z krwi ponieważ
        bardzo długo pozostaje skumulowany w tkankach.

po odstawieniu (jesli nie dostaniesz anoreksji -meridia jest uznana za lek
        anorektyczny) zapomnij o ciązy co najmniej 4-6 m-cy, nigdy jednak nie ma
        gwarancji, ze w trakcie stosowania nie uszkodzi "czegoś" co spowodować
        może "produkcję wadliwych jajeczek"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odstawiasz meridię i bardzo prawdopodobne jest że utyjesz 2x tyle co schudłaś!
        A jak przy okazji przestaniesz miesiączkować to dopiero zaczną się problemy!!!!

Nie szprycuj się proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiktoria
        • Gość: Goska Re: Meridia, prosze o informacje IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 13:58
          Cześć- właściwie - już wszystko napisała moja porzedniczka. Ja dodam, ze jadłam
          to swiństwo (ok2-3 lata temu) i faktycznie jest lekiem "na depresję" - to
          znaczy ja wpadłam w bardzo depresyjne nastroje i miałam takie postrzeganie
          siebie jak anorektyczki czy bulimiczki. To znaczy: ciuchy były luźniejsze- a ja
          w lustrze widziałam coraz tłustsze babsko. Ozywiście nie każdy musi tak mieć-
          ale po co takie leki od razu? Jeżeli masz problem z płodnością spowodowany
          tuszą, to poszukaj lekarza zajmującego sie leczeniem tyh problemów
        • Gość: Hiszpanka Re: Meridia, prosze o informacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 21:19
          Dzieki , wielkie dzieki za ostrzezenia. Tak sobie myslalam ze moglabym
          troszeczke schudnac przed ciaza... mam jakies doly ostatnio straszne, boje
          sie , ze nie bede mogla zajsc w ciaze, wlosy mi wypadaja z tego umartwiania
          sie. Nie pekaja mi pecherzyki, nie wiem jak sie zabrac za leczenie...
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka