Dodaj do ulubionych

monitoring owu Wawa -PILNE!

29.08.03, 11:54
Dziewczyny,
Pomozcie! Znacie moze jakiegos fajnego lekarza, ktory rogi USG dopochwowe?
Musze monitorowac cykl, a radiolog, do ktorego wyslal mnie moj lekarz nie ma
juz wolnych miejsc. Ineteresuje mnie termin na 6. wrzesnia. Mieszkam na
Ursynowie, ale dojade w kazde miejsce, byle Lekarz byl kompetentny.
Z gory dziekuje
Beemka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: 195.117.151.* 29.08.03, 12:04
      tak przy okazji zapytam, w których dniach powinno sie monitorować cykl
      dziekuje za odp. i pozdrawiam
      • beemka1 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! 29.08.03, 12:11
        zalezy to od dlugosci cyklu. Generalnie nalezy obserwowac, jak rosnie
        pecherzyk, wiec USG powinno byc wykonywane przed owulacja, a nastepnie po niej
        celem sprawdzenia, czy pecherzyk pekl czy nie.
        • august4 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! 29.08.03, 12:20
          Przecież na Ursynowie masz NOVUM.
          • Gość: beemka1 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: *.acn.waw.pl 29.08.03, 12:28
            Wiem, ze mam nOvum, ale watpie, zebym zdazyla umowic sie na przyszla sobote...
          • bella76 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! 29.08.03, 12:28
            No wlasnie, Beemka, nie pomyslalas o novum? masz blisko i mialabys pewnosc ze
            wszystko bedzie tak jak nalezy - monitorowanie cyklu w novum kosztuje ok. 50zl
            za wizyte z wyjatkiem pierwszej ktora kosztuje ok. 100zl.
    • Gość: Mutak Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: 217.153.130.* 29.08.03, 12:29
      Cześć
      Polecam Ci Panią Doktor Taszycką z NOVUM ( Puszczyka 14). Jedno USG kosztuje
      50 zł i za każdym razem trzeba płacić. Ja byłam trzy razy i w któym dniu to
      zależy pd cyklu, ale najlepiej na pierwszą wizytę zapisac się około 13dc, jak
      tak byłam, a później za dwa dni i trzeci raz byłam juz jak pęcherzyk pękł.
      Polecam.
    • Gość: Julka Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: *.nestle.pl 29.08.03, 12:33
      Hej, Centrum Medyczne Damiana- dr Hadas albo Słodki tel 847-33-13. Moją swoją
      siedzibę na Wołowskiej i na Foksal.
      Powodzenia, Julka
    • Gość: beemka1 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: *.acn.waw.pl 29.08.03, 12:37
      Wlasnie zadzwonilam do nOvum, ale na przyszla sobote jeszcze nie przyjmuja
      zapisow. Dzieki za rady, moze jeszcze ktos sie odezwie?
      Pozdrawiam
    • august4 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! 29.08.03, 12:44
      Nie kombinuj. Dziewczyny z novum znajdą ci jakąś "dziurę". Przecież USG nie
      trwa godzinę.
    • Gość: jm Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: *.k.mcnet.pl 29.08.03, 14:11
      Pocecam klinikę INVIMED na ul. Rakowieckiej 36, dr Rokicki tel.606-37-00.
      Metrem niedaleko - stacja Pole Mokotowskie.
      • bella76 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! 29.08.03, 14:22
        Jak w novum nie ma miejsc to moze faktycznie damian? tam na pewno znajda Ci
        miejscesmile no i tez masz dosc blisko, bo glowna siedziba jest na WALBRZYSKIEJ,
        nie woloskiej, jak ktos napisalsmile
        • Gość: Mutak Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: 217.153.130.* 29.08.03, 14:40
          Ale w Damianie cena jednej wizyty to 90 zł, a NOVUM tylko 50 zł. To tyle,
          jeśli chodzi o różnice...
          • Gość: BEEMKA1 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: *.acn.waw.pl 29.08.03, 15:46
            Dzieki, dzieki wszystkim. Dzwonilam juz do nOvum, terminy beda, ale mam
            oddzwonic w przyszlym tygodniu. W Damianie za to jest dosc drogo - 90 zl bez
            konsultacji, w nOvum za pierwsze 100 za nastepne 50. Zreszta, w nOvum mamy juz
            swoja karte.
            Pozdrawiam
            Beemka.
            • Gość: zeta Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: *.customer.telia.com 01.09.03, 10:14
              pozwoliłam sobie skorzystac z tego posta. Dzwonilam do dr. Rokickiego ale tam
              jest po 100 zl nie 50... czy ktos wie, gdzie w wawie jest w miare tanio aby
              zrobic pilnie USG?
              • kropek77 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! 01.09.03, 15:57
                Witajcie,
                ja ze względów finansowych skierowałam swoje kroki nie do Novum, a do szpitala
                Bielańskiego. Znalazłam tam super lekarza, miłego, który wyjaśnia wszystko o co
                pytam. W szpitalu tym mam robioną inseminację, więc wiąże się to z
                monitorowaniem cyklu. Dr Kardasiński, bo o nim mówię, robi mi usg na izbie
                przyjęć, nawet 4 razy w cyklu, oczywiście dopochwowo, sprzęt dobrej jakości
                (specjalnie idziemy do pokoju z tym lepszym USG), i co najważniejsze wszystko
                bezpłatnie. Podaję kontakt: Szpital 569-03-82 (przychodnia rozrodczości),
                komóra do doktora: 601-380-111. Ponieważ teraz idzie na urlopik, można się
                również skierować do doktora Kośca. Też super lekarz, szef Kardasińskiego wink
                Jak ktoś ma więcej pytań, to zapraszam kropek77@gazeta.pl
                PS. insminację też czxasami można zrobić "bezpłatnie" wink
                Pozdrawiam
    • lidek0 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! 01.09.03, 16:21
      O Novum zdanie mam nienajlepsze. Ja polecam dr Marzenę Padzik Moczydłowską.
      Możesz iśc bez zapisu. Ja jako jej pacjentka monitoring miałam za darmo. Na USG
      w gabinecie gdzie przyjmuje. Tel 611 87 43 ul.Marsa 101/103 we wtorki i
      czwartki do dostaniej pacjentki czyli nawet do 24
      • beemka1 Re: monitoring owu Wawa -PILNE! 01.09.03, 18:56
        Lidek,
        Dzieki za namiary, ale jak wiesz, cykl trzeba monitorowac w odpowiednich
        dniach. Akurat wypadla to sobota, wiec nOvum, jako klinika pracujaca w sobote,
        wydaje mi si najlepsza.
        Pozdrawiam
        Beemka.
    • yousta1 Do Lidek 01.09.03, 18:57
      mam pytanko
      Od dawna szukam dobrego lekarza z USG w gabinecie (niestety po poronieniu to
      wolę huchać (chuchać????) na zimne).
      Proszę napisz mi coś więcej o tej Twojej lekarce. Mieszkam niedaleko Marsa i
      jeśli ją polecasz i jest stosunkowo niedroga to chętnie bym skorzystała.
      Pozdrawiam
      Justa
    • Gość: vikas Re: monitoring owu Wawa -PILNE! IP: *.acn.pl / 10.68.5.* 01.09.03, 19:49
      Polecam Ci mojego lekarza-jest kompetentny i zna się na rzeczy.Pojęcia nie mam
      czy przyjmuje w soboty, ale możesz zadzwonić i zapytać tel:602 211 785
      ul.Sobieskiego 104 lokal 33 Wizyta trwa pół godziny i kosztuje 100 zł w tym USG
      dopochwowe, ale myślę że monitoring będzie tańszy bo to jakieś 15 min
      Powodzenia!
      • Gość: majka do vikas!!! pilne IP: *.k.mcnet.pl 02.09.03, 14:37
        mam pytanie? jk nazywa sie ten Twoj lekarz?
        pozdr
        majka
        • Gość: vikas Re: do vikas!!! pilne IP: *.acn.pl / 10.68.5.* 02.09.03, 15:13
          Dr.Jarosław P. Niemoczyński. Ginekolog - położnik, androlog
          • Gość: majka Re: do vikas!!! pilne IP: *.k.mcnet.pl 02.09.03, 15:50
            dzieki,myslalam ze to dr adamowicz-bo z nim nie mam jakos milych wspomnien
            pozdr
            majka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka