wisienka1980 30.04.08, 12:09 Witam, chciałabym zasięgnąć informacji, czy metodę IMSI stosuje tylko PROVITA, czy jest jeszcze może jakaś inna klinika? Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisienka1980 Re: IMSI 30.04.08, 13:59 Dziekuje za info. Czytalam, ze ta metoda wcale nie jest skuteczniejsza, ale informacje na stronie Provity sa zachecajace. Czy ktos wie moze cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mambaa Re: IMSI 30.04.08, 14:16 na stronie Provity nie ma aktualnych statystyk, ale rezultaty klinika ma dobre. Na pewno metoda ta sprawdza się kiepskich parametrach nasienia. www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=News&file=print&sid=472 Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: IMSI 02.05.08, 11:48 Z tego co się orientuję to podobno Novomedica w Mysłowicach też stosuje IMSI ale tam to szkoda jechać (( __________________________________ po 6 latach mamy nasz CUD niech TEN CUD trwa Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: IMSI 30.06.08, 19:16 novomedice to tra omijac z daleka szerokim lukiem!!!!! a jesli chodzi o imsi to mysle ze daje lepsze rezultaty szczegolnmie ze powiekszenia plemnmikow sa takie ze widac jadra komorkowe nawet!!!!zatem wybiera sie najlepsze pemniki i zmniejsza sie przez to ryzyko poronien!ja teraz bede podchodzic do imsi i mysle ze to najlepsze co mozemy zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: IMSI 01.07.08, 00:38 gocha 500 popieram twoja opinie dotycząca nowomedici.. trzeba ich omijac i to szeroko...ja straciłam tam sporo czasu i pieniedzy..a kiedy podchodzisz do imsi w prowicie ??? bo ja własnie sie stymuluje i byc moze ze na koniec tygodnia będę miała punkcje ,mam nadzieje ze tym razem sie uda pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: IMSI 01.07.08, 09:28 misia ja od dzis zaczynam puregon 150j na dobe!,za tydzien estradiol i usg-czyli w poniedzialek.ciekawe co wyhoduje!!!ja chyba punkcje bede miec tak blizej polowy lipca.misia a masz gg bo moze bysmy na gg troche pogadaly mam pare pytan do ciebie moze sie odezwij jak dasz rade dzis o 22:00 co???mojj numer to 3940801 Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: IMSI 01.07.08, 13:25 oki wbiłam sobie twoj nr gg postaram sie byc ok 22 paa Odpowiedz Link Zgłoś