Gość: Raczka IP: 157.25.43.* 08.10.03, 11:43 Witam, Ja mam jedna, drobna rade, ktora nalezy praktykowac od wczesnych lat mlodosci. Dotyczy to wylacznie mezczyzn. A wiec - CHCESZ MIEC DZIECI JAK KRYSZTALKI ROB CODZIENNY MASAZ PALKI. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Bledy mlodosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 14:32 Idiotyzm i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: Bledy mlodosci IP: *.acn.pl / *.acn.pl 08.10.03, 15:00 Hej Raczka chyba trafiłaś na to forum, co nie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: Bledy mlodosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 14:59 Popieram Cię MIKA!!! Idiotyzm! Raczka! To nie miejsce na takie teksty!!! Tutaj ludzie maja problemy za zajściem w ciążę a Ty - chyba z GŁOWĄ...to tyle. Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Bledy mlodosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 18:40 wydaje mi się, że jesteś ostro niedopieszczonym facete, którego łapa boli od tych masaży.Najlepsza baba to własna graba, co idioto?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamarta77 Re: Bledy mlodosci 08.10.03, 19:28 podpisuje sie pod wszystkimi odpowiedziami! i wiece dodawac chyba nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Bledy mlodosci IP: 80.51.242.* 08.10.03, 20:02 A rączka cie nie boli od tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczka Re: Bledy mlodosci IP: 157.25.43.* 09.10.03, 10:07 Skad tyle agresji w waszych wypowiedziach. Po co ta zlosc? Ja tylko chcialem pomoc. Czy naprawde myslicie. ze tzw. "masaz palki" nie pomaga w zajsciu w ciaze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Bledy mlodosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:04 Już zupełnie nieagresywnie odpowiadam, że chyba masaże nic nie zmienią, bo z tego co się słyszy to każdy się masuje a potem i tak okazuje się, że nie może być tatusiem. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i3 Re: Bledy mlodosci 09.10.03, 14:25 A może lepiej pomasuj głowę, chyba Ci się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Bledy mlodosci IP: *.daminet.pl 09.10.03, 18:49 Życzę Tobie, aby twoja metoda poskutkowała u Ciebie-będziesz miał sporo dzieci jak kryształki. Masuj się masuj, tylko żebyś się nie przestraszył, jak Ci odpadnie ta pałka. A tak na serio takie rady zachowaj dla siebie, widać, że nic nie wiesz o problemie bezpłodności. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: Bledy mlodosci 09.10.03, 19:18 To nie agresja tylko zdrowy rozsądek. Mówisz do kobiet, które mają problemy z zajściem w ciążę i radzisz im masturbacje poprzez masowanie penisa. Kobieta, byc może tego nie wiesz, jest zbudowana inaczej niz męzczyzna. Zdziwi Cie to, nie ma penisa i nie może go masowąć, by zajść w ciążę. Przestan masować a znajdz sobie zone, a się przekonasz, ze mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiakasia NIE REAGUJCIE na takie prowokacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 19:38 dziewczyny! NIE REAGUJCIE na takie prowokacje najlepszym sposobem na takich prowokatorow to ZIGNOROWAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: NIE REAGUJCIE na takie prowokacje IP: *.daminet.pl 09.10.03, 20:45 a mi się podoba reakcja na takie posty, bo jak czytałam niektóre to uśmiałam się do łez. Naprawdę rozbawił mnie ten śmieszny człowieczek, który faktycznie chyba nie wie, że kobiety nie są posiadaczkami penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczka Dlaczego na mnie naskoczyliscie? IP: 157.25.43.* 10.10.03, 08:23 Nie rozumiem dlaczego na mnie naskoczyliscie. Przeciez w pierwszym poscie napisalem, ze ta rada dotyczy wylacznie mezczyzn. Jest ona zartobliwa, ale zawiera w sobie troche prawdy. Czy naprawde nie ma w was nawet odrobiny luzu i zgrywusostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Dlaczego na mnie naskoczyliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:56 Jest i to dużi, ale nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Dlaczego na mnie naskoczyliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:56 Jest i to dużo, ale nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
astria Re: Bledy mlodosci 10.10.03, 21:10 Raczka, a Tobie do smiechu jest tylko po Twoim poscie ??? Przeciez dziewczyny odpowiedzialy bardzo humorystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Bledy mlodosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:24 śmiać to ja się mogę z kawału,a nie z tego że wiele lat mego życia przesiedziałam u lekarzy, nie wspominająć kosztów, łez itp. A wesoło by Ci było gdyby ktoś żartował ze śmierci tmojej matki? Śmierć dziecka boli o wiele bardziej a wiele z nas ją przezyło. I nie zarzucaj nam braku humoru, bo twoj jest wyjątkowo nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś