Gość: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:09 blagam o odpowiedz ktora z was pszyjmowala luteine podjezykowa i po jakim czsie zaszla w ciaze.czy luteina ma skutki uboczne i w jakim czasie po leku wystepuje jajeczkownie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata30 Re: luteina 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:11 Luteina to progesteron, wiec powino sie ja brac po stwierdzonym jajeczkowaniu np. przez USG. Brana wczesniej nie przyniesie rezultatu w postaci jajeczkowania (!) a wrecz przeciwnie moze zaburzyc ten proces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: luteina 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:23 agato jezeli u mnie wystepuje jajeczkowanie tylko mam dlugie cykle nie mozna dokladnie stwierdzic kiedy jest jajeczkowaniemam cykle 33 44 czy pomoze luteina 50 w tym pszypadku? prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata30 Re: luteina 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 09:21 Ja nie jestem lekarzem,ale przyjmowanie luteiny, wg mnie, ma sens jako suplementacja progesteronu w drugiej fazie , po stwierdzonej owulacji na USG, czy testami OWU, oraz podaje sie ja tez w przypadku dlugich cykli, na koncu na wywolanie miesiaczki ( tu chyba dawki inne , wieksze, ale nie wiem tego) Odpowiedz Link Zgłoś