Gość: Iza IP: *.tele2.pl 14.10.03, 12:01 Czy wie ktos może jak mieszanke ziół na poprawienie płodnosci pic, przed posiłkiem czy po w jakiem temp i jak długo, po jakim czasie zaczynaja zioła działac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: zioła na niepłodnosc IP: *.tomaszow.mm.pl 14.10.03, 16:08 Hej! na temat ziół co prawda niewiele wiem, ale słyszałam od pielęgniarki (mojej znajomej), że ponoć bardzo pomaga i stymuluje jajeczkowanie magnez, można go łykać cały czas, przez cały cykl. Podobno wywołuje jajeczkowanie i zwiększa ilość śluzu owulacyjnego (płodnego). Dziewczyny pisały też tutaj o wiesiołku. Podobno też ma zbawienne działanie. A najlepiej wejdź w wyszukiwarkę i wpisz szukane hasło: zioła na niepłodność, może coś Ci się pojawi, bo pamiętam, że kiedyś dużo tu było wieści na twen temat. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: zioła na niepłodnosc IP: *.tele2.pl 15.10.03, 10:12 Zioła nalezy pic 3 razy dziennie i systematycznie wtedy beda jakies efety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: zioła na niepłodnosc IP: *.katowice.agora.pl 15.10.03, 11:53 Na starania.gery.pl możesz poczytać o Hormeelu leku homeopatycznym który jest stosowany przy niepłodności. Pije się go 3 razy dziennie po 10 kropel, kosztuje ok. 24-26 zł butelka 30 ml Odpowiedz Link Zgłoś