Gość: Anka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 16:02 Po czym poznać, że w dojrzewającym pęcherzyku jest komórka i nie jest on pusty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PP Re: Pęcherzyki z komórkami IP: 80.51.242.* 14.10.03, 16:53 Od pewnego momentu widac to na (dobrym) aparacie USG. A jak słaby, to widac tylko,ze pęcherzyk sie zapadł, bo jest mniejszy i "pomarszczony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Pęcherzyki z komórkami IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 15.10.03, 08:09 A dokładniej od którego momentu to widać? Odpowiedź jest dla mnie bardzo istotna. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
praktycznyprzewodnik Re: Pęcherzyki z komórkami 15.10.03, 15:31 Wydaje mi się,ze to raczej zalezy od klasy aparatu którym robi sie badania. Wiem,ze w tych starych nie było widac jajeczka, tylko sam pecherzyk, który był albo ładny i okraglutki albo zapadniety - co wskazywało na to, ze juz pekł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Pęcherzyki z komórkami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 12:12 praktycznyprzewodnik napisała: > Wydaje mi się,ze to raczej zalezy od klasy aparatu którym robi sie badania. > Wiem,ze w tych starych nie było widac jajeczka, tylko sam pecherzyk, który był > > albo ładny i okraglutki albo zapadniety - co wskazywało na to, ze juz pekł. A czy w Novum mają dostatecznie dobry sprzęt USG? Odpowiedz Link Zgłoś