lusiasia 04.10.08, 18:25 czy ktos z was leczacych sie zagranica, mial leczenie (np szczepionki) na przeciwciala ( np anty tpo, anty tg, jadrowe) jesli ktos sie z was taki znajdzie, podajcie mi nazwe kliniki i kraj dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: do dziewczyn z zagranicy 05.10.08, 12:43 Ja na ANA (jądrowe) biorę sterydy. O posiadaniu innych przeciwciał nic mi nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiasia leczysz sie za granica? 05.10.08, 19:11 ja sterydy tez bralam, ale nie pomogly ale chodzi mi o te szczepionki, nie rozumiem dlaczego ta wiedza jest taka ukryta, na zadnej stronie kliniki tego nie moge znalezc ktos mi kiedys chyba z Niemiec przekonywal ze w Niemczech to jest powszechnie stosowane, ale nie pamietam kto i nie wiem dokladnie w jakies klinice problem w tym ze jak ja powiem lekarzowi ze sa jakies szczepionki, to ja juz wiem jak on sie na mnie popatrzy i wysle jak zawsze do psychologa Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: leczysz sie za granica? 06.10.08, 13:30 Ale czy to koniecznie musi być zagranicą? Poczytaj odpowiednie wątki na bocianie,tam dziewczyny biorą szczepionki,jakieś wlewy czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś