free777 23.10.08, 11:53 prosze o opinie o Dr. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-danka Re: Dr. Sobociński Bydgoszcz 23.10.08, 12:44 mój M był u niego na kilku wizytach i był zadowolony, ale moim zdaniem w Bydgoszczy nie ma dobrego lekarza - specjalisty w leczeniu niepłodności Odpowiedz Link Zgłoś
free777 Re: Dr. Sobociński Bydgoszcz 23.10.08, 12:47 to czytam juz na kazdym mozliwym forum ja tez ide z moim M do niego,zobaczymy..nie wiesz gdzie on przyjmuje, bo w necie sa 2 rozne adresy?? i czy orgíentujesz sie czy w przypadku zlego wyniku bad. spermy p Dr. bedzie badal M? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-danka Re: Dr. Sobociński Bydgoszcz 23.10.08, 12:59 Mój M był u niego na ulicy Pod Blankami 1, miał niejasny wynik nasienia, więc go zbadał, zapisała jakieś lekarstwo i kazał powtórzyć badanie nasienia. Kolejny wynik był już prawidłowy, ale nadal kazał mu łykać jakieś leki. Teraz leczymy się w Gdańsku w Invicie i tam lekarz kazał odstawić mojemu M leki, ponieważ wyniki ma ok, więc mogą mu zaszkodzić niż jeszcze w jakiś sposób pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
free777 Re: Dr. Sobociński Bydgoszcz 23.10.08, 13:04 powiedz mi czy Twoj maz mial badanie przez odbyt i bad. jader? bo moj sie tego obawia Odpowiedz Link Zgłoś
ja-danka Re: Dr. Sobociński Bydgoszcz 23.10.08, 13:08 tylko bdanie jąder w celu wykluczenia żylaków Odpowiedz Link Zgłoś