IP: *.fwfin.fwc.com 06.11.03, 08:08
Ponawiam swoja prosbe- watek o pco. napisz prosze gdzie sie leczylas i gdzie
mialas robiona laparo. JA tez jestem z okolic Katowic wiec nie tylko laczy
nas to forum i problem z zjsciem w ciaze. Ja przygotowuje sie do laparo-
dzisiaj pierwsza szczepionka przeciwko zoltaczce. ale nie mam pewnosci czy
mam pco. owszem kilka pecherzykow - ale nie za duzo, hormony w normie ,
innych objawow brak. jajniki powiekszone, na jednym chyba jakas torbiel.no i
nie moge zajsc w ciaze. temperaturki w II fazie cyklu podwyzszone, co
oznaczaloby,ze mam owu ale w ciaze nie zachodze.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aania4 Re: do aania4 11.11.03, 11:16
      Przepraszam Monia że milczałam, ale nie miałam dostępu do internetu przez kilka
      dni ;-(((
      Piszesz o podobnych objawach które ja miałam. Ja od 1,5 roku leczyłam się u
      Docenta Andrzeja Witka z Sląskiej Akademii Medycznej w Katowicach Ligocie. Jest
      to najlepszy lekarz którego spotkałam przez ostatnie 10 lat odkad mam problemy
      z jajnikami. Przeszłak kilka operacji i laparoskopii. Dużo by tu pisać.... On
      pomógł mi bardzo choć tak jak wcześniej pisałam jestem pewna że gdyby nie
      francuskie ziółka firmy VISION dzis nie byłabym w ciąży. Lekarz sam się
      zdziwił: wydał okrzyk: A PANI JAK TO ZROBIŁA????? Z chęcią sie z Tobą spotkam
      lub pogadam przez telefon. Tak najłatwiej wink))
      Buźka wink)
      • Gość: KATION Re: do aania4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 11:29
        Co to za zióła Vision? Można prosić trochę więcej info na ten temat?
        • Gość: asisa Re: do aania4 IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.248.* 11.11.03, 16:51
          Jezeli mozesz to powiedz cos więcej o tych cudownych ziółkach i gdzie je można
          kupić????
          • Gość: Paola Re: do aania4 IP: *.daminet.pl 11.11.03, 20:28
            Dziewczyny nie dajcie się naciągać. Przecież wyraźnie pytałyście aanię, czy
            można kupić te ziółka w aptece, ile kosztują itd. Czy aż tak trudno podać te
            informacje na forum....trzeba od razu dzwonić do aani? Nie wiem co wy o tym
            sądzicie ale ta nasza koleżanka wydaje mi się aż za bardzo tajemnicza. Aaniu
            przyznaj się, czy aby nie jesteś przedstawicielką tej firmy i czy nie zależy
            ci na sprzedaniu naszym forumowiczkom tych "cudownych" ziółek. Może się mylę
            co do twojej osoby, jeśli tak to po prostu przestań być taka tajemnicza, wtedy
            będziesz bardziej wiarygodną osobą.
            Pozdrawiam
            • Gość: monia1 Re: do aania4 IP: *.fwfin.fwc.com 12.11.03, 08:45
              dziewczyny nie atakujcie aani, wiem,ze jesli cos lub ktos pomoglby mi zajsc w
              ciaze to tez bym o tym mowila i polecala. napisz prosze na gg 2445977. ja
              wczoraj bylam na konsultacji u dr Skrzypulec w Mikolowie. Czy ktos zna moze te
              lekarke? mam na razie kontynuowac diagnostyke czyli kolejne badania nas
              czekaja.
            • Gość: pepe Re: do aania4 IP: 57.66.48.* 12.11.03, 10:13
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=8847778&a=9019037
            • Gość: pepe Re: do aania4 IP: 57.66.48.* 12.11.03, 10:17
              przepraszam - wyslal mi sie link bez komentarza; wlasciwie komentarz nie
              potrzebny, ale: Paola, Aania podala wszystkie informacjie w innym poscie,
              (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=8847778&a=9019037); trzymaj sie!
              • aania4 Re: do aania4 15.11.03, 12:52
                No cóz - pozostaje mi współczuć Paoli i innym osobom, które myślą tak jak ona.
                Paola - czytaj uważnie a potem wyciągaj wnioski - odwrotna kolejnośc nie jest
                dobra. Napisałam wyraznie że kupuję zioła na własne potrzyby nie rozprowadzam
                ich. Nie mówiłam też że można je u mnie kupic tylko podałam namiary na firmę.
                Skąd ta podejrzliwość i ironia?????
                Statystyki mówią że przy leczeniu bezpłodności róznego rodzaju na 20 kobiet
                które leczą się tymi preparatami 10 zachodzi w ciążę. Mnie sie udało choc
                lekarze nie mogli w to uwierzyć. Jestem szczęśliwa i podekscytowana tym faktem
                dlatego też wszystko co pisałam było w dobrej wierze i z chęcią niesienia
                pomocy. Wiem jakie to straszne starać sie przez wiele lat o dzidziusia i wiem
                że zdesperowane kobiety szukają pomocy wszędzie. Dlatego też podejmijcie same
                dycyzję. Ja służę pomocą i moim doświadczeniem. Nie będę więcej pisała o tym bo
                temat uważam za wyczerpany. Jetem terapeutką i znam wiele naturalnych metod. Ta
                jest jalepsza. Pozdrawiam i życze dużo owocnych przemyśleń.
                Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka