Gość: A IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 20.11.03, 20:15 czytalam w poprzednich watkach o tych specyfikach, czy ktos z was probowal tych srodkow i z jakim rezultatem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thmwag Re: Maca / Noni IP: *.eltur.com.pl 21.11.03, 10:23 Ja wcinam noni już od prawie roku. Mam ją z polecenia bioenergoterapeutki u której się "wzmacniam". Na razie efektów ciążowych nie ma, ale podobno energetycznie jest już u mnie dobrze, a po nowym roku mam się spodziewać niespodzianki. Wiem że może za dużo sobie wyobrażam, ale bardzo staram się być dzielna i robić wszystko tak jak mi mówią i lekarz i terapeutka. Poza tym raczej nie sądzę żeby mogło coś zaszkodzć w takim specyfiku, zawiera dużo mikroelementów, jest naturalny (sok z rośliny) ma w swoim składzie również kwas foliowy co jest dodatkowym atutem. A jak mi się uda dzięki temu sposobowi, to oczywiście napiszę. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABI Re: Maca / Noni IP: *.tele2.pl 21.11.03, 10:42 a gdzie mozna kupic MACA? Jestes moze z Poznania?, bo szukam dobrej bioenergoterapeutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thmwag Re: Maca / Noni IP: *.eltur.com.pl 21.11.03, 11:18 Jeśli pytanko jest do mnie, to muszę niestety przyznać że z Poznania nie jestem. A szkoda, bo miałabym większe możliwości jeśli chodzi o wybór lekarza itp. Moja energoterapeutka jest ze Zgorzelca. A czy jest dobra to powiem jak mi się uda. Oby Co do MACA nie mogę nic powidzieć , znam tylko noni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sissy7 Re: Maca / Noni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 17:39 Cześć, Ja też się interesuję kuracjami ziołowymi. Zioła MACA należą do ziół andyjskich ( tam się je uprawia). Odkrył je dla Polski ksiądz będący na misji w Andach. Producentem preparatów z ziół andyjskich jest ANDEAN MEDICINE CENTRE w Londynie.Dla polskich klientów istnieje linia telefoniczna - konsultanci ( lekarze ) dobierają odpowiednią kurację do schorzeń. Podaję telefon: 0801 31 69 51 ( pn-pt 9.00-19.00 ).Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Do GABI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 07:26 HEJ!! Tez jestem z Poznania i prosze CIE jak znajdziesz dobra energoterapeutke i miejsce gdzie mozna kupc MACE, daj mi znac A czy na plemniki te tabl tez dobrze wpływaja poprawiaja ich parametry? dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Maca / Noni IP: 62.233.185.* 15.12.03, 18:03 Ja Macę biorę uż o kilku miesięcy, mm on podobno właiowości pobudzania jajników do pracy (tak piszą m.in. w ulotce). Ponieważ mam problem brakiem miesiączki a co z tym związane z brakiem owulacji - branie tych tabletek spowodowało rzeczywiście pojawienie się po dwóch miesiącach mnóstwa pęcherzyków w jajnikach. Niestety jeszcze jajeczkowania nie było, ale mam nadzieję, że z czasem cos pomoże. Maca spowodowała zwiększanie wydzielania śluzu w pierwszej fazie cykl, a to przecież oznaka pracy jajników. Z drugiej strony Maca podniosła mi strasznie wyniki krwi (zwłaszcza elektrolitów co jest troszke niebezpieczne)i musiałam ją na miesiąc odstawić, ale teraz znowu ją biorę. Myślę, że warto spróbować, można ją kupić niemal w każdej dobrze zaopatrzonej aptece, albo zamówić ja. Butelka z 30 tabletkami kosztuje ok. 20 zł. Bierze się 3 tabletki dzieniie. Odpowiedz Link Zgłoś