Gość: Nikola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 15:30 Dziewczyny! Jaki hormon (i gdy jest za niski lub za wysoki poziom) odpowiada za przetłuszczające się włosy i trądzik? Pozdrowienia! Sorry, że zanudzam... Nikola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Co do HORMONÓW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 16:22 Nikola, co do trądziku, to czesto towarzyszy on zbyt wysokiej prolaktynie. u mnie tak wlasnie bylo. od kiedy bu=iore bromergon moje klopoty z cera sa o wiele mniejsze. Co do wlosow to niestety nie iem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Co do HORMONÓW!!!! 27.11.03, 16:27 mysle, ze moze to byc testosteron, ale niekoniecznie hormony odpowiadaja za taki stan rzeczy! ja mam wszystkie w normie, a cera nie jest najsliczniejsza... po prostu jest mieszana, sklonna do podraznien! piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: Co do HORMONÓW!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 08:23 Dzięki za informacje..pytałam bo również hormony mam w normie a cerę - "mogło by być lepiej". Pozdrawiam! Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
ikrol1 Re: Co do HORMONÓW!!!! 28.11.03, 09:17 Za tradzik i przetluszczajace sie wlosy odpowiada testosteron i twoja osobnicza wrazliwosc na niego. Taka wrazliwosc bywa dziedziczna i nie ma nic wspolnego z podwyzszonymi hormonami. Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaW Re: Co do HORMONÓW!!!! IP: *.ab-byd.edu.pl 28.11.03, 09:37 Zgadzam się z ikrol1. A jak ktoś ma podwyższony poziom testosteronu i na dodatek jest wrażliwy na jego działanie to...((((( Pozdrawiam. AgaW Odpowiedz Link Zgłoś