IP: 212.160.138.* 07.08.01, 13:44
wiem, że pisały�cie już o tym 1000 razy ale ja jak zwykle nic nie mogę znależć, Pomóżcie! Po kolejnej, co miesięcznej, tragedii wybieram się do Novum. Czy mozecie polecić lekarza, ile tam kosztuje wizyta? Dzięki Asia
Obserwuj wątek
    • malgosiak do Asi 07.08.01, 16:48
      Z tymi cenami to jest różnie. Ja płacę u niejakiego pana Janusza Wojewódzkiego
      ( polecam!!!! ) za pierwszą wizytę w danym cyklu 70 zł. ,a za każą następną 50
      zł. Ale wiem, ze szef tej kliniki Piotr Lewandowski jest dużo droższy. Z tym że
      do niego nie idziesz na pierwsza wizytę, on przygotowuje do in vitro. Asia,
      najlepiej zadzwoń do mnie , wszysto Ci opowiem. KONIECZNIE M.Telefon przesyłam
      prywatną. M
      • Gość: asiaw Re: do Małgosi IP: 212.160.138.* 08.08.01, 09:15
        Dzięki serdeczne za info, przeslałam ci wiadomo�ć na priva. Do usłyszenia!
        • Gość: Adria Re: do Małgosi IP: 212.160.130.* 13.08.01, 14:22
          Witam! Ja też chodzę do dra Wojewódzkiego. Jest rzeczywiście tak jak opisujesz!
          Chociaż po trzeciej inseminacji miałam dużo wątpliwości co do jego metod (był
          na urlopie i zapisałam się na wizytę do dra Zamory), ale teraz jak po czwartej
          inseminacji powiedział "teraz POWINNO się udać, trzymam kciuki" (co było dla
          mnie bardzo ważne) byłam siódmym niebie. Kiedy wyszłam z kliniki rozpłakałam
          się, nie wiedziałam, czy z radości, czy z obawy o to, że znów się nie uda.
          Teraz czekam ze zniecierpliwieniem na dzień, w którym zrobię test i będzie on
          pozytywny! Powodzenia!!! Adria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka