Dodaj do ulubionych

Pregnyl,owitrelle?

05.06.09, 22:01
Dziewczynki!Skoro taki problem z kupieniem tych lekow-moze jak
ktorejs uda sie kupic,niech napisze gdzie.Zeby inne nie musialy
jezdzic po calym miescie i szukac,denerwowac sie.Takto moga zadz czy
pojechac.Zaczne-Mi i jeszcze jednej forumowiczce udalo sie kupic na
psim polu w >naszej aptece<na przeciwko blaszaka
Obserwuj wątek
    • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 06.06.09, 18:38
      no ja tez szukam. ktos gdzies znalazl we wrocławiu?
      • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 06.06.09, 19:39
        Tak jak wyzej-zadzwon do apteki na psim polu-NASZA APTEKA.Ja kupilam
        w pon,druga dziewczyna wt/sr.Albo do jakiejs niedaleko invimedu(jest
        tam mase aptek),bo jak tam podaja to w okolicznych aptekach moze
        byc.POWODZENIA!
        • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 06.06.09, 19:55
          a gdzie sie leczysz?
          • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 06.06.09, 20:09
            W CORFAMEDZIE.Ale w piatek mialam inseminacje w invimedzie.
            • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 06.06.09, 20:10
              A TY?
              • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 06.06.09, 21:07
                NO JA TEZ W CORFAMEDZIE u dr Zabielskiej. W przyszlym cyklu chyba tez podejde do
                IUI ale nie wiem wlasnie gdzie... czy w Invimedzie czy Polmedzie. Co doradzasz?
                pisz jak w invi wszystko wygladalo bo ja jestel zagubiona. Dzis mam 17dc i 4
                pecherzyki 21-24 mm ale nie chca peknac sad jak chcesz to moge podac moj mail bo
                bardzo mi zalezy na nformacjach o IUI we wrocku... Ile Cie wyszlo?
                • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 06.06.09, 21:09
                  a no i kolezanka z innego forum mi napisala, ze odda mi 2 ampulki pregnylu bo
                  jej juz na szczescie sie nie przyda smile musze tylko do swidnicy sie przejechac smile
                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 06.06.09, 22:41
                    Powiem Ci,ze warto sie przejechac bo podobno pregnylu nie ma od
                    grudnia,tak mi w aptece pani pow.Ja lecze sie u doktora
                    Bielickiego.Co do e-mail-to nie moge wysylac zadnych-cos jest
                    zepsute,nikt nie wie co.Co do inseminacji-u mnie cykl stymulowany
                    clo.Pon-2 piekne pecherzyki,ale leniwe(wtorek),sroda-ocena-wieczorem
                    owitrelle,pt-inseminacja.Wyznaczaja godz mezowi,Ty 2godz
                    pozniej.Krotki wywiad,usg,inseminacja-podanie nasienia,polezysz
                    ok10min,na moment do lekarki,poda wyniki meza,mi kazala luteine
                    brac,potem oplata i do domu.A potem nadzieja,po 2tyg beta.Mi robila
                    dr.Wickiewicz.Opisalam w watku >inseminacja-invimed.Masz jeszcze
                    jakies pyt-to prosze.
                    • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 07.06.09, 10:54
                      ja mialam tez cykl stymulowany clo ale moje 4 pecherzyki nie pekly sad tamten
                      watek rowniez przeczytalam smile zycze powodzenia i bede czekac na wynik bety smile
                      • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 07.06.09, 18:16
                        Dzieki.Mam robic bete 19-ego,ale nosi mnie z nerwow,niewiem jak
                        wytrzymam te 12dni.Wydzieram sie na meza,szukam slomki do oka.Nie
                        chce,ale jakos tak samo...A wogole po wyjsciu z invimedu,jak juz
                        wiedzialam,ze jego wyniki takie sobie,od slowa do slowa,az zebralo
                        sie wszystko na nim.Wiem,ze sie stara,nie wypomina zadnych
                        poczynan,nigdy nie mial pretensji o kase,choc nie zawsze mielismy na
                        juz.Mowi,ze na to zawsze znajdzie(to wazne bo przynajmniej tym nie
                        musze sie zamartwiac),ze wkoncu sie uda.Tylko ja pytam0kiedy bedzie
                        to wkoncu?-mam nadzieje ze juz nastapilo.
                        • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 08.06.09, 17:33
                          no ja trzymam kciuki. my tez tak sobie z kasa ale to jest priorytet bo nie
                          wiadomo czy wyniki nam sie nie pogorsza. moj tez ma slabe wyniki i stad IUI jak
                          sie nie uda przez 2-3 mies. No a ja zalatwilam sobie pregnyl i git smile poza tym
                          mam potwierdzona owulacje smile szkoda tylko, ze z pozostalych 2 pecherzykow
                          zrobily sie torbiele krwotoczne sad teraz musze sie oszczedzac i zbadac bete za 2
                          tygodnie smile
                          • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 08.06.09, 18:43
                            Fajnie,ze chc ten pregnyl masz z glowy(chyba w lodowce?)Ja wlasnie
                            wrocilam od swojego gin.Nie moglam wytrzymac i pojechalam na
                            konsultacje.Pocieszyl mnie,bo pow,ze wyniki meza nie sa az tak
                            zle.Mam myslec pozytywnie!Jednak jak ma sie zaufanie do lek i on
                            powie cos na plus to jakos podnosi na duchu.Bo weekend mialam z
                            nerwow fatalny!jeszcze 10 dni...chyba zwariuje.Musialo sie udac bo
                            ja sie nie nadaje na takie stresy!
                            • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 08.06.09, 21:50
                              bedzie dobrze, a pregnyl oczywiscie w lodowce smile
                              • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 08.06.09, 22:16
                                A wiesz gdzie ta dziewczyna kupila pregnyl?Zgadzam sie-bedzie
                                dobrze.Caly czas o tym mysle,wynajduje sobie zajecia,ale to nie
                                pomaga.Lek pow,ze bete moznaby zrobic wczesniej,ale wkoncu nie
                                spytalam kiedy(jutro zadz i sie dopytam)A Wy w ktorym dniu
                                robilyscie?Teraz nie moge sie doczekac badania,a potem bede bala sie
                                zrobic,a po wynik to wysle moje szczescie jak bedzie mial mozliwosc.
                                • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 11.06.09, 11:56
                                  JA ROBILAM BETE TYLKO RAZ JAK @ NIE BYLO ALE SIE NIE STARALAM AZ TAK WTEDY. NO A
                                  TERAZ ZROBIE 19.06 ALE NIE CZUJE ZEBY SIE UDALO. A PREGNYL ONA KUPILA PARE
                                  MIESIECY TEMU I DLATEGO UDALO SIE ZDOBYC uncertain KIEDY TWOJA BETA?
                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 11.06.09, 16:46
                                    JA TEZ 19.06.ALE ZBIEG OKOLICZNOSCI!NAPEWNO CHOC 1SIE UDA!
                                    • 1anette Re: Pregnyl,owitrelle? 11.06.09, 17:46
                                      Kupowałam kilka razy Pregnyl w aptece obok Invimedu we Wrocławiu. Nigdy nie było
                                      problemu z dostępnością. Ovitrelle raz też tam kupowałam, w innych aptekach
                                      faktycznie był z tym problem wink
                                      • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 11.06.09, 17:56
                                        Dzieki,tak jak myslalam-w aptekach kolo klinik gin powinny
                                        byc,pisalam wczesniej zeby dziewczyny tam dzw.Ja mam nadzieje,ze w
                                        najblizszym czasie nie bedzie nam potrzebny,ale...Jakby co to odrazu
                                        tam uderzam.Tutaj stres z inseminacja,pecherzykami,czy
                                        urosna,pekna,a tu dodatkowo problem z zastrzykiem,ktory jakby nie
                                        bylo jest potrzebny tylu kobietom.A ilu-wystarczy wejsc na to
                                        forum.A Tobie 1anette-udalo sie zaciazyc?
                                        • 1anette Re: Pregnyl,owitrelle? 11.06.09, 18:05
                                          Niestety jeszcze nie. W kwietniu miałam 1 inseminację (wrogi śluz) w Invimedzie
                                          - nieudana. Jutro wyjeżdzam na urlop i po powrocie od razu idę do lekarza i będę
                                          chciała mieć 2 inseminację.
                                          • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 11.06.09, 18:30
                                            Udanego urlopu!Wyluzujesz sie,odstresujesz i moze pamiatke
                                            przywieziecie z wypoczynku!
                                            • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 12.06.09, 11:04
                                              no ja rowniez zycze przywiezienia pamiatki z wakacji i zeby pregnyl nie byl
                                              potrzebny smile
                                              • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 12.06.09, 12:27
                                                A gdzie bedziesz robic bete?
                                                • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 12.06.09, 17:52
                                                  w przychodni Nowy Dwor smile a Ty?
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 12.06.09, 21:17
                                                    W corfamedzie,chyba ze mozna na psim polu w laboratorium to mialabym
                                                    blizej.Trzeba byc na czczo?
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 15.06.09, 10:26
                                                    nie, nie trzeba na czczo byc. Ja na bete jednak nie ide raczej, zrobie w sobote
                                                    tylko sikanca. A jak sie czujesz?
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 15.06.09, 17:53
                                                    Czemu nie idziesz?Podobno bardziej wiarygodna?czuje sie dobrze,zre
                                                    ta luteine,kwas foliowy i boje sie jak nie wiem co.Ale jak bylam w
                                                    pierwszej ciazy tez na poczatku nie mialam specjalnych
                                                    dolegliwosci,tylko caly czas chcialo mi sie spac.Teraz jestem tez
                                                    wiecznie senna,ale taka pogoda rozna,to chyba kazdy tak sie
                                                    czuje.Zreszta nie nalezy to do obj ciazowych.Nadzieje mam,ale
                                                    probuje sie za bardzo nie nastawiac(nie wychodzi mi),bo jakby co nie
                                                    recze za swoja reakcje.Poprostu po tylu latach rozczarowan...sama
                                                    rozumiesz.A kiedy powinnas dostac mies?ja 21-ego,wiec w dzien kiedy
                                                    odbiore bete.A Ty jak sie czujesz?
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 15.06.09, 21:48
                                                    a ja juz sama nie wiem co mam robic uncertain echhh, nie chce sie rozczarowac sad ale z
                                                    drugiej strony nawet jak sikaniec wyjdzie negatywny to i tak nie gasi tej
                                                    iskierki nadziei... ja nie wiem kiedy dostane @ bo do 24.06 na pewno bede brac
                                                    luteine - mam dwie torbiele uncertain Mnie sie wczesniej chcialo spac, teraz juz nie.
                                                    Sutki mnie bola ale to jeszcze od clo uncertain no a tak poza tym to nic specjalnego uncertain
                                                    byle do piatku albo soboty... moze jednak na bete, nie wiem...
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 15.06.09, 21:56
                                                    Mamy takie same odczucia.Niby chcemy zeby juz bylo wiadomo,z drugiej
                                                    str odsuwamy te mysli,bo jest strach.
              • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 12:30
                u mnie lipa - ponizej 1. A u Ciebie??
              • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 17:09
                a bedziesz probowac znowu?
              • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 08.08.09, 15:54
                kochana - zaufaj lekarzowi, bo jak nie to komu? bedzie dobrze smile
    • madzio Re: Pregnyl,owitrelle? 15.06.09, 22:05
      Dziewczyny udało mi się kupić pregnyl dzisiaj w W-wie na Puławskiej 395 koło
      Kliniki Novum tel. 022/8554975, ze świeżej dostawy dzisiejszej, mam nadzieję
      że Wam się też uda, po długich poszukiwaniach jest!!!
      • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 15.06.09, 22:31
        To super!Zycze by to byl ostatni,ktory musialas kupic!inseminacja?
        niech najlepiej dostarcza na cala Polske,bo tylko mamy dodatkowy
        stres-uda sie kupic?czy nie?.A niestety nie tym powinnysmy zawracac
        sobie glowe.Czekamy na nowe wiesci-jakie efekty.
        • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 16.06.09, 09:40
          hehe, dzisiaj jak wstalam to bilam sie z myslami czy nie nasikac na tesciora ale
          bylam dzielna i tego niezrobilam wink no mam nadzieje ze ten pregnyl znajdzie sie
          i u nas smile No a jestem coraz bardziej skolowana bo temperatura tez mnie oszukuje
          :p (albo raczej mowi prawde, hehe).
          Jak u Ciebie?
          • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 16.06.09, 11:00
            Gdzies w aptece pow mi ze nie ma od grudnia,chyba ze z
            zapasow,podobno nie wpisali go na jakas liste i dlatego ten
            klopot.Moze wkoncu ruszyli na cala Polske,bo w czym ta Warszawa
            lepsza od nas,ze sa pierwsi?U mnie niewesolo,im blizej pt,tym
            gorzej.Dobrze ze moi poszli do szkoly,pracy,bo pewnie na nich by sie
            zebralo.Ja temp nie mierze,chodze od 10dnia cyklu na ocene,lekarz
            mowi co ijak i kiedy.Skoro chcialas zrobic dzis test to juz jestes
            po terminie mies?
            • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 16.06.09, 21:49
              a gdzie tam po, dopiero 10dfl wiec sie opanowalam, testuje w sobote. a @ narazie
              nie dostane bo luteine biore na wchloniecie torbieli uncertain
              • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 17.06.09, 11:59
                Ja jestem zalamana!Wczoraj zaczal mnie bolec brzuch,polozylam sie i
                jakos lepiej,dzis nad ranem znowu,plamienie-minimalne(doslownie
                kropela na jakis czas).Skontaktowalam sie z lekarzem bo na mies za
                wczesnie(nigdy wczesniej nie dostawalam).Kazal zrobic HCG>polecialam
                odrazu do laboratorium,ale wynik jutro.Maz przyjechal na moment do
                domu,zobaczyl ze cos nie tak,oczywiscie sie rozkleilam i
                wogole.Teraz On wini siebie,bo w klinice pow,ze nasienie zadna
                rewelacja.Bierze cynk,mg,olej z rekina,wit E,gada,ze sie wkoncu
                uda.Tylko ja juz nie mam sily!!!Mnie to przerasta.Wiem,ze przyjda
                dni plodne i znowu bedziemy walczyc,znowu znajde sily,ale te
                rozczarowania tak bola,doluja.A jeszcze te debile w TV trabia ze
                niby wejdzie zakaz invitro.Zamiast do przodu to Polska sie cofa!
                • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 17.06.09, 12:25
                  a w jakim lab robilas bete? i ktory masz dzien lutealnej? w diagnostyce sa
                  wyniki tego samego dnia i maja kilka lab we wro. a jak karte klienta wyrobisz to
                  nawet w necie mozna wynik sprawdzic. nie boj sie bedzie dobrze, tylko lez, plis!
                  moj M bierze salfazin i rutinoscorbin ale nie wiem czy cos daje...

a tak na marginesie to... ja nie wytrzymalam i tez zrobilam bete i zobaczymy...
                  ale ciiiiii, nikt nie wie :p
                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 17.06.09, 12:42
                    Dzis robilas?Jak tak-to zbieg okolicznosci-mialysmy robic obie w
                    pt,a zrobilysmy obie dzis.To wynik popoludniu?Pisz odrazu.Ja na Psim
                    Polu w laboratorium naprzeciw blaszaka,kolo apteki.Lekarz odp mi
                    przed 10.00,tam najblizej,pojechalam,okazalo sie ze robia,to nie
                    szukalam dalej.Pozatym chcialam jeszcze hormony tarczycy i
                    morfologie.Wiem ze w corfamedzie robia,ale niewiem gdzie jeszcze.Co
                    to za lek ten salfazin?Rutinoscorbin to ma chyba cynk,to ok.Moj
                    lekarz kazal brac mezowi te co wczesniej wypisalam.Sa jakies
                    specjalne,ale w klinice pow ze poprawe zauwazaja tylko w
                    laboratoriach producentow,bo oni u swoich pacjentow za duzej nie
                    zauwazaja.Niewiem,zdrowo sie odzywiamy,nie palimy(choc palaczami
                    biernymi niestety na codzien jestesmy,a to podobno najgorsze),nie
                    pijemy alkoholu(czasem najdzie nas na szampana,albo maz z kolegami
                    wypije-moze5-7x na rok),nie mamy nadwagi,podobno wszystkie
                    przeszkody zdrowotne wyeliminowane(tylko niewiem juz co z
                    nasieniem).Chyba ze to stres az tak przeszkadza.Za Ciebie mocno
                    trzymam kciuki.Ja dam znac jutro przed poludniem.Pozdrawiam.Ciesze
                    sie ze na Ciebie trafilam,duzo mi daje to nasze pisanie.Dzieki
                    • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 17.06.09, 17:23
                      salfazin to preparat cynkowy, ktory ponoc poprawia jakosc nasienia. nie wiem,
                      zobaczymy - w sierpniu bedziemy znowu badac nasionka. Moj prowadzi sportowy tryb
                      zycia, wodki nie pije prawie wcale, nie pali, nie ma siedzacego trybu zycia ale
                      jak widac - nie ma reguly uncertain
                      narazie wyniku nie ma - jak bedzie - dam znac smile

za Ciebie tez trzymam kciuki smile
                      • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 17.06.09, 21:50
                        Przed inseminacja jak maz oddaje nasienie to badaja tez
                        parametry.Wkurzylo mnie to,ze podali wynik po inseminacji.Ja i tak
                        bym probowala,ale moze ktos by zrezygnowal przy niezbyt dobrych
                        wynikach.Powinien miec wybor.Ludzie miesiacami zbieraja kase na
                        zabieg,to moze woleliby sie podkurowac i dopiero ja wydac.A co do
                        mezow(moga miec czkawke z obgadywania)-moj niestety duzo jezdzi
                        samochodem,bo na codzien i w trase,nie jest to dobre,ale...To co
                        jutro rano odbieramy wyniki.Ja po 10.00,chyba nie usne!
                        • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 12:32
                          u mnie lipa - ponizej 1. A u Ciebie?
                          • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 15:09
                            To chyba sobie zalozymy lipowy park!u mnie 2.Chcialal sie
                            odstresowac w galerii,ale na ten stres niewiele pomoglo.
                            • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 15:10
                              Trzymasz sie jakos?Bo ja nie za bardzo
                            • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 16:35
                              no widzisz, takie zycie... moze nastepnym razem sie uda, trzeba wierzyc! co
                              innego pozostalo?
                              • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 17:11
                                a bedziesz probowac kolejny raz?
                                • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 21:00
                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 18.06.09, 21:02
                                    kurde!jak idziemy task leb w leb to mialam nadzieje,ze jezeli nie
                                    obu to choc jednej sie uda!a tu doopa!!Bedziemy probowac do skutku!A
                                    Wy?latka leca(ja 32 a Ty-jak mozna spytac?).Boje sie tylko czy przed
                                    wczasami zdazymy z inseminacja,bo liczac na podstawie ostatniego
                                    cyklu(wiem,ze to nie co do dnia)mam obawy.
                                    • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 19.06.09, 09:23
                                      no my tez ale na IUI to dopiero wrzesien/pazdziernik - teraz mamy troche
                                      wydatkow a potem moze uda sie odetchnac... bedziemy probowac na clo. ja mam 24
                                      lata a moj M 28 wiec pod tym wzgledem nie jest tak zle, aczkolwiek pod
                                      zdrowotnym gorzej. Zaciskam kciuki za nastepna IUI smile
                                      • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 19.06.09, 10:57
                                        To mlodziutka jeszcze jestes!Ja jak konczylam 30lat to mialam dola!
                                        Doslownie.20 kilka to inaczej.Teraz mysle o wieku,choc wiem ze po 40-
                                        stce rodza i dzieciaczki zdrowe.Teraz znowu wroci problem pregnylu
                                        lub owitrelle.Wiesz moze gdzie dostane?Jak cos pojade kolo
                                        invimedu,ale moze ktos kupowal i wie na bank?
                                        • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 19.06.09, 13:11
                                          no ovitrelle ja widzialam w aptece kolo corfamedu - tam ja sie jedzie w strone
                                          dominikańskiego na rogu przy tej pieknie wyremontowanej kamienicy. nie wiem jaka
                                          to ulica ale rownolegla do olesnickiej. ja mam w lodowie pregnyl, hihi smile
                                          • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 19.06.09, 13:53
                                            Chyba na rogu Sienkiewicz/Wyszynskiego?Kurde,zebym wiedziala,ze
                                            bedzie mi jeszcze potrzebny(a nie chcialam dopuszczac tej mysli do
                                            siebie)to bylam tydz temu w Warszawie-a tam podobno bez problemu
                                            mozna kupic.Do tego mam recepte bo mialam osobno na pregnyl i
                                            owitrelle.Ale jak czlowiek taki durny!
                                            • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 19.06.09, 18:22
                                              no coz, czlowiek uczy sie na ledach. Ja mam teraz tylko nadzieje, ze torbiele mi
                                              sie wchlona...
                                              • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 20.06.09, 19:51
                                                wchlona,czemu nie?Ochlonelas juz?Z tym pregnylem-to na
                                                Wyszynskiego/Sienkiewicza?
                                                • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 25.06.09, 22:17
                                                  i jak tam?
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 26.06.09, 21:51
                                                    No nie za bardzo.za tydz wyjezdzamy,chyba nie zdaze z inseminacja.W
                                                    poniedz ide do lekarza to cos wiecej mi powie.Wlasnie czytalam,ze
                                                    dziewczyna miala problemy z zajsciem w ciaze.Wyszla jej za wysoka
                                                    prolaktyna,cos dostala(bromegon czy jakos tak)i udalo sie,potem
                                                    naturalnie bez problemu zaszla 2x.Kurde ja nie robilam tego,a
                                                    podobno zwiazane to ze stresem,ktory mi niestety non stop towarzyszy!
                                                    A jak u Ciebie?A Ty mialas ta prolaktyne badana?
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 27.06.09, 14:36
                                                    tak, taz bralam bromergon na prolaktyne przez pol roku. kiedys po nim zaszlam
                                                    bardzo szybko ale teraz juz nie bylo tak prosto bo moj obecny M ma zle wyniki i
                                                    pewnie dlatego... ja teraz biore tylko pol tabl clo i zobaczymy wink
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 27.06.09, 17:55
                                                    To znaczy,ze bylas w ciazy?
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 28.06.09, 12:37
                                                    no juz kiedys bylam ale nic z tego nie wyszlo... ale moze to i lepiej z
                                                    dzisiajszej perspektywy.
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 28.06.09, 18:30
                                                    To w takim razie mam nadzieje,ze teraz lepiej Ci/Wam sie pouklada i
                                                    bedzie juz tylko dobrze.Oczywiscie ze szczesliwym
                                                    watkiem...slodkiego bobaska.
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 28.06.09, 21:02
                                                    a ja zycze udanego wypoczynku smile
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 29.06.09, 20:47
                                                    Nie dziekuje!Ale numer.Poszlam dzis na ocene cyklu(dopiero 10dzien)a
                                                    tu piekny pecherzyk,na szybko owitrelle(dzieki,ze napisalas gdzie-
                                                    kupilam na sienkiewicza)i na jutro inseminacja!Ale nie ma
                                                    Dr,Wickiewicz.Potrzebuje numer do Dr.Gizlera,klinika juz
                                                    nieczynna>Moze Ty masz,albo masz kogos kto ma.Jezeli tak,prosze
                                                    podaj mi szybko.Dziekuje
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 30.06.09, 11:09
                                                    nie, nie mam. a dlaczego klinika nieczynna?? inseminacje jeszcze dobrze robi dr
                                                    Polak na Partynickiej wiec mozesz ta sprobowac... powodzenia!
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 30.06.09, 13:27
                                                    i jak? udalo sie?
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 30.06.09, 19:06
                                                    Na szczescie zdobylam ten numer.Dzwonilam rano,na 12.00mielismy sie
                                                    zglosic.Dostalam drugi owitrelle(i bylam w szoku!wczoraj zaplacilam
                                                    za niego 159zl,a dzis 85zl-kolo kliniki).Wiem,ze Polak robi i jest
                                                    znany z dobrych efektow.Moj lekarz pow zeby najpierw probowac w
                                                    invimedzie,a jak nie to Polak.Teraz sobie tlumacze-balam sie czy
                                                    zdaze przed wyjazdem-udalo sie,czy kupie zastrzyk-udalo sie,czy
                                                    zdobede ten nr i uda sie wpisac na dzis-udalo sie,podobno z mojej
                                                    str-b.dobry moment,tylko moje szczescie niezbyt te wyniki.Jak tyle
                                                    poszlo po naszej mysli to moze TYM RAZEM!13.07-beta.probuje sie nie
                                                    nastawiac jak ostatnio,bo potem tyle placzu bylo ze szok...Ale...
                                                    widzialam dzis takie sliczne wozki dzieciece,a jakie ubranka-cud!Mam
                                                    marzenie!Zebysmy juz mogly szalec po takich sklepach!
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 30.06.09, 22:19
                                                    trzymam kciuki Kochana, bedzie dobrze smile
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 01.07.09, 21:19
                                                    A Wy kiedy podchodzicie do inseminacji?Idz do invimedu(wczesniej sie
                                                    zastanawialas).Mi lekarz pow,ze tam najlepiej.Ale jak sie uda
                                                    umawiaj sie do Dr.Gizlera,nie do Dr.Wickiewicz.
                                                  • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 11.07.09, 17:48
                                                    daj znac po wakacjach i koniecznie wynik bety mi tu oznajmij smile
                                                    my inseminacje dopiero w pazdzierniku jak cos. narazie jestem po owylacji i za dwa tygodnie beta. nadzieja malutka i co jakis czas przygasa ale generalnie jest wink
                                                    w kazdym badz razie w sierpniu mamy miesiac odpoczynku od lekarzy o dopiero we wrzesniu bedziemy myslec co i jak smile
                                                  • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 27.07.09, 23:52
                                                    u nas nic nowego!Druga inseminacja nieudana!teraz jestesmy na
                                                    wakacjach-mamy probowac bez stymulacji.kontaktowalam sie z lek,jak
                                                    teraz nic nie bedzie to invitro!
    • przyszla_mamuska Re: Pregnyl,owitrelle? 28.07.09, 13:07
      ja ovitrelle kupiłam w provicie, zresztą całą resztę leków też. wiem
      że jest znacznie drożej, a w czechach wychodzi o połowę taniej, ale
      nie miałam czasu jeździć i szukać.
      • balbinkaja Re: Pregnyl,owitrelle? 30.07.09, 14:06
        no to szkoda, ze i tym razem sie nie udalo... uncertain moze nastepnm razem smile my chyba
        zrezygnujemy z IUI bo do slubu mamy juz niecale 10 miesiecy i dziecko w drodze
        jest juz niezbyt wskazane uncertain teraz tez mamy przerwe i do lekarza dopiero we
        wrzesniu. \
        dawaj znaki co i jak wink
        • pudelek09 Re: Pregnyl,owitrelle? 30.07.09, 18:05
          juz niewiem co mam robic!jeszcze kolezanka dala mi namiary na
          swojego lekarza.Podobno dobry w lecz.nieplodnosci.Moze pojade po
          wakacjach i zobacze co powie,ale do swojego i tak bede chodzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka