Dodaj do ulubionych

Tani hostel Gdańsk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 22:02
Polecam tani nocleg w hostelu w Gdańsku nad Motława praktycznie na starym mieście.
Hostel lagitarra posiada dużo różnych promocji typu np. nocleg za 1 euro. Ceny hostelu są przystępne w cenę wliczone są śniadania. Sama osobiście korzystałam z hostelu w Poznaniu i Gdańsku dlatego zapraszam.;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: martina Re: Tani hostel Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 00:22
      A ja polecam www.couchsurfing.org - darmowe noclegi na całym świecie. A w Gdańsku jest CEN (Centrum Edukacji Nauczycieli), które ma noclegi za ok. 40 zł cały rok od osoby, gdzie nawet jak jest 1 osoba zakwaterowana w 3-osobowym pokoju to i tak płaci tylko za siebie.
    • Gość: magda Re: Tani hostel Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 13:52
      CEN - Centrum Edukacji Nauczycieli (www.cen.gda.pl/page9.html)
      al. Gen.Hallera 14 przy stacji SKM Politechnika (na granicy Wrzeszcza) - 10 min. tramwajem do Gd. Głównego, najbliższe plaże: Brzeźno i Nowy Port. Nocleg dostępny cały rok.

tel. (58) 340-41-00

cena ok.40 zł za łóżko w pokoju 2 os. (jedna osoba płaci tylko na 1 miejsce), w pokoju jest TV, pościel, łazienka z prysznicem w łączniku na 3 pokoje, małe obłożenie na ten czas, bezpłatny czajnik, na korytarzu kuchnia. Już dwoje moich znajomych tam się zatrzymało i może wystrój pokoju nie jest super lux, ale było czysto.

Bardzo blisko CEN jest Szpital na Klinicznej, a 10 minut na piechotę stacja SKM Politechnika. W tym samym budynku jest też Wojewódzka Biblioteka Pedagogiczna.Dojazd: SKM - przystanek: Politechnika, tramwajem - przystanek nazywa się Wyspiańskiego.

Niektóre państwowe instytucje mają pokoje gościnne, które często nie są reklamowane na ich stronach. Tam też jest tanio.Trzeba dzwonić i pytać, np. poczta polska, biblioteki, muzea, wspomniane Centra Edukacji Nauczycieli lub Domy Nauczyciela, Ośrodki Doradztwa Rolniczego i co tam jeszcze przyjdzie do głowy, bo trzeba mieć pomysł jakie mamy w Polsce instytucje.
    • pemo78 Re: Tani hostel Gdańsk 16.01.12, 16:45
      Witam,ja polecam fajną miejscówkę zobacz
      wczasynamaxa.pl/obiekt_detale.php?obid=17
      fajne miejsce.
      Pozdrawiam
    • hania2012 Re: Tani hostel Gdańsk 27.01.12, 20:16
      Bardzo pomocna mapa dla turysty – wpadła mi węce zeszłego lata. Jest to Mapka z Daszkiem. Mapa pokazuje wszystkie miejsca jakie potrzebujesz: bary, kluby, restauracje , hotele, i atrakcje turystyczne. Wejdz do www.mapkazdaszkiem.com i wydrukuj mapkę albo jak przyjedziesz latem ( mapka jest sezonowa) to złap jakąś na lotnisku albo w restauracji czy barze. MAPA JEST DARMOWA. Mówię Wam - świetny materiał.
    • allegroxkakusiax Re: Tani hostel Gdańsk 07.05.16, 14:37
      od 30 zł za osobę/dobe :) A przy dłuższym pobycie jeszcze taniej! Zapraszam pod ogłoszenie:

olx.pl/oferta/nocleg-w-gdansku-dla-turystow-CID3-IDfjYQd.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka