Dodaj do ulubionych

slonecznemazury.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 12:49
Witam. Słyszeliście coś o tej stronce www.slonecznemazury.pl ? Co o tym sądzicie ?
Przeglądałam np pensjonaty i jest ciekawie .. ale chce poznać Wasze zdanie ;)
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • tymuszko Re: slonecznemazury.pl 20.06.13, 11:57
      No powiem Ci że bardzo ciekawa strona, dużo oferuje. Tu jest wszystko w jednym miejscu. Można sobie porównać obiekty i atrakcje, w dodatku jest bardzo fajnie zrobiona. A czy jest rzetelna to sprawdzę bo skorzystałam z jednej reklamy i już wynajęłam sobie pokój w jednym miejscu które się tam reklamowało, także jak tam pojadę to się przekonam :)
    • robcio5678 Re: slonecznemazury.pl 26.06.13, 09:34
      A może ktoś jeszcze używał tej stronki może już jest po wakacjach i sprawdził czy wszystko jest ok?
      • kromerek17 Re: slonecznemazury.pl 02.07.13, 11:32
        Jest ok :) Byłem na wakacjach i szczerze przyznam, że dobrze że tam zajrzałem bo domek z pokojami który był na tej stronce okazał się świetny. Panowała tam fajna atmosfera i było bardo komfortowo. Także super sprawa. Koniecznie tam zajrzyj bo jest to atrakcyjny portal
        • walery1234 Re: slonecznemazury.pl 23.07.13, 13:34
          Z tego co wiem to ten serwis slonecznemazury.pl też jest pewny. Mało tego jest bardzo szeroki i posiada bardzo wiele obiektów wypoczynkowych z Mazur no i też można się dowiedzieć z jakich atrakcji można skorzystać w danym regionie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka