Gość: pavello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 15:41 Mam tydzień wolnego i jade sam odpocząć. Gdzie jechac i co z noclegami dla singli? Pomóżcie , kazdy pomysł na wagę złota. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nata Re: Sam na urlop IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 29.07.04, 22:43 W ktorej cześci Polski mieszkasz? Ja byłam w Ciechocinku. Odpoczełam jak nigdy dotad. Z pokojami nie ma żadnego problemu, nie płacisz wiecej. Jak Ci się znudzi samotnośc to możesz pojsc na fajfy :). Do zwiedzenia Raciążek, Nieszawa, Włocławek, no i oczywiście Toruń oraz wiele innych miejsc. Teraz myślę o Gorach Świetokrzyskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Sam na urlop IP: 212.160.172.* 30.07.04, 08:43 nie podałeś gdzie i kiedy chcesz jechać. Suwalszczyzna www.agroczarne.pl są terminy i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sam na urlop IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.04, 09:08 Dla samotnie spędzających urlop polecam tzw.objazdówki organizowane przez biura podróży,zawsze można spotkać na takiej wycieczce kogoś kto również spędza wolny czas samotnie i nie koniecznie trzeba robić dopłaty do pokoju jak to gdzieś czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkat Re: Sam na urlop 03.08.04, 11:35 Wiem jak to jest. Zwykle robię tak - zaczyna się urlop, pakuje plecak, siadam do auta.. i gdzie dojadę tam jestem. Nie zdarzyło mi się tak żebym tam, gdzie dotarłam nie znalazła jakiejś "jedynki" . Kwater jest mnóstwo, tylko ochoty na szukanie czasami brak. Proponuje mimo wszystko jechać "w ciemno" i rozejrzeć sie na miejscu. Pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś