Dodaj do ulubionych

gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie...

08.01.14, 09:19
w tym roku w drugiej polowie sierpnia chcielibysmy sie wybrac nad morze z 5 letnia cora, czy moglybyscie poradzic gdzie sie udac?
nasze warunki to min.
- rozsadna cena
- w miare duze pokoje
-blisko do morza
-plac zabaw przed domem
- raczej miejscowosc sredniej wielkosci nie znane duze drogie miasta i nie wiochy zabite dechami)
- no i plaza w miare szeroka bo bywaja waskie.
- no i wiem ze sa rejony gdzie w morzu sa cieple i zimne prady wiec raczej tam gdzie morze bedzie w miare cieple.

dzieki za kazde informacje i namiary na sprawdzone lokum.
Obserwuj wątek
    • labek1 Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie 26.02.14, 23:26
      Może Pobierowo? Nie takie duże, ale dobrze przygotowane na turystów. Plaża z Błękitną Flagą, szeroka, latem różne atrakcje są tam organizowane. Jak byłem, to widziałem dużo rodzin z dziećmi w różnym wieku. Jeżeli chodzi o ośrodek, to polecam Pod Winogronem na ulicy Zgody. Są przestronne pokoje z łazienką, aneksem kuchennym, ale można wykupić wyżywienie. Jest plac zabaw, do plaży sie idzie kawałek. Ceny takie jak wszędzie indziej - tak z 50 złotych na dobę, ale to zależy od wybranego pokoju i od okresu. Cennik mają na stronie, to możesz sprawdzić :)
    • Gość: temika Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie IP: *.dynamic.mm.pl 27.02.14, 08:05
      To ja proponuję Świnoujście. Również odwiedziliśmy je z dziećmi w zeszłym roku i bardzo nam się podobało. Miejscowość ani nie duża, ani nie mała czyli taka jaką właśnie chcesz odwiedzić.
      Jest tam wiele atrakcji dla dzieci tak więc nie powinniście się nudzić. Nie ma tam takich tłumów turystów co bardzo mnie ucieszyło ponieważ nie przepadam za głośnymi miejscami. Razem z mężem cenimy ciszę i spokój ;)
      Jeśli chcesz trochę zaoszczędzić i wypocząć w dobrych warunkach może wynajmijcie sobie mieszkanie? My właśnie tak zrobiliśmy w zeszłym roku. Jest to opcja tańsza niż hotel a moim zdaniem wygodniejsza, szczególnie, że masz kuchnię tak więc będziesz mogła dla córci przyrządzać śniadania i kolacje (nie trzeba być uzależnionym wyłącznie od jedzenia na mieście ...).
      My mieszkanie znaleźliśmy na stronie Baltichome.pl - znajduje się tam wiele ciekawych propozycji tak więc powinniście dobrać coś dla siebie.
      Nasze mieszkanie mimo, że niewielkie bardzo dobrze się sprawdziło. Było praktycznie przy plaży, w spokojnym i nowym budynku w bezpiecznej części miejscowości. Fajnie, że można było sobie wynająć miejsce parkingowe przy budynku. Jednocześnie mieliśmy niedaleko do centrum miasta. Fakt, że trzeba wcześniej wpłacić kaucję ale moim zdaniem można już przeżyć tę niedogodność ;) Pozdrawiam i życzę owocnego wyboru i udanych wakacji !
    • magsmi1 Pod Klonami 01.03.14, 18:32
      Proponuję pokoje Pod Klonami ( www.tesa.fanti.pl).
      Pokoje ok 20m2, na parterze z wyjściem do ogrodu z placem zabaw!
      Szeroka, piaszczysta plaża, idzie się 800m przez sosnowy las.
      Jest to rejon Trójmiasta, więc Zatoka i woda cieplejsza, niż na otwartym morzu.
      Nie wiem o jaki zakres cenowy Pani chodzi, ale pokój 3os kosztuje 120-150zł.
    • nchyb Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie 03.03.14, 12:17
      a ja przypomnę, ze nasze wybrzeże ma kilkaset km długości, czy jesteś na któryś rejon zdecydowana? dojedziesz autem, czy pociągiem? preferujesz którąś z części wybrzeża?
    • 346rosette Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie 05.03.14, 13:10
      Polecam Krynicę Morską
    • Gość: ANNA Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie IP: *.devs.futuro.pl 05.03.14, 17:01
      Ja z dzieciaczkami jeżdżę do Grzybowa a dokładnie do : osrodekswallow.pl/.
      -Pokoje są naprawdę bardzo duże, chyba najbardziej przestronne w jakich miałam okazje być.
      -Do morza również bardzo blisko, na terenie ośrodka jest bezpośrednie przejście nad morze jakieś 5 minut drogi.
      -Plac Zabaw ? hmm kiedyś był przed domem, teraz jest za domem na terenie zielonym, huśtawka, piaskownica i chyba coś jeszcze jest ale nie dam sobie ręki uciąć.
      -Miejscowość nie duża nie mała, średnia miejscowość turystyczna. W Grzybowie zawsze była cieplejsza woda w morzu ze względu na "zatokę Grzybowską"
      -Plaża szeroka, czysta, bez żadnego syfu (śmieci, kamieni czy glonów)

Polecam tam jechać bo naprawdę warto, wszędzie blisko ale spokojnie.
    • Gość: k0niczynka Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.14, 10:41
      A ja polecam BENTUR w Dzwirzynie.
    • morskaosada.pl Pleśna koło Ustronia Morskiego 09.03.14, 07:05
      Na pewno spodoba się Państwu Morska Osada w Pleśnej koło Ustronia Morskiego :-)
    • lemon-trip Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie 10.03.14, 12:38
      czesc

portal lemon-trip.com ma fajnie opisane noclegi i maja duże zniżki na noclegi. W udogodnieniach jest pozycja "przyjazne dla rodzin z dziećmi" są to sprawdzone ośrodki.
    • Gość: Ania Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie IP: *.quarto.pl 11.03.14, 16:51
      www.mieszkajprzyplazy.pl
      to idealne miejsce na udane wakacje z dzieckiem-piękna, szeroka plaża tuż obok (max.150m), prywatny plac zabaw, aquapark,
      w porcie świeże ryby, latarnia morska, wesołe miasteczko, a samo miasto też z historią-urokliwy Zamek Książąt Pomorskich, tramwaje wodne niczym vaporetta w Wenecji. Mój maluch nie chce wracać do domu..Pozdrawiam
    • Gość: pomocnik33 Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie IP: *.hotelhaffner.pl 13.03.14, 10:07
      A może Łeba? Osobiście gorąco polecam. Fajny, odnowiony obiekt możesz naleźć tutaj: Willa Pan Tadeusz
    • Gość: Wyspa Sobieszewska Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie IP: *.rev.pro-internet.pl 15.03.14, 22:21
      może na Wyspie Sobieszewskiej?
      To blisko Gdańska, więc gdy nudno można komunikacją miejską dojechać do centrum w 45 minut. Kwatery Jantar są położone przy lesie niedaleko rezerwatu Ptasi Raj. Tu plaża jest zawsze szeroka, a jednocześnie jest mniej ludzi niż w znanych kurortach.
      No i jeszcze ten bursztyn na brzegu o poranku - tu można go naprawdę znaleźć..
      • marti399 Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie 19.03.14, 15:59
        Zdecydowanie polecam Kołobrzeg. Oprócz stosunkowo tanich noclegów Kołobrzeg oferuje także wiele atrakcji dla dzieci. Jakbyś miała problem z noclegiem to spróbuj poszukać tutaj: www.noclegowo.pl/noclegi/kolobrzeg/
        • Gość: Angelika Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 16:17
          Polecam Kołobrzeg
          www.facebook.com/pages/Kołobrzeg-Pokoje/456134851185584?notif_t=page_new_likes
          na przykład w Linku po wyżej macie w opisie nr telefonu, fajne warunki, nie daleko do morza
          rewelacyjnie :) sama polecam :)
    • morskaosada.pl Pleśna koło Ustronia Morskiego 16.04.14, 22:43
      Morska Osada Pleśna to raj dla szukających odpoczynku bez tłumów i straganów, pusta plaża gdzie dzieci mogą swobodnie biegać bez obawy że komuś będą przeszkadzać. Do nas przyjeżdżają tylko rodziny z dziećmi bo na plaży nie gubią się w tłumie :-)
    • anna_marcelek38 Re: gdzie nad morze z dzieckiem- prosze poradzcie 05.11.18, 13:38
      Jeśli ktoś szuka niedrogiego noclegu w Kołobrzegu to polecam z czystym sumieniem Pokoje u Pani Uli obok katedry z własnymi łazienkami: 668 225 528 Sprawdziłam-czysto, ciepło, miło i przytulnie

www.nocowanie.pl/noclegi/kolobrzeg/kwatery_i_pokoje/61348/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka