Dodaj do ulubionych

tani nocleg

02.07.14, 16:09

cześć wszyskim zebranym.

Chciałem się podielic wydaje mi się przydatną informacją.Podróżowałem sobie z psem głównym szlakiem beskidzkim przez 2 tygodnie i na wyskości Korbielowa musiałem zejśc w kierunku cywilizacji aby uzupełnic zapasy. Jakoś tak się stało że odechciało mi się wracac w ten dzien na szlak bo raz że musiałbym dreptac na Pilsko czyli z moim obciążeniem jakieś 3 godziny a dwa to pogoda która w ten dzień specjalnie nie zachęcała do spacerów. W korbielowie trochę popytałem i oazało się że jest tam schronisko PTTK „Chata Baców” (w 4 prywatnych noclegowniach odmówiono mi noclegu z psem) Tamtejszy baca na widok psa wręcz się ucieszył więc to był spory plus dla tego miejsca w moim mniemaniu.. Ogólnie schronisko oceniam na ocenę dobrą a jeżeli baca dotrzyma słowa i zawprowadzi tam zmiany jakie ma w planie to zmienie na bardzo dobrą:)

Pozdrawiam i dziekuję
Obserwuj wątek
    • varia89 Re: tani nocleg 03.07.14, 15:48
      Nad morzem też można znaleźć tanie noclegi. Szczególnie osoby wybierające się w okolice Pucka i Władysławowa powinny zapoznać się z ofertą www.swarzewo-fala.pl. Naprawdę warto :)
      • Gość: lukasz Re: tani nocleg IP: *.net.e-net24.pl 03.07.14, 16:21
        aaaaaaa tam morze!!!lepiej bacówka w górach zimne piwko i karczek z grila.Pan pojedzie do schroniska Chata Baców w Korbielowie to się Pan przekonasz co to odpoczynek
    • Gość: michał Re: tani nocleg IP: *.inet.rev.km-net.pl 13.07.14, 15:10
      Wynajem domku w cichej malowniczej okolicy z dala od miejskiego zgiełku. Obiekt zlokalizowany jest w obszarze Ciężkowicko-Rożnowskiego Parku Krajobrazowego w gminie Zakliczyn w miejscowości Borowa. Do dyspozycji oferujemy 2 pokoje (2, 3 osobowe) z kuchnią i łazienką.
      W pobliżu znajdują się liczne atrakcje turystyczne jak np.
      -Skamieniałe miasteczko w Ciężkowicach
      -Zalew Rożnowski, Czchowski, Gródek nad Dunajcem
      -Liczne zabytki (zamek w Tropiu, Czchowie,baszta w Melsztynie)
      -Miejsca pamięci narodowej (Jamna, mogiła)
      -Drogi rowerowe, trasy turystyczne
      od 20 zł os ,tel 146654170
    • zosiakowalska0 Re: tani nocleg 17.07.14, 00:33
      jeśli chodzi o tanie noclegi w fajnych warunkach dla nas i dla zwierzaka to polecam ten domek(Ropki, koło Wysowej Zdrój):
      Zobaczcie tutaj!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka