Dodaj do ulubionych

Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie?

IP: 213.77.20.* 23.02.05, 11:41
Witam! Organizuje wyjazd integracyjny dla 27 osób w pierwszy weekend
kwietnia. Nie wiem czy wtedy będzie jeszcze śnieg w górach, więc szukam
takiego miejsca gdzie oprócz jazdy na nartach można skorzystać z innych
atrakcji, np basenu, wycieczek. Czy znacie takie miejsca? A może ktoś z Was
był na takim wyjeździe? Myślałam o Wiśle...
Z góry dziękuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • paranaw Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie 23.02.05, 12:23
      polecam ośrodek w Łapszach Niżnych mają stronę w necie wiec mozna sprawdzic
      szczegoly www.osrodek.pijarzy.pl/pieniny/. Ceny tez dosyc przystepne. Pozdrawiam
      • Gość: H Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:24
        Jedźcie do Kalwarii Zebrzydowskiej - bernardyni ciemni jak... , w pokojach
        grzyb, tłumy pielgrzymów, ceny zbyt duze jak na jakość, a miasteczko taka
        dziura, że lepiej nie mówić... :-)
        Omijajcie też Lanckoronę - przereklamowane nic szczególnego.
        Pozdrawiam!
        • qchara Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie 23.02.05, 14:29
          Wisle polecam goraco ;-) wlasnie z niej wrocilam. Bylam tam kilkanascie razy
          zarowno indywidualnie jak i grupowo. Jest spory wybor osrodkow wypoczynkowych i
          wczasowych. Sa baseny a nawet park wodny w hotelu Golebiewski, a jesli chodzi o
          wycieczki to jest kilka biur ktore sie tym zajmuja na miejscu. Polecam strone
          www.wisla.pl - duzo przydatnych informacji- adresow, etlefonow, baza noclegowa
          itd.
      • Gość: doradca Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 17:19
        Zajrzyj na www.confero.pl
        Jeżeli czegoś tam nie ma ,to w zasadzie znaczy że jest to niewiele warte
    • Gość: Sławek Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:34
      A ja polecam USTROŃ, malowniczo położone uzdrowisko w Beskidzie Śląskim (7km. od
      Wisły i ok. 70km. od Katowic)
      Bardzo duzy wybór ośrodków wypoczynkowych, hoteli (charakterystyczne budowle w
      kształcie piramid). A atrakcji jeszcze wiecej:
      - sztucznie naśnieżane i oświetlone trasy narciarskie
      - kryte baseny z leczniczymi solankami jodowo-bromowymi
      - leśny park niespodzianek (mini zoo)
      - wyciągi krzesełkowe na Palenicę i Czantorię (na szczycie wieża widokowa, letni
      tor saneczkowy i schronisko po czeskiej stronie)
      - karczmy góralskie (regionalne jadło)
      - szlaki turystyczne piesze (300km) i rowerowe (800km)
      - kryta hala tenisowa

Wiecej INFO:
      www.ustron.com.pl
      www.ustron.pl

Serdecznie pozdarwiam :)
      Sławek
      Pokoje Goscinne
      www.beskidy.wczasy.com
      • ada.antonik Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie 04.03.05, 01:28
        Polecam Bukowinę Tatrzańską a szczególnie schronisko "Głodówka" i
        pensjonat "Ryś". W kwietniu śnieg jeszcze powinien być a atrakcje inne są.
        Można wyjść w góry (schronisko znajduje się 15 minut od wejścia na najbliższy
        szlak górski a do drogo na "Morskie Oko" są niecałe 3 km) albo pojechać na
        basen do Bukowiny lub do Aquacity w Popradzie na Słowacji (to bardzo blisko).
        Do przejścia granicznego ze schroniska są tylko 3 km więc można pozwiedzaś
        Słowackie zamki i jaskinie. Widoki są z tamtąd najpiękniejsze w całych Tatrach
        (76 km. panoramy Tatr widać prosto z okien...). Jedzonko jest przepyszne a
        pokoje z łazienkami. I wcale nie jest drogo. W razie zainteresowania proszę do
        mnie pisać. To zaprzyjaźnione schronisko w którym zakochałam się od pierwszego
        przyjazdu. Odpowiem na pytania, mogę podać szczegóły itp.
        Naprawdę gorąco polecam.
        Pozdrawiam Ada - miłośniczka gór.
    • krzysztof.hoffmann Re:Jeśli INTEGRACYJNY TO TYLKO U NAS!!! Muszyna 06.03.05, 22:50
      Witaj Monika,
      Zapraszam do Hotelu KLIMEK SPA **** w Muszynie.Śnieg zapewne jeszcze będzie -
      jeśli nie , hotel oferuje wszystkie możliwe atrakcje - park wodny,klub, kompleks
      gabinetów SPA ... Jeśli chodzi o wycieczki organizujemy dla naszych gości
      naprawdę szeroką gamę atrakcji - od Jaworzyny Krynickiej przez Węgry,Slowację i
      Lwów ... Więcej szcególów na www.hotel-klimek.pl lub mailem :
      k.hoffmann@hotel-klimek.pl. Doskonala kuchnia, swietne wyposażenie i NAPRAWDĘ
      konkurencyjne ceny - SPRAWDŹ koniecznie. W przypadku pytan jestem do dyspozycji
      - 0 504 743 617. Pozdrawiam,

Krzysztof Hoffmann
      Sales,Marketing&PR Manager
      Hotel KLIMEK SPA ****
      Muszyna-Zlockie 107
      33-370 Muszyna
      tel. 018/4778222
      kom. 0 504 743 617
      • joanna.krystyna Re:Jeśli INTEGRACYJNY TO TYLKO U NAS!!! Muszyna 08.03.05, 11:47
        Ustroń, Wisła, Szczyrk, Bystra Śląska, Bielsko-Biała, Porąbka. Tam bylam na
        tego typu wyjazdach i zawsze było super (w przeciwieństwie do paru innych
        miejsc)
    • Gość: ninna Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:21
      Witaj, mieszkam w Rabe i to moja praca umilać ludziom weekndy zdejmując z nich
      ciężar organizowania wyjazdów integracyjnych(za moje usługi płaci hotel który
      polecam - wysoki stadard,serdeczna obsługa, kameralna atmosfera.Pokoje z
      łazienkami i balkonami, cena: 60 zł (nocleg ze śniadaniem:)....duuuuże
      nasłonecznienie a od tego człwowiek szczęśliwieje....Polecam więc Rabkę -stąd
      już tylko krok do Zakopanego, Krakowa, Wieliczki,Bochni, Czorsztyna,
      Nidzicy.Tuż obok Gorce,ciut dalej Babiogórski Park,a za miedzą Pieniński-
      przełom Dunajca, flisacy, tratwy...A jeśli nie to, to jaskinie demianowskie na
      Słowacji, kapiel w basenach teramalnych w Orawicy...,a jeszcze możliwe białe
      szaleństwo na stokach Maciejowej,ognisko-grill-biesiada z kapelą góralską,
      kulig, korowód dorożek, paintball, zjazd tyrolski, stanowisko łucznicze, loty
      widokow samolotem nad Podhalem.... Jeśli brzmi to zachęcająco jestem do
      dyspozycji.Pozdrawiam serdecznie.

NINA GURBAŁA
      STM
      ul.Orkana 22
      34-700 Rabka Zdrój

kom. 696 091 407 lub
      tel. (18) 26 77 674
      fax.(18)26 70 707
    • Gość: Marcin Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.acn.waw.pl 09.03.05, 23:22
      www.agrowypoczynek.pl
    • Gość: Robson Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:50
      poszukaj na www.confero.pl.Możesz tam wpisać wszystkie kryteria i wyszukiwarka
      znajdzie taki obiekt!
    • Gość: Jaśka Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.janowice.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 13:50
      a ja osobiście polecam Janowice - Pałac w Janowicach Byliśmy - są rewelacyjni
      inegracja pełna www.janowice.com
    • Gość: Leliwita Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.umt.tarnow.pl 21.03.05, 10:21
      Jesli jeszcze nie jest za pozno (tzn jeszcze nie wybralas miejsca) to polecam
      region tarnowski. Wszelkie informacje nt. atrakcji w Tarnowie i okolicy oraz
      miejsc gdzie mozna zorganizowac taka impreze mozna znalezc w Tarnowskim Centru
      Turystyki:
      www.turystyka.tarnow.pl/
      • Gość: kmr Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:14
        nie całkiem południe, ale polecam KAzimierz Dolny i Nalęczów

imprezy-integracyjne.nocowanie.com.pl/
        • Gość: e-konferencje Re: Wyjazd integracyjny na południu Polski- gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:36
          zapraszam do serwisu
          www.e-konferencje.pl - katalog obiektów konferencyjnych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka