Gość: Piotr IP: *.icpnet.pl 23.11.06, 12:05 Witam. Potrzebuje info na temat pensjonatu Patryn, czy ktos tam byl? Chce jechac z rodzina na swieta, z gory dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciechanowianin Re: Pensjonat Patryn w Karpaczu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.11.06, 18:43 Ja byłem w pensjonacie patryn w 1997 r zimą, wtedy był to zwyczajny dom jednorodzinny co prawda duży i w trakcie rozbudowy. Wtedy warunki przypominały czasy wczesnego Gierka jak mówi moja żona ale wydaje mi sie, że dzisiaj standard jwst nieco lepszy. Mieszkałem w studio 2 pokojowym z łazienka, pokoje oddzielone wtedy były przesuwanymi drzwiami, stwre meble, ogólne średnio. Ceny pewnie wtedy były przystępne bo byłem 2 lata po studiach więc kasynie nie było.Pewnie dzisiaj-znając operatywność Właścicielki i rozmach rozbudowy-jest zdecydowanie lepiej. Na stronie Karpacza są na pewno jakieś zdjęcia i więcej informacji. Pozdrawiam przyszłego patrynowicza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AneMac Re: Pensjonat Patryn w Karpaczu IP: 80.51.242.* 25.11.06, 19:29 Bylam w tym pensjonacje 2 razy tylko zaznaczam nie podczas swiat, ale było bardzo miło i przyjemnie. Pokoje super, jedzonko tyżżżżż, panie które prowadzą ten pensjonat bardzo mile. Więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś