Gość: Bela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 12:33 Szukam taniego noclegu w czasie wakacji - na ok. 3 dni. Może być schronisko, akademik, byle nie było zbyt kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstosia Re: Nocleg w Krakowie 11.06.03, 15:46 hejka, bylam na poczatku czerwaca w krakowie i nocowalismy w schroniku za 35 zl. wiem, ze oni likwiduja sie juz ale w wakacje powinni chyba jeszcze dzialac. adres to kochanowskiego 12. tel nie znam, ale mogoe sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Nocleg w Krakowie 11.06.03, 15:47 a i jeszcze jedno. schronisko znajduje sie blikso rynku. ja od mariackiego szlam ok 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Nocleg w Krakowie 29.06.03, 20:49 Szkoda , że się likwiduje,zawsze tam nocuję Mówisz prawdopodobnie o "chałupniku"= tel. (chyba do 15,00 w tygodniu)- 0126337501) pstosia napisała: > hejka, bylam na poczatku czerwaca w krakowie i nocowalismy w schroniku za 35 > zl. wiem, ze oni likwiduja sie juz ale w wakacje powinni chyba jeszcze dzialac. > > adres to kochanowskiego 12. tel nie znam, ale mogoe sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NELLY Re: Nocleg w Krakowie IP: *.met.pl 12.06.03, 18:07 POSZUKAJ NA STRONACH UCZELNI KRAKOWSKICH, CZYLI AGH I UJ INFORMACJI O ICH AKADEMIKACH. JA JAKIEŚ 2 LATA TEMU ZA NOC W POKOJU 2-OSOBOWYM PLACILAM OK. 15 PLN, I NIE SADZE BY TA CENA JAKOS DRASTYCZNIE PODSKOCZYLA. BYL TO WLASNIE AKADEMIK AKADEMII GORNICZO-HUTNICZEJ, JAKIES 10 MIN AUTOBUSEM OD STAROWKI, WARUNKI SKROMNE-ALE CZYSTO:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_21 Re: Nocleg w Krakowie 18.06.03, 17:12 pensjonat 3 Kafki- ok 30 zl/dobę, adres to aleja Słowackiego, jaki numer to nie wiem. Pensjonat jakis tam ul. Langiewicza, ceny jw. Oba miejsca sa ok 5-10 minut autobusem od centrum. jak chcesz cos wiecej wiedziec to pisz na adres michal_21@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tippy Re: Nocleg w Krakowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 09:35 Mówicie o cenach 15-35 zł, a jak weszłam na strony akademinów uj i agh, to tam ceny 50-70 zł.... ? Jak to jest w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Nocleg w Krakowie IP: *.ruczaj.pl / 192.168.15.* 01.07.03, 22:51 Jak ktoś z Was chce przyjechać do Krakowa na min. 7 dni, mogę udostępnić samodzielną kawalerkę w centrum miasta. Trzeba wziąć tylko śpiwór. Idealne dla dwóch osób. Piękny widok na całe miasto! ax193@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
podrozedookola Re: Nocleg w Krakowie 27.05.19, 11:10 Teraz właśnie cenny noclegów są zdecydowanie większe niż kiedykolwiek. Myślę, że spowodowane jest to dużym zainteresowaniem Krakowa. Obecnie wiele turystów wybiera Kraków jako miejsce wypoczynku i relaksu. Wracając do tematu to ja korzystałem ze strony internetowej noclegi.pl/krakow na której jest wiele hoteli, hosteli oraz innych miejsc noclegowych. Polecam Ci sprawdzić zapoznać się z ich ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś