Gość: gregor IP: *.mofnet.gov.pl 10.07.03, 15:58 Gdzie najlepiej nocować w Słowackim Raju? Chodzi mi o nocleg o przyzwoitym standardzie - samodzielny pokój + łazienka (cena w granicach 200 - 400 koron) termin wyjazdu wrzesień/październik. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolores Re: Słowacki Raj IP: 212.182.122.* 17.07.03, 16:38 Chyba pomyliles forum...A nocowac mozna np. w schronisku w Spiskich Tomaszowcach, tanio i czysto, niestety nie mam namiarow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechter Re: Słowacki Raj IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 21:32 Gość portalu: dolores napisał(a): > Chyba pomyliles forum... W zasadzie racja, ale mi na przykład bardziej pasuje Słowacki Raj do Tater, Mazur, czy Kazimierza, niż do Cypru, Indii i Kanarów (a na perno byoby go tam atwiej przegapić). Podobna sytuacja była już tu kiedyś ze Lwowem - może pozwólmy na trochę nieścisłości... Sam byłem w Słowackim Raju z NZS-em Politechniki Warszawskiej - może oni mają namiary (kwaterowaliśmy w Dedinkach). pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś