Dodaj do ulubionych

Gdzie na weekend?

• kindziol Re: Gdzie na weekend? 08.04.11, 15:59
      polecam śliczny drewniany domek w Górach Świętokrzyskie, cudowne zielone okolice, w pobliżu zamek. Cisza i spokój :)
      www.noclegpodlipa.pl/
      • agunia367 Re: Gdzie na weekend? 17.03.13, 10:50
        Świetnym miejscem dla zakochańców jest Hotel Pałac w Jasionce obok Rzeszowa. Stylistyka arystokratyczna, obok duży park do spacerowania, możliwość rozpalenia ogniska, czego chcieć więcej?
    • malwi-5 Re: Gdzie na weekend? 10.04.11, 16:19
      Wczesniej podałam moja propozycję na romantyczny weekend a teraz napiszę gdzie ja się jednak wybiorę - to znaczy nie będzie to romantyczny wyjazd ale weekendowy (to znaczy - 3 dni) i będzie to Budapeszt! Już nie mogę się doczekać ;) W Polsce natomiast spędzę kolejny wolny weekend ;)
      • Gość: zielona Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 09:37
        Weekend za granicą- trochę za mało czasu. Na krótki weekend raczej wybrałabym Polskę. Za dwa tygodnie jadę do Dźwirzyna i chyba wybiorę ośrodek Geovity- czytałam sporo dobrych opinii, więc mam nadzieje, że wypad się uda.
    • nabierzkolorow Re: Gdzie na weekend? 17.04.11, 12:40
      hmm.. sporo jest interesujących miejsc na weekend. Ale jeśli nadal ktoś z Was szuka pomysłu nawet na weekendowy wypad to koniecznie wejdzcie na www.nabierzkolorow.pl Uruchomiono na tej stronce interaktywna mape z atrakcjami woj. Pomorskiego. Swietna sprawa i ulatwia wybranie czegos dla siebie. Atrakcje podzielono na 4 kategorie, wiec kazdy cos znajdzie :)
    • Gość: Cetniewo Władysławowo Cetniewo IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.11, 11:49
      A może na morze - Władysławowo Cetniewo
      • skabot.skabot Re: Władysławowo Cetniewo 12.12.11, 23:40
        Na weekend do Krakowa! :)

Mam do sprzedania bilety na pociąg Warszawa-Kraków-Warszawa dla dwóch osób na następny weekend :)
        allegro.pl/bilet-bilety-pkp-weekend-w-krakowie-dla-dwojga-i1994199410.html?source=oo
    • Gość: jonaszt Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 16:50
      mam takie miejsce, niezwykle przytulne, ciekawe, z dobrą energią, do schowania się i nacieszenia urokiem natury i sobą, do refleksji i radości, do czytania i spacerowania, do wzięcia głębokiego oddechu od świata - ciepły i cudny Odys nad Jeziorem Żywieckim w Tresnej.
      zabiorę tam moją żonę i jak co roku będziemy niezwykle szczęśliwi
    • Gość: qwerty Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 11:16
      tylko w duży weekend polecam wa-wę, gdzie po opuszczeniu miasta przez lud pracujący w poszukiwaniu relaxu daleko byle nie tu, pozostaje oaza spokoju i ciszy, a każdy turysta stąd i stamtąd znajdzie coś dla ciała i ducha
      • Gość: agata Re: Gdzie na weekend? IP: 78.133.200.* 10.05.11, 14:05
        Mam podobny dylemat.
        W weekend za dwa tygodnie jedziemy do nowego miasta nad pilicą - tylko na chwilę, zrealizować prezent urodzinowy chłopaka :), ale o 13 będziemy free i chciałabym ruszyć dalej.
        No właśnie - dokąd, żeby nie było za daleko (żeby porobić coś poza siedzeniem w samochodzie), ale żeby było ładnie i można było coś porobić?
        Początkowo chciałam jechać do Kazimierza, ale jest wielce problem z rezerwacją tylko jednego noclegu...
        Możecie mi coś polecić, proszę?
        • Gość: agata Re: Gdzie na weekend? IP: 78.133.200.* 10.05.11, 14:06
          zapomniałam dopisać, że startujemy z wawy
        • Gość: sonia2011 Re: Gdzie na weekend? IP: *.play-internet.pl 23.05.11, 18:55
          Na weekendowy wypad świetnym pomysłem jest pojezierze brodnickie. Można tam idealnie spędzić czas aktywnie. Mają fajne trasy do biegania i jazdy na rowerze, nordic walking. Spływ kajakowy. Jest też fajny ośrodek - w Głęboczku - własna winnica i spa z winoterapią.
      • Gość: iwonka121088 Re: Gdzie na weekend? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.11, 14:49
        3dni w karpaczu dla 2 osób za 100 zł
        mam do sprzedania voucher ważny do końca listopada, szczegóły oferty na fastdeal.pl/oferta/polska/odpocznijcie_w_karpaczu_3_dni/2269, zainteresowanych proszę o kontakt na maila rolcia88@buziaczekpl .
        Pozdrawiam!
    • marecka.1 Re: Gdzie na weekend? 29.04.11, 12:30
      jeśli ma być romantycznie i coś niezwykłego, to polecam np. góry - Lądek Zdrój ośrodek Geovita. Sceneria - romantyczna, a w hotelu ładne pokoje, smaczne jedzenie i dodatkowo możecie się wspólnie zrelaksować masażami, czy aromaterapią, ponieważ mają tam Spa :)
    • Gość: miska23 Re: Gdzie na weekend? IP: *.wroclaw.hypnet.pl 01.05.11, 12:06
      Ja polecam Toruń i hotel w rozsądnej cenie w samym centrum:www.hotelbb.pl/
      Pozdrawiam
      • zawia Re: Gdzie na weekend? 01.05.11, 14:35
        Gość portalu: miska23 napisał(a):

> Ja polecam Toruń i hotel w rozsądnej cenie w samym centrum:www.hotelbb.pl/
        > Pozdrawiam
        hłe, hłe, marketing alexie 22 dla naiwnych
    • waldi.pl Re: Gdzie na weekend? 03.05.11, 13:04
      A ja zapraszam na aktywny wypoczynek, zwiedzanie naszego pięknego
      Kraju. Tu znajdziesz inspiracje na wycieczki
    • marcin_zabielski Re: Gdzie na weekend? 03.05.11, 21:39
      osobiście mogę polecić wyjazd do Sopotu. to fajne miejsce i jest wiele ciekawych rzeczy do zobaczenia, wiele zakątków dla zakochanych. poszukaj sobie hotelu tutaj na stronie - sopot hotele
    • mendi-22 Re: Gdzie na weekend? 05.05.11, 11:37
      Aj w Polsce jest mnóstwo pięknych i romantycznych miejsc - wystarczy się trochę w necie rozejrzeć albo po jakichś przewodnikach - Tu jest pieknie pod względem widoków i spokoju dzieki czemu można odpocząć od miejskiego zgiełku. W okolicach Krakowa czyli z drugiej strony PL też łatwo znaleźć urokliwie miejsca. Przykład: Ojców.
      • Gość: młoda Re: Gdzie na weekend? IP: *.online.de 12.05.11, 14:10
        Byłam w Ojcowie chyba jeszcze w podstawówce, ale do tej pory pamiętam miejscowość ze szczegółami. Przyznam że mam nadzieję jeszcze kiedyś tam pojechać. Jestem z północnej części Polski, więc częściej jeżdżę nad morze, które uwielbiam- szczególnie teraz kiedy nie ma jeszcze tylu turystów. Za dwa tygodnie jadę do Mrzeżyna. Znalazłam tam bardzo fajny ośrodek Geovity, który jest naprawdę blisko plaży, a ceny nie są rujnujące. Także oby do urlopu:)
    • agnieszkadyda77210 Re: Gdzie na weekend? 15.05.11, 21:23
      Polecam Augustów z jego słynnymi "augustowskimi nocami". Piękna przyroda , bulwary nad rzeka Nettą, doskonała kuchnia regionalna- kartacze, ryby słodkowodne :sandacz, lin i wiele innych pyszności. Wieczory z muzyką na Rynku Zygmunta Augusta lub nad jeziorem. Rejsy Żeglugą Augustowską, gondolami. Wspaniałe miejsce na weekendowe zregenerowanie sił , spędzenie romantycznego weekendu.
    • Gość: andros Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 14:26
      moze to cie zainteresuje :) www.domeknawakacje.republika.pl
    • trokrz Hej a może zaglednijcie tutaj na weekend 21.05.11, 22:19
      Bardzo malownicze miejsca.
      Moja Zielona Kraina
      zielonakraina-trokrz.blogspot.com/
      Pozdrawiam i miłej zabawy
    • tjamal Re: Gdzie na weekend? 23.05.11, 23:30
      Polecam Krynicę Górską i Willę Narocz:

www.narocz-krynica.pl/
    • Gość: konrad Re: Gdzie na weekend? IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.11, 13:44
      polecam Cmielow i kawiarnie Lezaca kotka z najlepsza kawa;) jesteśmy z moja zona oczarowani tym miejscem:)
    • Gość: Ania Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 13:14
      Polecam Fero Active w Korbielowie, szczególnie pakiet "Romantyczny weekend".
      W bardzo przystępnej cenie można wypocząć od zgiełku miasta i spędzić romantyczne chwile.
      Szczegóły www.hotelfero.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=50
    • vikola Re: Gdzie na weekend? 01.06.11, 13:31
      KASZUBY - Bory Tucholskie, murowane domki daleko od cywilizacji, skraj wsi liczącej kilka domów, pośród lasów, pól, jezior. Pusto, cicho, pięknie. Grzyby, ryby. Parter: salonik, kuchnia w pełni wyposażona, łazienka z WC, weranda. Piętro: sypialnia, opłata za dobę 110 zł.
      Po więcej informacji zapraszam na www.sielskoanielsko.eu, tel. 501 189 980, Iwona.
    • basiak_1 Re: Gdzie na weekend? 05.06.11, 20:07
      Bylo lepiej niz oczekiwalismy pod tym adresem :
      www.relaks-holny.pl
    • Gość: Felipe Re: Gdzie na weekend? IP: *.ip.netia.com.pl 07.06.11, 13:26
      Ja mogę polecić najbardziej romantyczne miejsce, do którego zabrałem swą narzeczoną w zeszłym roku - i w tym również się tam wybieramy :) www.venaclub.com
      Wejdź na stronę - moje komentarze są niepotrzebne :)
      pozdrawiam,
      Filip
    • ewelinka11931 Re: Gdzie na weekend? 28.06.11, 14:38
      polecam do tego przewodnik po Polsce tu masz link
      www.krodo.pl/?pwid=7c7b1296ece6424fa7a80e5a38c681fc
      wszystko ładnie i przeszyjcie opisane
    • Gość: Feliks Re: Gdzie na weekend? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.11, 14:18
      no ja polecam Toruń i sprawdzony przeze mnie i małżonkę ten hotel:www.hotelbb.pl/
    • absolutfit Re: Gdzie na weekend? 08.07.11, 12:09
      Zależy gdzie mieszkasz i jak daleką drogę miałbyś/miałabyś do przebycia na weekend ale generalnie polecam południe - góóóóry. Jakiś fajny drewniany domek w górach, piesze wędrówki a wieczorkiem romantyczny wieczór przy winku :) Albo bardziej ekstremalne wspinaczki górskie. Wszystko zależy od tego co lubicie :)
    • absolutfit Re: Gdzie na weekend? 14.07.11, 16:03
      Widzę, że ktoś wyżej pisał o Pojezierzu Brodnickim i hotelu Głęboczek. Mnie zachwyciły te winnice - ciekawa i oryginalna sprawa :) Można poczuć się jak zupełnie gdzie indziej i na prawdę fajnie wypocząć. Tamtejsze rejony są cudowne, można fajnie wypocząć na łonie natury, zrelaksować się w ciszy. A dodatkowo zabiegi relaksujące w Głęboczku jeszcze mnie wyciszyły i zrelaksowały dodatkowo.
    • noclegibialowieza Re: Gdzie na weekend? 19.07.11, 09:26
      Zależy czego oczekujecie...Dla mnie takim niesamowitym miejscem jest Puszcza Białowieska. Z dala od tłumów, cisza, przyroda, wiele zacisznych zakątków. Na noclegi polecam Galerię Kresy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka