Dodaj do ulubionych

najlepsze SPA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 14:05
byłam ostatnio z przyjaciólką w Hotelu Court w Kędzierzynie Koźlu i jestesmy zachwycone, wypoczelysmy na maxa serdecznie polecam wszelkie zabiegi Złoty Standard działa ! było super !
Obserwuj wątek
    • Gość: miska0987 Re: najlepsze SPA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.13, 13:56
      W sumie wybór spa zależy od tego, czy stawia się na aktywny wypoczynek czy na bierny.
    • marek.111 Re: najlepsze SPA 11.12.13, 15:37
      Dobrze, że natrafiłem na ten post bo chcę zabrać żonę na rocznicę do SPA i może faktycznie wybierzemy się tam, musze ich ofertę przejrzeć :) W te wakacje bylismy tutaj i było fajnie, ale wolałbym cos innego:)
      • Gość: Anna40 Re: najlepsze SPA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.14, 14:17
        ja byłam z mężem w spa w hotelu Starzyński, warunki były świetne - w sumie SPA nie było priorytetem, ale fajnie, że jednak mielismy możliwośc skorzystania z zabiegów, bo to jednak super sprawa. Mysle, ze taki prezent na rocznice jest bardzo fajny, bo czas spędza sie razem, mozna sie zrelaksowac i wyrwać od codziennosci :)
    • Gość: nagradzany co rok Re: najlepsze SPA IP: *.rev.pro-internet.pl 05.02.14, 19:10
      jeśli niemal co roku zgarnia nagrody - Hotel Haffner**** Sopot to coś musi w tym być.
      Najlepszy miejski hotel SPA, Baby SPA itd... Po jedenastu latach mają już tak wypracowane szczegóły obsługi, że trudno ich przebić.
    • gustek321 Re: najlepsze SPA 06.02.14, 12:00
      Ja mogę polecić Villę Pepitę w Międzygórzu (Kotlina Kłodzka). Piękne miejsce, blisko Zieleńca i Czarnej Góry, więc można też się zrelaksować na nartach.
    • proliber Re: najlepsze SPA 01.04.14, 20:58
      Co rok wybieramy się do spa z żoną, bo uważamy że to po prostu najlepsze miejsce na zasłużona regeneracje. Do dziś dnia wspominamy najbardziej udany wyjazd, to była miejscowość Chlewiska, nieopodal Warszawy, a miejscem które nas uwolniło od tych wszystkich trosk był Manor House, urokliwy pałac z szeroką historią. mozna poczuc sie tam jak król i królowa...
    • lola550 Re: najlepsze SPA 26.07.16, 16:50
      Spa w Pałacyk Łąkomin koło Gorzowa Wielkopolskiego jest świetne. Bardzo eleganckie, super zabiegi w ofercie. Na pewno jeszcze się tam wybiorę, tym bardziej że okolice przepiękne.
    • Gość: benia Re: najlepsze SPA IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.16, 10:22
      Jeśli chodzi o pomorskie SPA nad morzem, na Kaszubach itp to polecam zajrzeć na pomorskie-prestige.eu. Są tu wymienione najlepsze miejsca :)
    • hotelklimek_spa Re: najlepsze SPA 29.11.16, 12:48
      Hotel Klimek Spa**** posiada strefę relaksu i odprężeń. Gwarantujemy, że u nas poczujesz wewnętrzną harmonię. Posiadamy rytuały czekoladowe jak również inne zabiegi. Prosimy zapoznać się z nasza ofertą:
      www.hotelklimek.pl/hotelklimekspa/spawellness/spa
    • romankotarski71 Re: najlepsze SPA 17.02.17, 14:42
      A ja polecam SPA w Hotelu Magellan w Bronisławowie. Wspaniały kompleks basenowy. Las, Jezioro... Bajka.
      www.hotelmagellan.pl/
    • magdziuchaem Re: najlepsze SPA 05.04.17, 14:37
      oj tam, najlepsze SPA jest w hotelu Bukowy Park, w Polanicy Zdroju! świetne zabiegi i przemiła obsługa :) poza tym bardzo smaczna kuchnia
    • anna_mikalek_88 Re: najlepsze SPA 09.04.17, 19:10
      bardzo fajne SPA jest również w hotelu Bacówka Radawa, niedaleko Rzeszowa, byłam tam z mężem i było super, bardzo dużo fajnych zabiegów i sam hotel też super! a dookoła lasy i natura, relaks na całego :)))
    • magdziuchaem Re: najlepsze SPA 09.04.17, 19:16
      świetne SPA jest też w hotelu W Krainie Alicji, w Nałęczowie, bardzo dużo świetnych zabiegów, sam hotel jest bardzo fajny, w stylu właśnie "Alicji w Krainie Czarów", chciałabym tam jeszcze raz pojechać...
    • Gość: Jerzy876 Re: najlepsze SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.17, 21:43
      Ja generalnie nie jestem fanem SPA i tego typu rzeczy, wolę bardziej aktywny wypoczynek na łonie przyrody. Ale muszę przyznać, że Hotel Lubicz w Ustce, do które jakiś czas temu wyciągnęła mnie żona jest naprawdę świetny. Przede wszystkim zachwyciły mnie bardzo ekskluzywne warunki - pokoje to bajka, a śródziemnomorska kuchnia w ich restauracji to wysoka półka. Do tego znakomite zabiegi elektroterapii i masaże sprawiły, że poczułem się młodziej o kilka lat ;)
    • monika_78_12 Re: najlepsze SPA 09.05.17, 10:30
      a ja mogę Wam polecić świetny hotel niedaleko Rzeszowa, nazywa się Bacówka Radawa, świetnie się tam zrelaksowałam - mają fajne zabiegi SPA a do tego smaczną kuchnię, wokół lasy, cisza, spokój :))
    • Gość: Katarzyna08 Re: najlepsze SPA IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.20, 14:03
      Gorąco polecam www.spavitao.pl/, mają przeogromny wybór masaży :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka