Dodaj do ulubionych

Nocleg w Krakowie

• Gość: Alicja Re: Nocleg w Krakowie IP: *.avanet.net.pl 01.07.14, 18:23
      Hej ja mam znajomych w Krakowie niestety znajomi nie mają miejsca aby nas przenocować :/ i jak się do nich wybieramy nocujemy w Schronisku Młodzieżowym Oleandry. Blisko centrum i dobre jedzonko :)
      • Gość: Gość Re: Nocleg w Krakowie IP: *.avanet.net.pl 26.09.14, 16:02
        Ostatnio też tam nocowałam :) Polecam :D
    • Gość: arkadiuszPosielski Re: Nocleg w Krakowie IP: *.cdma.centertel.pl 04.08.14, 12:38
      jeśli szukacie hostelu w Krakowie, to z naszego ostatniego, wspólnego wypadu ze znajomymi polecam Wam Green Dragon na ul Horaka. My byliśmy w sumie w 5 osób więc braliśmy pokój 6-ścio osobowy.
      Miejsce bardzo zadbane, czyste, schludne - na tym bardzo zależało naszym dziewczynom, bo w różnych miejscach już bywaliśmy i z ta czystością to też różnie bywało.
      Nam najbardziej podobało się miejsce do zrobienia grilla - z tego korzystaliśmy codziennie, oraz to że bez problemu można było łączyć się z netem.
      Zdjęcia, jak wygląda to miejsce można sobie zobaczyć na necie Green Dragon
      Aaa, no i nie ma problemu z parkingiem - parking jest darmowy :)
      • Gość: effciaM Re: Nocleg w Krakowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.14, 11:52
        ooo przeglądałam ich stronkę, ofertę i patrzyłam na zdjęcia - i przyznaję, że bardzo fajny ten hostel. Cena jak na Kraków i taki standard to uważam, że niska.
    • Gość: zygmunt-wacek Re: Nocleg w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 08:51
      A musi być centrum? Fajny hotel jest w niepołomicach - www.hotelnovum.pl - stąd można wygodnie dostać się do centrum Krakowa. Polecam świętną kuchnię, wygodne i nowe pokoje, obsługę.
    • Gość: sejerek Re: Nocleg w Krakowie IP: *.dynamic.mm.pl 07.10.14, 11:06
      Obecnie fajne hotele można sobie przejrzeć w grupie Accor:
      www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/krakow/hotel-krakow.htm
      Niektóre to wprawdzie drogie obiekty jednak jest kilka fajnych hoteli, które oferują noclegi w przystępnych cenach.
      Na przykład w hotelu Ibis Budget, który znajduje się w samym Śródmieściu można obecnie przenocować w cenie niecałych 130 zł za dwójkę.
      Czyli jak widzicie nie trzeba wcale szukać noclegów na gruponach aby znaleźć dobre okazje.
      Pozdrawiam.
      • kub.a81 Re: Nocleg w Krakowie 26.11.14, 13:10
        Ja jakoś za Ibisami podobnie jak za Campanille nie jestem - nocowałem tam przy wyjazdach różnego typu - może i obsługa w porządku ale bardzo nie podobało mi się dbanie o porządek w tego typu miejscach. Płacąc 130zł osobiście bym wybrał sobie apartamenty przy ul. Floriańskiej - www.apartmentcracow.com/pl/apartamenty/krakow/aparthotel_florianska - kawałeczek jest do centrum, spacerkiem kilka minut no i chociaż schludnie czysto i na pewno więcej przestrzeni niż w hotelu :))
    • dza_sti Re: Nocleg w Krakowie 18.07.16, 13:37
      Blisko Rynku jest Schronisko Młodzieżowe Oleandry. Polecam zajrzeć i zatrzymać się na noc, mają fajne warunki do wypoczynku i bardzo dobrą kuchnię :D
    • Gość: Gościnnie Re: Nocleg w Krakowie IP: *.play-internet.pl 05.03.21, 22:41
      Jeśli chodzi o noclegi Kraków to najtańsze noclegi bez prowizji ostatnio znalazłem na Trivabook.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka