kasik007 15.07.09, 23:58 Witam,szukam sprawdzonego noclegu na weekend w Kazimierzu.Zależy mi na przyzwoitych warunkach-kwatery,pensjonat.Proszę o propozycję:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wienna Re: Kazimierz Dolny- NOCLEG 19.07.09, 16:53 Jeśli nie masz poleconego miejsca to chyba warto przyjechać wcześniej tzn ok godz 15 i przejść się np ulicą Krakowską i poszukać wolnego pokoju. My ostatni nocowaliśmy niedaleko rynku w pensjonacie "Pod świerkami", warunki ok, łazienka, ale podjazd wysoko, zejście do rynku też schody, nie zachęcało to to częstych powrotów na kwaterę, ogólnie rzecz biorąc można było wybrać lepiej. Trzeba koniecznie zabrać coś na komary-masakra w tym roku. Jedzenie-polecam: -gofry "Ambrozja" na rynku -naleśniki na Krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
iza_85 Re: Kazimierz Dolny- NOCLEG 20.07.09, 04:54 Jeśli wybierasz się do Kazimierza, polecam małą relację z wycieczki - może się przyda: Kazimierz Dolny Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Kazimierz Dolny- NOCLEG 20.07.09, 11:28 Ja byłam tutaj: Restauracja - Pensjonacik "Pod Wietrzną Górą", 24-120 Kazimierz Dolny, ul. Krakowska 1 www.wietrznagora.pl Nie jest najtańszy ale niedaleko od rynku, pyszne jedzenie w restauracji, bardzo ładne pokoje. Byłam tam z mężem na rocznicę ślubu i bardzo nam się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna_ja Re: Kazimierz Dolny- NOCLEG 21.07.09, 23:27 ja byłam w pensjonacie Vincent (na Krakowskiej) - polecam a naleśniki na Krakowskiej są super! tak jak czekolada w Faktorii i wszystko U Fryzjera :) Odpowiedz Link Zgłoś
metador3 Re: Kazimierz Dolny- NOCLEG 04.08.09, 13:42 Jak Kazimierz, to polecam www.domdowynajecia.pl , wprawdzie jest trochę dalej, ale za to jest cisza, spokój, ogromny ogród, grill i rowery do dyspozycji. Dom czysty i bardzo ładnie urządzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Kazimierz Dolny- NOCLEG IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.09, 17:08 polecam pokoje u P. Śliwy :))) tanio, blisko do rynku, pokoje czysciutkie i schludne :) www.kazimierzdolny.pl/kwatery_i_pokoje/33746/ Odpowiedz Link Zgłoś
irena_76 Re: Kazimierz Dolny- NOCLEG 28.11.17, 14:15 Jak byłam z mężem w Kazimierzu to nocowaliśmy w hotelu Villa Bohema. Myślę, że oferują całkiem przyzwoity stosunek ceny do jakości. Pokoje są schludne. Jeżeli akurat nie chce się iść na miasto to są też atrakcje w hotelu. villabohema.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś