ajk74 06.02.02, 14:48 Czy ktoś był na wycieczce objazdowej w Egipcie z biurem Exim Tours?? bardzo proszę o info. pozdrawiam, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaK Re: EGIPT Z Exim Tours IP: 212.160.239.* 06.02.02, 16:12 Byłam z tym biurem w 2000 r. w marcu.Dwa tygodnie w Hurghadzie /wycieczka pobytowo-objazdowa/.Było super.Jak chcesz wiedzieć coś więcej to napisz.Mój adres:lais1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: EGIPT Z Exim Tours IP: 192.168.2.* 07.02.02, 21:37 JA JUZ ZDAZYLAM BYC W TYM ROKU I ,,,KLAPA.JAKIEGOS DZIADKA 60 LETNIEGO DALI NAM JAKO PILOTA NA OBJAZDOWCE.MALO NIESTETY INFOMACJI NAM PRZEKAZAL, A WIEDZY TEZ NIE MIAL ZA DUZO.NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
ajk74 Re: EGIPT Z Exim Tours 12.02.02, 12:06 próbowałam sie z Tobą kontaktować, ale mail nie przeszedł. wyjeżdzam już piątek, więc klamka zapadła :0) mam nadzieje, że będzie ok. dzięki za za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: EGIPT Z Exim Tours IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 18:53 byłem w lutym z synem na 14 dniowej wycieczce w hurgadzie połączonej z rejsem po nilu. Wrażenia dobre, organizacja ok,ze szczególnym podkresleniem kompetencji, wiedzy przewodników w czasie rejsu ( p. łukasz i p.krzysztof) mam tylko zastrzeżenia do rezydentów w hurgadzie ( p. dziadek i bauer)-troche olewaka sprawę, ale mozna wytrzymac. ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: EGIPT Z Exim Tours IP: *.cto.gda.pl 21.03.02, 07:27 Byłam w zeszłym roku na objazdówce. Było pięknie, tylko wszystko zepsuła rezydentka na Synaju p. Ania (brak kompentencji, interesowność i brak rzetelnych informacji). Generalnie zostawiła nas samych sobie, interesowało ją tylko wykupywanie wycieczek fakultatywnych. Za to na rejsie po Niklu i w Kairze p. Krzysztof OK. Odpowiedz Link Zgłoś