Dodaj do ulubionych

Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 12:45
To jest lipa! Travelasystent.pl to maleńki agencik sprzedający może 2% tego co np. wakacje.pl. Oni mogą podać kierunki i realne zainteresowanie, a Ci goście to najwyżej mogą powiedzieć jak to u nich przy ich asyście wyglądało...
Obserwuj wątek
    • zydgejmasoncyklista Dzięki Bogu. Jest szansa, że płynąc na Spitsbergen 08.09.10, 17:07
      czy jadąc do Kenii nie spotkam zbyt wielu rozwrzeszczanych, pijanych rodaków. Egipt, Tunezja, Turcja czy Bułgaria co poważniejszym osobom już obleciała. Czas na coś bardziej ambitnego.
      • Gość: ucho Re: Dzięki Bogu. Jest szansa, że płynąc na Spitsb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 21:11
        A w niby Kenia ma byc bardziej "ambitna" niz Egipt?
        • rikol Re: Dzięki Bogu. Jest szansa, że płynąc na Spitsb 09.09.10, 14:40
          Bo drozsza. Wszyscy nuworysze jada tam, gdzie najdrozej. A do Egiptu mozna jezdzic wiele razy - jest fascynujacy, oczywiscie dla tych, ktorych historia i sztuka Egiptu interesuje.
          • Gość: turysta Re: Dzięki Bogu. Jest szansa, że płynąc na Spitsb IP: *.chello.pl 11.09.10, 19:21
            wiele razy to tam ludzie jeżdżą dla aquaparków i drinków, anie sztuki
        • alinaw1 Re: Dzięki Bogu. Jest szansa, że płynąc na Spitsb 10.09.10, 12:43
          Ambitne mogą być nawet Beskidy, ba! bardziej ambitne niż leżenie na plaży w Hurghadzie, mieszkanie w złotym gettcie all inclusive. Br... Ohyda. Kiedyś masówka była w Sopocie, teraz się przeniosła do Hurghady: ten sam sposób urlopowania i te same oczekiwania, tyle ze klimat inny (choć nad Bałtykiem też potrafi byc upalnie).
      • Gość: ggozdawa Re: Dzięki Bogu. Jest szansa, że płynąc na Spitsb IP: 87.105.201.* 09.09.10, 07:54
        Polecam Norwegię! Interesujący kraj i fascynująca przyroda, góry, fiordy. Cudo!
      • Gość: gaga Re: Dzięki Bogu. Jest szansa, że płynąc na Spitsb IP: 91.102.115.* 09.09.10, 10:35
        W żadnym wypadku. Kenia nie jest krajem, w którym przebywa dużo naszych rodaków. Wróciłam z wakacji w tym kraju dwa tygodnie temu. Radzę nie wybierać tylko hotelu Baobab Beach.
    • Gość: xx Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: *.centertel.pl 08.09.10, 18:44
      To jest zwykły tekst reklamowy, tylko inteligentniej ubrany w inną forme. Bez czegos takiego - nikt by nie słyszał o tej firemce...
      Ale rzeczywiście - internetowe biura podróży rządzą... Ceny w Travelplanet.pl są niższe niż u pośrednika mającego sklepik ze wczasami...
      • Gość: mk Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: *.dslgb.com 09.09.10, 00:00
        Rozumiem ze egzotyka pachnie i neci. Ale mam taka wade ze mieszkalem przez 6 lat w kraju arabskim, pracowalem i mialem to wszystko na codzien. I juz nikt i nigdy nie namowi mnie na zaden muzulmanski syf. Urlop tylko w cywilizcji. Jak w tym roku. Owszem cieplo i standart. Ale to Grecja.
    • kos.1 Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 08.09.10, 20:55
      Dlaczego Egipt jest popularny? Egzotyka, pogoda , zabytki i najważniejsze piękne morze i RAFY. Z tym, że jest tanio to bym się niezgodził...jeżdżę od lat i 2 lub 3 tygodnie wychodzi nas ok. 7-8 tys/osoba, choć to sprawa względna...Czy taniej niż u nas nad morzem, nie wiem bo już dawno nie byłem :(
      • psiakoncowa Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 08.09.10, 23:10
        dość drogo. Oczywiście zależy od hotelu, ale turystyczne 5* nie powinno kosztować więcej jak 2000zł/os/tydz. I to tylko jeżeli jedziemy z polskim biurem. Ja byłem w te wakacje na Dominikanie z TC z wylotem Londynu w dwie os. dorosłe i dwójka dzieci w zaj... hotelu za 13.000 zł. Porównywalna oferta z Polski to 25.000.
    • Gość: P. Norwegia IP: *.chello.pl 09.09.10, 01:07
      Dla mnie nie ma lepszego miejsca na wakacje niż Norwegia!
      • Gość: gość Re: Norwegia IP: *.chello.pl 11.09.10, 19:22
        kogo to obchodzi ?
    • Gość: habibi co do egiptu... IP: 87.115.117.* 09.09.10, 11:45
      to tak na wszelki wypadek: habibi.pczs.org
    • Gość: onion Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: *.budimex.com.pl 09.09.10, 13:27
      A ja akurat sobie wykupiłem przez to biuro wczasy i bylo ok. nie wiem czy jest male czy duze, ale monopol tylko na jedno biiuro mnie sie nie podoba
    • dwinkiel Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 09.09.10, 14:11
      co singli to ciekawe czy w ogóle mieli jakąś ofertę ?
    • wiesiekwiesiek11 Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 09.09.10, 15:00
      takie same turystyczne silosy jak wszędzie. Bierze się masę i wkłada do silosu ustawionego blisko plaży, w którym ta masa się kisi. Przepis na kiszonkę. A czy SILOS jest ustawiony w Grecji czy w Egipcie czy gdzie indziej nie ma znaczenia.

OTWIERAM NOWE BIURO PODRóżY "SILOS"
      • alinaw1 Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 10.09.10, 12:45
        Nie, jest róznica. Silos w Egipcie jest bardziej skwaszony bo poza hotelem , ma jeszcze w sąsiedztwie jeszcze inny hotel i budowę następnego. W Grecji więcej autentycznej przestrzeni zamieszkałej przez lokalnych osobników, a nie tabunu kelnerów i pokojówek.
        • Gość: frojd Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 17:07
          Ja jechałem z Travelasystent.pl właśnie do Egiptu i byłem zachwycony tym krajem. Naprawdę warto jest zobaczyć piramidy:)
          • Gość: gorillazz Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: 178.73.49.* 10.09.10, 18:47
            A ile dałeś za wycieczkę?
            • rozenrot Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 10.09.10, 19:01
              Czy przypadkiem takie firmy nie pobierają prowizji i przez to wycieczki nie są droższe?
              • bonin122 Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 10.09.10, 19:15
                No właśnie nie. Większość ludzi tak myśli, ale to jest nieprawda. Z tego co wiem to jest to rozliczane miedzy nimi a tour operatorem. Coś jak doradcy finansowi i kredyty.
        • Gość: do alnaw1 Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: *.leon.com.pl 10.09.10, 23:59
          widac,ze nawet nie byles w takim kraju jak Egipt,a najwiecej masz tutaj do powiedzenia.ZAPAMIETAJ-w Egipcie nie ma pokojowek.
        • Gość: s Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: *.182.156.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.09.10, 18:31
          pokojówki w Egipcie?
    • Gość: Kalina Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: 85.159.237.* 12.03.14, 12:03
      Mnie przypadła do gustu oferta nurkowania w Dahabie:
      www.nurkowanie.travel.pl/baza,egipt-dahab,planet-divers-dahab,119
      Macie jakieś doświadczenia w nurkowaniu w Egipcie?
      To będzie mój pierwszy raz i jestem niezmiernie podekscytowana!
      • Gość: Nell Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.14, 11:15

Mam bardzo dobre wspomnienia z Egiptu, zwłaszcza z nurkowania w Dahab, takiej rafy koralowej, bajecznie kolorowej, czystej wody i przepięknych widoków w życiu nie widziałam na oczy. Byłam dwa lata temu na wczasach z alfa starem, właśnie w Dahab, super wakacje, takie beztroskie, jakbym znowu była dzieckiem i pojechała na wymarzone kolonie…
        • anjolka77 Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 30.05.14, 15:37
          Wcale się nie dziwię. Egipt nie drogi, nie daleko więc ludzie latają. Sama byłam kilka razy i wszystkim polecam. Najbardziej Sharm i Dahab. Raj dla nurków, raj dla ludzi, którzy lubią słońce. Biura mają mnóstwo ofert, jest w czym wybierać.
    • lenari Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 30.04.14, 20:35
      Byłam kilka razy w Egipcie jak Itaka miała fajne last minutes. Ogolnie to jedno z miejsc w ktorym w ogole chciałabym najlepiej zamieszkać. Genialne miejsce a wyjazd dla 3 odób, bo jechaliśmy z dzieckiem wcale nie wyszedł drogo. Stanowczo polecam
      • dietabalona Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 30.04.14, 21:16
        Byłem w Egipcie kilka razy i fakt, jest bardzo obleganym państwem, od groma ludzi tam jeździ. Dwa razy byliśmy tam z Itaką, dwa razy pod rząd tak gwoli ścisłości, nie drogo a przyzwoicie.
    • babetta50 Re: Egipt najpopularniejszym krajem urlopowym 29.06.16, 19:27
      efeewrwre carollayna.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka