globtroter76 08.01.11, 21:25 Wenezuela - Karaibska Księżniczka Ameryki 13 dni ktoś był na tej wycieczce ? interesują mnie wrażenia z pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantas1955 Re: Wenezuela z Rainbow ktoś był ? 09.01.11, 17:23 Byłam dokładnie rok temu. Jestem zadowolona. Wszystko zagrało, plan zrealizowany, pilotka OK, jeśli były jakies drobne uwagi, to naprawdę nie warte rozważań. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania, można pisać na pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
pampallini Re: Wenezuela z Rainbow ktoś był ? 09.01.11, 19:45 Szybko, szybko, bez refleksji i zadumy, byle zaliczać kolejne punkty programu! Zdecydowanie polecam wyjazdy organizowane na własną rękę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: Wenezuela z Rainbow ktoś był ? IP: *.internetia.net.pl 17.01.11, 20:01 Nie zgadzam się z Twoja oceną . Byłam na tej wycieczce w marcu 2010 roku i organizacja była super a przewodniczka pani Monika Burakowska wspaniała. Jeśli masz pytania to chętnie odpowiem, Małgos Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichor Re: Wenezuela z Rainbow ktoś był ? 26.01.11, 15:24 Witam z Margarity. Właśnie leżę sobie na plaży hotelu Dunes i przegldam internet kończymy jutro pobyt wprawdzie inna trasa bo Wenezuela Brazylia z RT ale spotkałem tutaj ludzi z tej Twojej przeszłej może? wyprawy i są bardzo zadowoleni szczególnie z pilotki.Zaliczyli też kilku godzinny pobyt w Brazyli to tylko 3 godziny autokarem.Z mojego pobytu to szczególnie polecam pobyt nad Orinoko rewelacja wprawdzie tylko półtora dnia ale naprawdę warto zobaczyć.Jeżeli chodzi o hotel Dunes to pokoje niezbyt dobre nasze lata siedemdziesiąte ale otoczenie wporządku i wyżywienie również chociaż sale to powieziałbym takie duże nasze stołówki. Pozdrawiam jeszcze z Wenezueli ZdzichoR Odpowiedz Link Zgłoś
renata.37 Wenezuela z Rainbow - wyjazd 13 02 2012 27.10.11, 15:20 Witajcie! Lecimy do Wenezueli 13 02 2012 z Rainbow - objazdówka. Czy ktoś z Was wybiera się w tym terminie? Pozdrawiam, Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajman Re: Wenezuela z Rainbow - wyjazd 13 02 2012 IP: 186.90.180.* 26.11.11, 01:44 po co wy latacie na wakacje? zeby siedziec w hotelu albo w stolowce? pokoje nie takie? widze tu sugestie zeby samemu leciec do Wenezueli...lec, lec, zobaczysz na wlasnej skorze jak tutaj jest to odechce ci sie samosiowania...my jeszcze siedzimy na Margaricie po objezdzie, jestesmy zadowoleni, nastawilismy sie na wypoczynek i dobry humor, piloci super. Czulismy, ze jestesmy bezpieczni z Przemkiem i Luisem. Super duet. Polecam ten objazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lach Re: Wenezuela z Rainbow ktoś był ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 22:54 bylismy w styczniu 2012 wycieczka super,program bogaty, choc większośc to fakultety. od rana do wieczora czas zajęty jedynie wycieczka do fabryki rumu to pomyłka, degustacja za 35 dolarów,nic szczególnego na salto angel nie bylismy bo przesadzili z cena tj.365 dolarów.za te pieniądze to mamy objazd tygodniowy np maroka kąpiele w wodospoadach robią wrażenie polecamy wycieczke po margaricie bylismy na margaricie w hotelu itl costa caribe, jedzenie monotonne, duzy basen i fajna plaza.warto doplacic do tego hotelu bo inni narzekali na portofino.narzekali na klime, na wilgoc, brak balkonu itp.warto dopłacic do innego hotelu. pilotka Monika spoko, dobrze zorganizowana, chcociaz mogła wiecej opowiadac o zwyczajach wenezuelczykow itp. na razie najlepszy pilot z rainbow to konrad który oprowadzał nas po tajlandii komórki zadziałałypo 4 dniach zdecydowanie polecam wycieczke po wenezueli z rainbow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy1972 Re: Wenezuela z Rainbow ktoś był ? IP: *.dyn.dsl.cantv.net 03.04.12, 01:51 Wrocilismy z Wenezueli zadowoleni i usmiechnieci, super wycieczka, kraj przeciekawy, profesjonalna i przemila obsluga pilota Przemka B. Polecamy calym sercem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Wenezuela z Rainbow ktoś był ? IP: 5.174.9.* 07.07.13, 17:01 A jaka opcję wycieczki wybraliscie? Bo Rt ma kilka do Wenezueli Odpowiedz Link Zgłoś