Dodaj do ulubionych

Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 16:13
Wolę normalną plażę w Egipcie, z prawdziwym morzem, słońcem i plażą
Obserwuj wątek
    • Gość: zdziwiony Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 17:38
      A dlaczego zapomnieli dodać informację o stadach karaluchów grasujących w tym tropikalnym raju...? Można przywieźć do kraju całkiem niemiłych gości.
      • pretorianer2811 Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem 26.04.11, 23:34
        zamiast bzdury wypisywac, zamilcz lepiej zbufolony prostaku.....
        • Gość: wujek_extrema Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.vw.shawcable.net 27.04.11, 22:07
          Tak qwa wyslijcie polakow do niemiec to jeszcze wiecej ich nie wroci. I to jest ta polska strategia na bezrobocie
      • Gość: eaw123 Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.242.c87.petrotel.pl 05.11.11, 16:05
        Przecież na stronie piszą o karaczanach i żukach, przy noclegach jest o tym wspomniane. tylko trzeba czytać ze zrozumieniem.
    • Gość: mala Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.opera-mini.net 26.04.11, 19:21
      Ja byłam tam kilka razy i jestem bardzo zadowolona z pobytu :) blisko samochodem z Poznania, ceny też nie jakieś ogromne. Cieplutko (zimą taki wypad genialny), smaczne jedzenie, super sauny, ciepła woda do kąpieli :) polecam :) spaliśmy na plaży - niezapomniane przeżycie :)
      • Gość: wiadro Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: 70.70.144.* 28.04.11, 16:58
        spalismy na plazy zeby zaoszczedzic. hehehehe
      • terezzo Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem 17.11.11, 23:02
        Jak ten nocleg na plaży? Na terenie basenu to chyba jest gorąco i duża wilgotność. Nie przeszkadza to w spaniu? I czy spaliście w namiocie czy jakimś domku?
    • Gość: azyt fajne sauny IP: *.fbx.proxad.net 27.04.11, 09:37
      i panie bez odziezy
    • Gość: bibi Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.cust.dsl.vodafone.it 27.04.11, 09:41
      Może i lepiej na plaży w Egipcie, ale trochę drożej... A ci, co krytykują, nigdy nie byli... Tak czystych toalet i takiego porządku ogólnie przy tak wielkiej ilości ludu każdego dnia 365 dni w roku nigdzie nie widziałam! Na kilka wypadów - może nudne, bo wielu atrakcji tam nie ma (byłam z grupami jako pilotka kilka razy i nudzi mnie już), ale raz czy dwa można się wybrać! POLECAM!
    • Gość: Dead Man Walking Nie polecam IP: *.man.poznan.pl 27.04.11, 09:41
      Pojechałem tam z dziećmi w ramach prezentu od dziadków. Szczerze - za swoje już nie pojadę. Trochę krzaków, płytki ciasny basen i plaża, na której kompletnie nie ma miejsca. Drogo i nudno.

Podsumowując - za te pieniądze zupełnie nie warto. Lepiej wydać na polski aquapark i polską restaurację.

pozdrawiam
      • Gość: bibi Re: Nie polecam IP: *.cust.dsl.vodafone.it 27.04.11, 12:07
        Jakie drogo? Bilet wstępu kosztuje chyba 25 euro... Z tego co piszesz, prawdą jest płytki basen i przeludniona plaża... Czytając jednak komentarze typu: "lepiej wydać na POLSKĄ restaurację" potwierdza się epidemia polskiej zaściankowości... Bo zwłaszcza dla dzieciaków jest to niesamowita przygoda - właśnie te kilka krzaków, kącik ze ślizgawkami, lot balonem, wędrówka po lasku tropikalnym z deszczykiem czy też płytki basen.... Poza tym domy-imitacje tych prawdziwych z poszczególnych wysp - to też trochę lekcji geografii i kulturoznawstwa...
        No ale lepszy aquapark.... sam beton, nawet bez "tych kilku krzaków"... Przecież takie same u Ciebie na wsi rosną... A JEDNAK CO POLSKIE TO POLSKIE, no nie?
    • Gość: wojtek Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 13:42
      byłem z wycieczką,PRZEREKLAMOWANE!!!!!!,WYSTARCZY 4 GODZINY,A NIE 9 GODZIN!!!!!-leżaki ciągle zajęte.można tam zajrzeć BĘDĄC PRZEJAZDEM!!!!
    • topfame Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem 07.06.11, 16:41
      Byliśmy z żoną na Sylwestra 2010 - ogólna ocena 5+. Mieliśmy do dyspozycji uroczy "azjatycki" domek pod którym jest kawiarnia. Przed wejściem do domku łaził znudzony paw. Masa ptaków i ich świergot z rana, dobre jedzonko, racjonalne ceny, dużo uroczych miejsc i kilka różnych opcji spędzania wieczoru przy muzyce.
      Sporo podróżujemy po świecie i oboje zgodnie przyznajemy, że decyzja wyboru Tropical Islands była trafna
      • Gość: I LOVE cepeliada Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 23:50
        > Sporo podróżujemy po świecie i oboje zgodnie przyznajemy, że decyzja wyboru Tro
        > pical Islands była trafna

A kogo to interesuje?
      • Gość: co za wies Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.11, 16:47
        Mieliśmy do dyspozycji uroczy "azjatycki" domek pod którym jest kawiarnia.
        Dla mnie bomba!Niemieck plastik rules?
    • Gość: viptrans Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: 94.158.237.* 05.11.11, 14:16
      Wynajem busa wraz z kierowcą VW T5 Caravelle.
      8 osób + kierowca.

Samochód posiada na wyposażeniu 2- strefową klimatyzację,
      przyciemniane szyby, indywidualne oświetlenie dla każdego miejsca,
      rolety.

Każdą ofertę ustalamy indywidualnie.
      Wystawiamy faktury Vat.

Więcej informacji na stronie www.viptrans.pl

Kontakt:

531 091 091
      bus@viptrans.pl
    • agnieszkaw28 Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem 16.02.13, 15:19
      A ja jestetem wlasnie w Tropical Isnand na 2 noce mam pokuj i gdy weszlam dzis rano do pokoju z 2 dzieci zeby je przebrac zobaczylam ograomego karalucha. Zrobilam mu zdjecie i poszlam z tym zdjeciem do recepcji. POWIEDZIALA MI BABKA ZE TO NORMALNE TUTAJ!!!
      Wiecej tu nie przyjade!!!
      • Gość: lutka Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.play-internet.pl 27.02.13, 19:33
        Byłam kilka razy i bardzo polecam.
      • Gość: żenujące Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.toya.net.pl 18.01.14, 18:57
        Robak w dżungli? niespotykane....
    • Gość: Anna Jankowska Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.15, 18:35
      Od 15 maja w Centrum Handlowym JANKI trwa Wiosenna Loteria, w której można wygrać bilety dla czteroosobowej rodziny na wyjazd do Tropical Island pod Berlinem:) Wystarczy zrobić zakupy, zdobyć kupon i przyjść na losowanie nagrody w dniu 31 maja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka