Gość: bolo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.11, 16:13 Wolę normalną plażę w Egipcie, z prawdziwym morzem, słońcem i plażą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiony Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 17:38 A dlaczego zapomnieli dodać informację o stadach karaluchów grasujących w tym tropikalnym raju...? Można przywieźć do kraju całkiem niemiłych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianer2811 Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem 26.04.11, 23:34 zamiast bzdury wypisywac, zamilcz lepiej zbufolony prostaku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek_extrema Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.vw.shawcable.net 27.04.11, 22:07 Tak qwa wyslijcie polakow do niemiec to jeszcze wiecej ich nie wroci. I to jest ta polska strategia na bezrobocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eaw123 Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.242.c87.petrotel.pl 05.11.11, 16:05 Przecież na stronie piszą o karaczanach i żukach, przy noclegach jest o tym wspomniane. tylko trzeba czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.opera-mini.net 26.04.11, 19:21 Ja byłam tam kilka razy i jestem bardzo zadowolona z pobytu :) blisko samochodem z Poznania, ceny też nie jakieś ogromne. Cieplutko (zimą taki wypad genialny), smaczne jedzenie, super sauny, ciepła woda do kąpieli :) polecam :) spaliśmy na plaży - niezapomniane przeżycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadro Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: 70.70.144.* 28.04.11, 16:58 spalismy na plazy zeby zaoszczedzic. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
terezzo Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem 17.11.11, 23:02 Jak ten nocleg na plaży? Na terenie basenu to chyba jest gorąco i duża wilgotność. Nie przeszkadza to w spaniu? I czy spaliście w namiocie czy jakimś domku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.cust.dsl.vodafone.it 27.04.11, 09:41 Może i lepiej na plaży w Egipcie, ale trochę drożej... A ci, co krytykują, nigdy nie byli... Tak czystych toalet i takiego porządku ogólnie przy tak wielkiej ilości ludu każdego dnia 365 dni w roku nigdzie nie widziałam! Na kilka wypadów - może nudne, bo wielu atrakcji tam nie ma (byłam z grupami jako pilotka kilka razy i nudzi mnie już), ale raz czy dwa można się wybrać! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dead Man Walking Nie polecam IP: *.man.poznan.pl 27.04.11, 09:41 Pojechałem tam z dziećmi w ramach prezentu od dziadków. Szczerze - za swoje już nie pojadę. Trochę krzaków, płytki ciasny basen i plaża, na której kompletnie nie ma miejsca. Drogo i nudno. Podsumowując - za te pieniądze zupełnie nie warto. Lepiej wydać na polski aquapark i polską restaurację. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Nie polecam IP: *.cust.dsl.vodafone.it 27.04.11, 12:07 Jakie drogo? Bilet wstępu kosztuje chyba 25 euro... Z tego co piszesz, prawdą jest płytki basen i przeludniona plaża... Czytając jednak komentarze typu: "lepiej wydać na POLSKĄ restaurację" potwierdza się epidemia polskiej zaściankowości... Bo zwłaszcza dla dzieciaków jest to niesamowita przygoda - właśnie te kilka krzaków, kącik ze ślizgawkami, lot balonem, wędrówka po lasku tropikalnym z deszczykiem czy też płytki basen.... Poza tym domy-imitacje tych prawdziwych z poszczególnych wysp - to też trochę lekcji geografii i kulturoznawstwa... No ale lepszy aquapark.... sam beton, nawet bez "tych kilku krzaków"... Przecież takie same u Ciebie na wsi rosną... A JEDNAK CO POLSKIE TO POLSKIE, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 13:42 byłem z wycieczką,PRZEREKLAMOWANE!!!!!!,WYSTARCZY 4 GODZINY,A NIE 9 GODZIN!!!!!-leżaki ciągle zajęte.można tam zajrzeć BĘDĄC PRZEJAZDEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
topfame Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem 07.06.11, 16:41 Byliśmy z żoną na Sylwestra 2010 - ogólna ocena 5+. Mieliśmy do dyspozycji uroczy "azjatycki" domek pod którym jest kawiarnia. Przed wejściem do domku łaził znudzony paw. Masa ptaków i ich świergot z rana, dobre jedzonko, racjonalne ceny, dużo uroczych miejsc i kilka różnych opcji spędzania wieczoru przy muzyce. Sporo podróżujemy po świecie i oboje zgodnie przyznajemy, że decyzja wyboru Tropical Islands była trafna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I LOVE cepeliada Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 23:50 > Sporo podróżujemy po świecie i oboje zgodnie przyznajemy, że decyzja wyboru Tro > pical Islands była trafna A kogo to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za wies Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.11, 16:47 Mieliśmy do dyspozycji uroczy "azjatycki" domek pod którym jest kawiarnia. Dla mnie bomba!Niemieck plastik rules? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viptrans Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: 94.158.237.* 05.11.11, 14:16 Wynajem busa wraz z kierowcą VW T5 Caravelle. 8 osób + kierowca. Samochód posiada na wyposażeniu 2- strefową klimatyzację, przyciemniane szyby, indywidualne oświetlenie dla każdego miejsca, rolety. Każdą ofertę ustalamy indywidualnie. Wystawiamy faktury Vat. Więcej informacji na stronie www.viptrans.pl Kontakt: 531 091 091 bus@viptrans.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaw28 Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem 16.02.13, 15:19 A ja jestetem wlasnie w Tropical Isnand na 2 noce mam pokuj i gdy weszlam dzis rano do pokoju z 2 dzieci zeby je przebrac zobaczylam ograomego karalucha. Zrobilam mu zdjecie i poszlam z tym zdjeciem do recepcji. POWIEDZIALA MI BABKA ZE TO NORMALNE TUTAJ!!! Wiecej tu nie przyjade!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutka Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.play-internet.pl 27.02.13, 19:33 Byłam kilka razy i bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenujące Re: Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.toya.net.pl 18.01.14, 18:57 Robak w dżungli? niespotykane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Jankowska Niemcy. Tropical Islands pod Berlinem IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.15, 18:35 Od 15 maja w Centrum Handlowym JANKI trwa Wiosenna Loteria, w której można wygrać bilety dla czteroosobowej rodziny na wyjazd do Tropical Island pod Berlinem:) Wystarczy zrobić zakupy, zdobyć kupon i przyjść na losowanie nagrody w dniu 31 maja! Odpowiedz Link Zgłoś