Gość: Aneta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:11 Wybieram sie z mezem na malediwy. Czy ktos ma jakąs super oferte? Moze macie jakieś rady i informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richa Re: Malediwy 14.05.04, 21:11 2 tygodnie w 3-gwiazdkowym resorcie Kuredu za 899 EURO znajdziesz na www.tuitam.pl/index.php?lm=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Malediwy IP: *.189.219.112.skyware.pl 09.06.13, 21:47 Hotel Adaaran Select Club Rannalhi ***+ za 6200 PLN/os all inc. W ofercie także inne hotele. Jeśli jest Pani zainteresowana mój kontakt: Domin@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agga85 Re: Malediwy 09.03.20, 00:05 Świetny stosunek jakości do ceny ma Club Med. Prywatna wyspa położona ok 15 min motorówka od male, więc wygodny transport. Sam hotel jest ultra all inclusive z open bar, super jedzeniem, sportami i rozrywka. Do wyboru bungalowy na plazy lub wille na wodzie clubmed.pl/klub/kani/ Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Malediwy 12.03.20, 22:32 agga85 napisała: > Świetny stosunek jakości do ceny ma Club Med. Odradzam Club Med ze względu na fatalny stosunek jakości do ceny. Cena za dwie osoby od 31000 zł (7100 euro) w Finolhu Wille za 7 nocy. Cena nie obejmuje biletów lotniczych. Cena nie obejmuje kosztów wycieczek, parkingu, wynajmu nart, SPA, pralni, masażu, fryzjera, nurkowania, jazdy konnej ani golfa. Transfer z Male motorówką 30 min wg www. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Malediwy 24.04.20, 11:18 krzysiek_opole napisał(a): > To wygląda nieźle Czy ja wiem? Basen jak basen. Jak tysiące podobnych w resortach nad brzegiem morza/oceanu. W pobliżu plaża z palmami. Znów - widoki jakich wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Malediwy 26.04.20, 18:18 Ja jezdze co roku gdzies pod palmy.Raz drozej raz taniej,ale na poludnie i pod palmy na poludnowym morzu.Bede jezdzil do konca zycia chyba.Bo palmy i poludniowe morze jest dla mnie zawsze duuuzo bardziej atrakcyjne niz polski Baltyk czy Mazury albo Ustron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Malediwy IP: *.know.cable.virginm.net 01.05.20, 22:41 Zależy skąd chcesz lecieć. Najtaniej można się dostać z UK lub z Niemiec. Masz zamiar wszystko organizować sama tzn lot, zakwaterowanie itd? Sporo info odnośnie Malediwów pisałem w poniższym linku: podroze.org.pl/destination/malediwy/ Znajdziesz tam również temat Malediwy Budżetowo oraz kilka relacji z podróży może pomogą. Tak na szybko to możesz polecieć z Frankfurtu lub z Londynu. Ceny to zależy kiedy się wybieracie Odpowiedz Link Zgłoś