Dodaj do ulubionych

Relacja - Armenia

17.08.11, 23:41
Informuję, że wrzuciłem na swoją stronkę trochę zdjęć i relację z mojej tegorocznej rodzinnej podróży do Armenii.
www.sfinjak.wroclaw.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Relacja - Armenia IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 23:46
      kogo to obchodzi ?
      • pawel_zet Re: Relacja - Armenia 18.08.11, 09:04
        Wiemy już, że Ciebie, drogi znaku zapytania, nie. Ktoś się przyłączy do kolegi pytajnika? ;-)
        • Gość: Aida Re: Relacja - Armenia IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 17:55
          Byłam kilka lat temu w Armenii i powiem szczerze po oglądnięciu twoich zdjęć bym nie pojechała. Sa raczej kiepskie i warstwie kolorystki, kadru, etc. takiej czysto technicznej (slaby aparat) jak i tej mentalnej nic ze sobą nie niosą jak szara tapeta. No i do tego sesje z rodzina -miej litość to nie na publiczne forum, co mnie obchodzi jak wygląda twoja zona i reszta.
          • pawel_zet Re: Relacja - Armenia 18.08.11, 18:33
            Po domenie domyślam się, że to Ty, drogi pytajniku. Niby to dobrze, że rozwinąłeś swoją wypowiedź, ale jakoś nie wierzę, że mówisz szczerze. Najpierw piszesz, że Cię nie obchodzi to, że coś wstawiłem na swoją stronę. Potem, że zdjęcia słabe. Coś mi się zdaje, że próbujesz mnie sprowokować. Nie masz innych zajęć niż wypisywanie głupot w Internecie? Jest lato. Ładna pogoda. Idź na spacer. Od przesiadywania w necie oczy się psują. :-)
            • Gość: ? Re: Relacja - Armenia IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 19:06
              nie to nie ja drogi pawlezecie, ja nawet nie kliknąłem w ten Twój link, więc nie wiem co tam jest.
              Zrozum, że to nie ja, tylko ktoś kto to obejrzał, mam nadzieję, że krytyka Cię czegoś nauczy na przyszłość.
              • Gość: Aida Re: Relacja - Armenia IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.11, 19:13
                Osoby majace net przez UPC maja ten sam adres/domene- niestety.
                • pawel_zet Re: Relacja - Armenia 18.08.11, 19:21
                  Zrozum, pytajniku miły, że skoro z jednej domeny w odstępie kilku minut (nawet jeśli jest to domena dość popularna) piszesz maile pod dwoma nickami, to trzeba by było być naiwniakiem, by uwierzyć w przypadek. Można tych kontrowersji byłoby uniknąć, logując się. To by jednak utrudniło trollowanie, prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka