Gość: ROSE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 08:49 Proszę o każde info na temat hotelu MOURADI MAHDIA oraz miejscowości Mahdia: co warto zobaczyć, czy znajdę tam jakieś sklepiki z podstawowymi artykułami (napoje, słodycze) itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROSE Re: TUNEZJA-Mahdia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:05 Jeszcze raz proszę o każde info na temat miejscowości MAHDIA (tzn. sklepy, zabytki, ciekawe miejsca itp.) Czekam na odpowiedzi, gdyż wyjeżdzam tam w połowie czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: TUNEZJA-Mahdia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.04, 20:01 Byłem w Mahdii na początku maja. O samym miasteczku nie powiem za wiele bo nocowaliśmy tam tylko jedną noc widziałem je z samochodu jak szukaliśmy hotelu. Był na pewno mały sklep samoobsługowy z podstawowymi rzeczami. Zaraz obok była też cukiernia z całkiem smacznymi ciastkami (w stylu europejskim) pozd piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROSE Re: TUNEZJA-Mahdia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 09:41 Dzięki za informację. Pozdrawiam. P.S. A jaką miałeś pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: TUNEZJA-Mahdia 26.05.04, 10:55 Wiem tylko, ze alkohol kupuje sie w sklepie alkoholowym w porcie:) Odpowiedz Link Zgłoś