Dodaj do ulubionych

Gdzie w lipcu samolotem?

08.06.04, 11:54
Hej. Tak się złożyło że w tym roku mam urlop w lipcu, czyli szczyt sezonu,
cen i temperatur. Gdzie moglabym polecieć żeby nie siedzieć pół dnia w
klimatyzowanym hotelu i żeby dziecko się nie nudziło. Będę wdzięczna za
informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grażyna Re: Gdzie w lipcu samolotem? IP: *.mech.pg.gda.pl 08.06.04, 12:28
      Wyspy Kanaryjskie. Klimat odpowiedni nawet w lipcu i sierpniu. Nie ma męczących
      40 stopniowych upałów. A i same Wyspy bardzo ciekawe.
      • aniek31 Re: Gdzie w lipcu samolotem? 08.06.04, 15:22
        Dzięki, czy mozesz polecic sprawdzone biuro, ofertę, hotel. Podejrzewam że ceny
        będą zbyt wysokie.
        • Gość: Grażyna Re: Gdzie w lipcu samolotem? IP: *.mech.pg.gda.pl 08.06.04, 16:36
          Ja niestety (?) nie mam doświadczenia poza biurami TUI i Neckermann i te mogę
          polecić. Dobrych hoteli na Kanarach jest całe mnóstwo. Fajne hotele dla rodzin
          z dziećmi ma TUI. Są to hotele typu family ze spacjalnymi klubami i atrakcjami
          dla maluchów. Trudno polecić coś konkretnego, jeżeli nie wiem jakie masz
          preferencje i jakimi dysponujesz finansami. Jeżeli masz ograniczone możliwości
          finansowe to może poczekaj na last minute. Neckermann ma bardzo ciekawe pod
          względem cenowym oferty. Może niekoniecznie Kanary (te rzeczywiście sa "trochę"
          droższe), ale np. z greckich wysp. Dzisiaj dostałam ofertę z NEC na Korfu hotel
          3,5* w jednej z piękniejszych miejscowości na Korfu z wyżywieniem HP za ok. 900
          zł na tydzień ze wszystkimi opłatami. W lipcu na pewno będzie trochę drożej,
          ale w last minute mają sporo ofert. Jest w czym wybierać zwłaszcza z hoteli 3*,
          tych z górnej półki trochę mniej. Pozdrawiam
    • Gość: poludnie Europy Re: Gdzie w lipcu samolotem? IP: *.82-136-217.adsl.skynet.be 08.06.04, 16:19
      Temperatury mimo, ze sa wysokie to jednak absolutnie znosne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka