majowadusza 31.01.12, 13:35 byłam dwa tygodnie. Wycieczki na Delta Orinoko, Los Rokes, itp. Chętnie odpowiem na pytania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajhoge Re: Wenezuela / wyspa Coche z Itaka 07.02.12, 15:11 witam :) za niecały tydzień wylatuję do Wenezueli 16 dni zwiedzanie i pobyt na Isle Coche (Hotel Paradise Coche). Prosze o blizsze informacje na co zwrocic uwage: podczas lotu i odpraw, co zabrac,czego unikac etc. Z gory b.dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
donatla Re: Wenezuela / wyspa Coche z Itaka 26.12.13, 16:40 Właśnie zaczynam się pakować. Lecę w styczniu 2014 na Margaritę. Proszę o jakieś rady. Odpowiedz Link Zgłoś
kmah Re: Wenezuela / wyspa Coche z Itaka 13.01.14, 04:37 ja mieszkam na Margaricie wiec jesli chcesz zobaczyc prawdziwa wyspe to chetnie pomoge cos zorganizowac moj fb Claudia Aguilera, Moja Magiczna Wyspa Margarita, e.mail klaudiadeaguilera@hotmail.com...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
venezuelanature Re: Wenezuela / wyspa Coche z Itaka 06.01.14, 13:16 Wenezuela jest naprawdę ładny kraj odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś