Gość: Leszek IP: 81.210.122.* 19.06.04, 23:17 Którą linią lotniczą nataniej można dolecieć do Meksyku (wybieram się generalnie na Kostarykę). Pozdrowienia Leszek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miecio Re: Meksyk samolot IP: *.access.uk.tiscali.com 20.06.04, 13:27 A moze DO Kostaryki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Meksyk samolot IP: 81.210.122.* 20.06.04, 16:13 Dziękuję Ci Mieciu za korektę.Rzeczywiście popełniłem błąd.Tylko...niepotrzebnie na mnie krzyczysz, umiem odczytywać także małe litery, szczególnie jeżeli zawierają krytyczne uwagi.A poza nauką języka polskiego...może zechciałbyś odpowiedzieć na moje pytanie.Chyba, że zorientowany jesteś jedynie w zakresie językoznawstwa. Myślałem, że to forum także podróżnicze...Gdybyś zechciał podać mi swój adres,pozwolę sobie czasami na konsultację. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję umiejętności i spostrzegawczości Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
kama.starecka Re: Meksyk samolot 20.06.04, 20:19 Do Cancun możesz doleciećczarerem z Niemiec. Na stronie www.tuitam.pl/index.php?pc=1 jest przelot za 349 EURO. Kamila Odpowiedz Link Zgłoś