Dodaj do ulubionych

oferty biur dla singli

IP: 195.114.160.* 21.06.04, 15:56
Jeśli znacie biura, które mają przyjazne warunki do wyjazdu dla singli -
wpisujcie. Osobiscie mogę napisać, które z biur nie mają korzystnych -
przoduje Scan Holiday - w ogóle nie przewidują sprzedaży wycieczki dla jednej
osoby. Tylko od 2 w góre.
Obserwuj wątek
    • Gość: yskra Sigma Travel albo Nilpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:20
      Nie robią absolutnie żadnych problemów, a jeżdżę z nimi od lat. Objazdówki.
      Można dopłacić do pokoju jednoosobowego, ale zawsze znajdzie się jakaś osoba,
      która też jedzie sama. Polecam jedno i drugie biuro.
      • Gość: Agnieszka Re: Sigma Travel albo Nilpol IP: *.inetia.pl 22.06.04, 08:31
        Sigma Travel - potwierdzam, wprawdzie w ub.r. wprowadzili zapis w regulaminie,
        że trzeba być przygotowanym na ew. dopłatę, jeśli nie znajdzie się drugi
        singiel, ale w praktyce nie ma z tym żadnego problemu. Polecam! :)
    • Gość: wptka Re: oferty biur dla singli IP: *.acn.waw.pl 22.06.04, 19:14
      Wyjeżdżałam solo kilkakrotnie ze Scan Holiday, Triadą, czeskim Fischerem i nie
      istniejącym już dziś Big Blue. Wszędzie się udało, ale za niewyobrażalnie dużą
      dopłatą (minimu ok. 50% ceny podstawowej). Ponadto zauważyłam, że dla singli
      pokoje są zwykle gorsze - mniejsze, bez widoku na morze itd. Niestety :-((.
      Pozdrowienia!
      • Gość: Ewelka Re: oferty biur dla singli IP: 195.114.160.* 23.06.04, 10:04
        Też wyjeżdzałam z Triadą i tu akurat jest tak, jak wcześniej dziewczyny opisały
        Sigmę - można mieszkać z inną osobą i wtedy firma zwraca dodatek za pokój
        jednoosobowy. Ale z Triadą więcej już nigdzie nie pojadę, bo nie byłam
        zadowolona z organizacji imprezy i obsługi.
        Z tymi dopłatami to niestety jest najgorzej. O tym, że dają gorsze pokoje
        jeszcze nie słyszałam, ale to już szczyt wszystkiego: nie dość, że się nas -
        singli - dyskryminuje, każe dopłac grube pieniądze to jeszcze traktuje per
        noga. Skandaliczne!
        • Gość: Agnieszka Re: oferty biur dla singli IP: *.inetia.pl 23.06.04, 13:05
          Sigma-Travel nie pobiera dodatkowych opłat za singla, wpłaca się normalnie,
          można też wcześniej zapytać, czy na dany termin jest też ktoś bez pary i przy
          zapisywaniu się zostaje się dołączonym do tego kogoś. Moim zdaniem rozsądnie.
          Za bycie singlem nie dopłaciłam ani złotówki.
    • miriam_73 Re: oferty biur dla singli 23.06.04, 17:41
      Co do Sigmy mogę tylko potwierdzić.Tak było w zasadzie odkąd biuro istnieje.

Natomiast miło byłam zaskoczona w kwietniu br. jak zdecydowałam się na krótki
      wyjazd do Włoch z Rainbow Tours - byłam z nimi pierwszy raz. Panie w biurze
      same zaoferowały opcję "doszusowania" mnie do innych singielek - w sumie było
      nas 5 pań, podzieliłysmy się 2 + 3, nie dopłacałyśmy nic i było OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka