Dodaj do ulubionych

Co wybrać.?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 21:50
Witam.
Mam wielki dylemat. Mianowice w listiopadzie planuje wyjazd na 2 tyg do któregos z tych krajów- co byści mi polecili-doradzili.
Kuba
Jamajka
Malediwy
Mauritius+ Reunoin
Seszele
Pogoda powinna być ok.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tuskania Osiolkowi w zlobie dano... 26.05.12, 22:57

Definicja dylematu to koniecznosc wyboru miedzy dwoma alternatywami.
      Ty dylematu nie masz. Jedz do Kutna. I napisz wypracowanie.
    • Gość: frequentflyer Re: Co wybrać.? IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.12, 23:20
      Kubę, mauritius z reunion (i z rodrigues na dokładkę) i malediwy przerabiałem, tyle że malediwów były cztery dni jako sequel do 13 dni na sri lance, nie wiem co tam można robić dwa tygodnie. spośród tych trzech zestawów, trudno wybierać, każde godne polecenia, przerób wszystkie i tylko wybierz które pierwsze. ja wybrałbym chyba kubę, bo jest ryzyko że coś się skończy i tej kuby co teraz jest możesz już nie zobaczyć.
      • Gość: magic Re: Co wybrać.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 09:52
        Ważna dla mnie jest pogoda- czytałem że na Kubie Jamajce w listopadzie moze padać( ja dokładnie chcę jechać po 11 listopada)- jak dokładnie w tych krajach z pogodą?
        Chciałbym przez te 2 tyg wypocząc i jasną sprawą jest pozwiedzać. malediwy to raczej tylko chyba wypoczynek - nurkowanie plaża( na jakie wycieczki z tamtąd mozna się wybrać)
        Wiem że wszyskie kraje które wymieniłem są warte odwiedzenia-ale na któryś trzeba się zdecydować....
        • voyager747 Re: Co wybrać.? 27.05.12, 12:24
          pozwiedzać można też np. w Meksyku, a nie bierzesz go pod uwagę
    • Gość: pytek Co wybrać? IP: *.cluster-h.websense.net 27.05.12, 00:32
      Na podstawie czego zdecydowales odwiedzic wymienione kraje?
      Opisz - wowczas doradzimy.
      • glupota.nie.boli Lichen czy Las Vegas? 27.05.12, 05:44
        Kolejne pytanie geografa-przyglupa.typu: Jestem rozdarty jak sosna pomiedzy
        Wlochami (pod Warszawa) a Wenecja. Poradzcie co wybrac? Jak sie ma takie
        trudnosci z podjeciem decyzji nalezy siedziec w domu.
    • Gość: DiscoveryPlanet_pl Re: Co wybrać.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 20:19
      Zdecydowanie najbardziej egzotycznym wyjazdem będzie wyprawa na Seszele- świetny klimat i gwarantowana pogoda niezależnie od pory roku. Zresztą warto poczytać więcej na ten temat w dobrych przewodnikach turystycznych które kupisz w księgarni internetowej. To mój faworyt na wakacje.
    • untochables Re: Co wybrać.? 01.06.12, 21:50
      Kuba
      • Gość: Jar. 67 Re: Co wybrać.? IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.12, 19:03
        A w Króżewnikach był.
    • prze-mcio Re: Co wybrać.? 04.06.12, 16:32
      jak już sobie doradzamy to pamiętajcie o uruchomieniu roamingu w telefonach i kupieniu pakietów obniżających koszta połączeń, żeby nie było zaskoczenia. Do tego najlepsza jest wg mnie Heyah, nie ma pakietów na połączenia zagraniczne, a taniej niż w Heyah nie ma nigdzie. 59gr/min z Polski do UE czy USA a z Unii 1zł/min za wychodzące i 49gr/min za przychodzące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka