Dodaj do ulubionych

IRAN / IX-X. 2004

07.07.04, 14:43
Czy wyjazd do Iranu we wrzesniu,pazdzierniku lub listopadzie to dobry pomysl?
ktora czesc kraju nadaje sie wtedy najbardziej do lazenia po gorach?
wreszcie czy ktos by sie pisal na taki, niestety niezbyt dlugi (2-3 tyg.),
wyjazd?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tomm Re: IRAN / IX-X. 2004 IP: *.tui.de / 62.48.72.* 09.07.04, 12:42
      witaj Tomku, wrzesien-pazdziernik to najlepszy termin na zwiedzanie Iranu. Ja
      planuje wyjazd w te okolice. wacham sie miedzy Turcja , Iranem a Syria i szuakm
      chetnych osob. W sprawie dogadania szczegolow, skontaktowania sie, pisz na
      email: saltamontes22@wp.pl .
    • tomek1 Re: IRAN / IX-X. 2004 09.07.04, 14:46
      ok, postaram sie jeszcze dzis odpowiedziec.
      pozdrawiam
    • Gość: piotr Re: IRAN / IX-X. 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 02:00
      Tomek
      Czy nadal chcesz jechac do Iranu?? I bardziej dokladnie w jakim terminie?? Ja
      bylbym chetny jechac pod koniec sierpnia lub w wrzesniu i wrocic na poczatku
      pazdziernika. Jakby cos to napisz na pkulka@tlen.pl
      • Gość: Tiglath Re: IRAN / IX-X. 2004 IP: 81.15.161.* 27.07.04, 11:23
        Witam,
        jedziecie głównie chodzić po górach czy jednak zwiedzanie - szlakiem zabytkow?
        tiglath@o2.pl
        • tomek1 Re: IRAN / IX-X. 2004 28.07.04, 11:47
          witam,
          jesli sie uda to i jedno i drugie.ostatecznie moze byc albo jedno albo drugie,
          w zaleznosci od skladu, bo puki co srednio to wyglada z chetnymi na pazdziernik.
          • Gość: johny Re: IRAN / IX-X. 2004 IP: *.crowley.pl 28.07.04, 15:00
            mam pytanie, jakie przewidujecie koszty i jakie środki transportu ? i jeśli to
            przełom września i pażdziernika to dokładnie od kiedy? miałbym dwie osoby do
            ekipy jesli to po 18 września.
            • tomek1 Re: IRAN / IX-X. 2004 28.07.04, 15:17
              koszty jak najmniejsze, rzecz jasna :-), ale w zw. z tym, ze do dyspozycji bede
              miec najprawdopodobniej tylko 3 tyg. trzeba leciec, pewnie aeroflotem, bo
              najtaniej.
              jesli sie uda to na 100% po podanej przez Ciebie dacie.
              pozdrawiam

Gość portalu: johny napisał(a):

> mam pytanie, jakie przewidujecie koszty i jakie środki transportu ? i jeśli
              to
              > przełom września i pażdziernika to dokładnie od kiedy? miałbym dwie osoby do
              > ekipy jesli to po 18 września.
            • Gość: tiglath Re: IRAN / IX-X. 2004 IP: 81.15.161.* 28.07.04, 15:51
              ja juz planuję raczej Syrię
              ok 1650 pln bilet lotniczy + ok drugie tyle na miejscu .... (na 3 tygodnie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka