Dodaj do ulubionych

Super podróży w 2013 roku!

30.12.12, 10:09
Wspaniałych podróży w nadchodzącym trzynastym roku życzę!
Dotarcia do najodleglejszych zakątków Ziemi, eksploracji fascynujących miejsc, poznania niesamowitych ludzi, bliskich spotkań z dziką przyrodą, delektowania się miejscowymi specjałami i chwil zadumy w świątyniach, radosnych momentów w hotelowym basenie i na wieczornych imprach, udanych startów i lądowań, worka pamiątek, pełnych zdjęć kart pamięci i masy wspomnień!

------------------------------
Obserwuj wątek
    • iza42 Re: Super podróży w 2013 roku! 30.12.12, 10:44
      Ubiegly rok byl dla mnie dobry o tyle, ze po latach nieobecnosci udalo mi sie znowu odwiedzic Poludniowa Afryke, Namibie i pare osciennych krajow, spedzic czas w kilku tzw game parks, napatrzyc sie dzikiej zwierzyny , podziwiac wspaniala afrykanska przyrode... Wrazenia niezapomniane!
      Niestety ten rok zapowiada sie bardziej nudno, wizyta w sercu starej Europy, duzo kultury ( to dobrze ! ) ale zdecydowanie mniej natury.
      • vaga.bunda Happy Travelling! 30.12.12, 16:57

Ja rowniez przylacze sie do zyczen. Obecny rok byl podrozniczo pomyslny dla mnie.
        Europa: Wieden, Mediolan, Bergamo po tygodniu. Swiat: Stany - dwa tygodnie.
        Za tydzien lece do Amsterdamu na piec dni. W marcu lece do Kalifornii Dolnej.
        Zobacze wieloryby w zatoce Magdaleny. Jestem przyjemnie podekscytowana.
        Byc moze w drugiej polowie roku wypali Azja. Trzymam mocno, az do zbielenia, kciuki.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich zyczac wszystkiego najlepszego w nadchodzacym
        roku.

v.
        • zeitgeist2010 Happy Travelling makes everobody happy 04.01.13, 08:56
          Obecy rok stał pod znakiem Chin, jego jezyka i zycia codziennego.

W 2013 chcialbym znowu odwiedzic swoje ulubione srodowisko kulturowe w Brazylii.
          Pierwsza stolice tego kraju Salvador da Bahia. Jako biały czujesz sie tam jak w Afryce, bo 90% populacji to afrobrazylyjczycy.
          Rozne odcienie kolorow skory, na ktore portugalski ma adekwatne slowa. Bronzeada, pardo, branca, negro et cetera

Czesc czasu mieszkałbym na pln wybrzezach atlantyku tego miasta. Dzien, dwa w centrum – dla typowego dla Portguglaczykow planowania miasta jest cidade alta – wysoko i baixa – miasto nizsze.
          Wyspa Itaparica i duzo czasu na szlifowanie jezyka
    • starypierdola Cos mi to wyglada na plagiat ... 28.01.13, 00:53
      ... expercie od architektury:
      forum.gazeta.pl/forum/w,193,141443561,141443561,Postanowienia_Noworoczne_Dokad_jedziemy_w_2913_.html
      Ekspert od etyki
      SP

• kornel-1 Najpierw pomyśl potem napisz. A najlepiej nie pisz 28.01.13, 09:55
        Starapierdoła napisała:
        Użytkownik kornel-1 założył wątek 30.12.12, 10:09
        Użytkownik starypie... założył wątek 31.12.12, 18:33

Ekspert od etyki zapewne złoży publiczne przeprosiny.

Kornel
        Ekspert od logiki
        • starypierdola Najpierw pomyśl potem napisz..... 28.01.13, 18:03
          Dobra rada!

BARDZO bym chcial zebys nie mial racji; patrze wiec na Twoj wpis ze wszystkich stron i widze ze fakty sa nieublagane. Masz racje, wiec PRZEPRASZAM.

Moj problem to to ze poprzednio nie czytalem Twoich wpisow. Postanawiam poprawe :) Dla wyjasnienia:
          1. Dekalruje ze nie jestem ekspertem of etyki
          2. Potwierdzam ze style architektoniczne znam raczej pobieznie.

To moze z ta architekrura tez miales tez racje? Ale kto to moze wiedziec bo w koncu nie dokonczyles przekonywania mnie :(

Z wdziecznosci za nauczke poslucham Twojej rady i przestane sie wpisywac na Twoich watkach. Docen poswiecenie :(

Ale Ty smialo I odwaznie wpisuj sie na moich. Moze w koncu podszkolisz mnie w architekturze.

Skruszony SP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka