Dodaj do ulubionych

Djerba garden Park

IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 09.08.04, 20:28
Czy może ktoś leci 19.08.na djerbę.Chętnie poznamy miłe
towarzystwo.Pozdrawiamy.
Obserwuj wątek
    • thommo Re: Djerba garden Park 10.08.04, 16:45
      witam,
      wybieramy się z żoną 19go z warszawy:)
      pozdrv

--
      Tomasz
      • Gość: jola Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 20:40
        jest nam bardzo miło że odezwaliście się do nas. do zobaczenia na lotnisku.
        Jesteśmy przekonani, że będziemy mieli super wakacje. do zobaczenia.
        Jola i Marek
    • thommo Re: Djerba garden Park 10.08.04, 16:48
      czytaliście?:
      www.eximtours.pl/web/?page=errata_katalog
      ciekaw jestem co się jeszcze zmieni do 19?

--
      Tomasz
      • Gość: GrzegorzFr Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 19:27
        Witam
        My tez lecimy 19 z Warszawy, dzieki za super nowości do zobaczenia na Djerbiere
        Pozdrawiam Grzegorz
      • Gość: GrzegorzFr Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 10.08.04, 20:04
        Przeczytajcie opinie o Garden Park na forum o Djerbie www.wakacje.pl
        Mam nadzieję ze się nie potwierdzą. Pozdrawiam.
        • Gość: Jola Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 10.08.04, 20:23
          Przeraziła mnie opinia na www.wakacje o naszym hotelu.Mam nadzieję że nic się z
          tego nie sprawdzi.W zeszłym roku lecieliśmy do Sharm w Egipcie i też napisał
          ktoś straszne rzeczy o hotelu do którego lecieliśmy na szczęście nic się nie
          sprawdziło było O.K.Jestem dobrej myśli a mąż mi odradza czytanie tych
          wszystkich opisów.Jesteśmy dobrej myśli,grunt to jechać z dobrym nastawieniem
          bo popsujemy sobie cały urlop,miło nam będzie was poznać razem będzie
          raźniej.Pozdrawiamy-Jola i Marek
          • thommo Re: Djerba garden Park 10.08.04, 20:33
            spoko - hotel jest po przebudowie - to raz, po drugie jak poczyatacie głębiej
            to są i takie opinie:

"właśnie wczoraj wróciłam z djerby. @ tygodnie w Garden Park. Było
            superrrr!!!!! POLECAM W 100 %. Bogate animacje, disco, jedzonko, plaże, sporty
            różnorakie, zajęcia dla dzieci. Naprawdę za te pieniądze, naprawdę warto. EXIM
            też wporządku. Byłam z nimi 3 razy - jest OK"

"bylem na przelomie pazdziernika i listopada 2003 r. w tym hotelu,moja wrazenia
            i opinie na temat tego hotelu sa bardzo dobre i naprawde jestam ja i moja
            dziewczyna pod wrazeniem!
            jedzonka jest opor i roznoraki,napoja,soki,kawka,herbatz do woli,sniadanie
            trudno opisac wszystkich mozliwosci wyboru menu,obiadokkolacja tez full opcji,a
            mielismy wersje wyzywienia typu HB.
            Sam hotel duzy ,ciekawa architektura,pokoju the
            best,klima,duze,cyyste,nieszablonowy i orientalny wystroj.
            W hotelu dwa basen ye yjezdzalnia do wody,jaccuyi,jeden maly dodatkowy basen w
            hotelu,ale niekorzystalismy,bo po co-skoro sa dwa duze na zewnatrz,w tym
            terminie mielismy sporo francuzow w hotelu,animacje od rana do
            popoludnia,aerobic w wodzie,darty,konkursy itp."

wiecie jak jest - niektórym przeszkadza byle co, ale nie sądze, żeby pozwolili
            sobie na karaluchy i pchły!! bez przesady

pozdrv
            --
            Tomasz

• Gość: GrzegorzFr Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 21:10
              Mam nadzieję Tomku ze Masz racje,ogólnie nastawieni jesteśmy pozytywnie pierszy
              raz wybieramy się z EXIM musi byc OK.Pozdrawiam.
              • thommo Re: Djerba garden Park 10.08.04, 21:12
                Też pierwszy raz z Eximem, ale biuro poleciła
                mi osoba, która wielokrotnie z nimi jeździła.
                Ja jestem dobrej myśli - w końcu jedziemy tylko na tydzień
                i mamy zamiar wypocząć:)

--
                Tomasz
              • Gość: Jola Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 21:31
                Ja byłam już z tym biurem i uważam że jest bardzo dobre.Z ich usług byliśmy
                bardzo zadowoleni,na miejscu byli profesjonalni rezydenci bez zastrzeżeń.Pod
                tym względem będzie O.K.Czy wybieracie się na jeep safari?
                • Gość: Gregorzfr Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 21:52
                  Dziekuję za opinie o EXIM,co do jeep safari już byliśmy gorąco polecam.
                  • Gość: Gregorzfr Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 22:00
                    Odwiedzcie stonę www.gardenpark.com.tn budująca.Pozdrawiam
                  • Gość: jola Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 22:10
                    My też byliśmy,ale trzeba to powtórzyć.
                    • Gość: Gregorzfr Re: Djerba garden Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 22:17
                      Będziemy tylko tydzień to mało czasu na dwudniowe wycieczki
                      do zobaczenia.
            • Gość: camell Re: Djerba garden Park IP: *.zm / 62.148.85.* 11.08.04, 12:36
              Czy mozesz polecić jakieś wycieczki, u kogo wykupic itd. Jakbym mogł prosic o
              info na camell@interia.pl
    • thommo kilka rad proszę 11.08.04, 09:08
      witam,
      z tego co tu czytam to trafiłem na doświadczonych speców od Tunezji:)
      I świetnie!! Ponieważ my jedziemy po raz pierwszy będziemy wdzięczni
      za każdy tip. Co prawda trochę poczytałem w sieci (min. o wymianie pieniędzy)
      ale co to jest w porównaniu z Waszym doświadczeniem.
      Będę więc wdzięczny za każdą "niezbędną" podpowiedź.

pozdrawiam
      --
      Tomasz
      • Gość: Jola Re: kilka rad proszę IP: *.brtvp.pl / *.brtvp.pl 11.08.04, 09:38
        Jeśli chodzi o walutę,lepiej wziąść dolary i nie wymieniać odrazu wszystkich
        pieniędzy.Często bywa tak,że kurs jest codziennie inny.Jeśli coś się kupuje nie
        dać się nabrać,poprzednim razem chciałam kupić ceramikę/mają piękną ręcznie
        malowaną/i krzyczeli 65 USD,kupiłam za 15 dinarów x /dzis.kurs 1,27/.To tak jak
        w Turcji czy Egipcie jak odchodzisz i mówisz że nie chcesz to zjeżdżają z cen i
        jeszze za Tobą gonią.Ponieważ u nich się nie pije alkoholu często było tak że
        na plaży podchodził do nas plażowy i chciał kupić butelkę whisky lub
        brendy,dawał nam 100 USD.Teraz pomyśleliśmy że zaopatrzymy się na
        bezcłówce,będzie na wycieczki.Pozdrawiam
        • thommo Re: kilka rad proszę 11.08.04, 09:59
          mała kontrabanda?:))
          jak za dobrych, dawnych czasów w bułgarii czy jugosławii:))
          Ok - 2 bytelki whisky mozna...

Jak jest ze sportami - przede wszystkim interesuje nas tenis

pozdrv
          --
          Tomasz
          • Gość: jola Re: kilka rad proszę IP: *.brtvp.pl / *.brtvp.pl 11.08.04, 11:47
            Z tego co pamiętam,korty tenisowe przeważnie były przy prawie każdym hotelu ale
            czy trzeba z sobą brać swoją rakietę czy jest wypożyczalnia tego nie wiem.Ale
            skoro jest kort myślę że jest i sprzęt.Jeśli cię to interesuje myślę że warto
            zadzwonić do eximu i się dowiedzieć.Nie jestem w tym temacie wtajemniczona,ja z
            mężem to typowi narciarze a mój mąż szykuje się na siatkówkę i deskę serfingową.
            Pozdrawiam
            • Gość: Magda już za tydzień!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.04, 18:58
              jestem żoną Tomka i z uwagą śledzę nasz wątek. Juz się nie mogę doczekać
              wyjazdu. Mam nadzieję, że się jakoś rozpoznamy i spędzimy miło czas.
              pozdrawiam
              • Gość: Jola Re: już za tydzień!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.04, 19:27
                Cześć Magda!
                Bardzo się cieszę że odezwała się kobieta,będzie mi bardzo miło cię
                poznać.Myślę że fantastycznie spędzimy urlop mimo nawet jakiś niedogodnień
                związanych z hotelem /mam nadzieję że wcale ich nie będzie/ważne aby nam
                dopisywały humory.Ja również nie mogę się doczekać już liczę dni do urlopu.
                Musimy chyba sobie dać jakieś namiary aby się rozpoznać?Pozdrawiam
                • Gość: Magda Re: już za tydzień!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 00:00
                  Jolu, nie myśl o niedogodnościach, liczy się urlop i to że przynajmniej nie
                  trzeba będzie choidzić d0 pracy.......hm.. to tak z mojego punktu widzenia. Na
                  Okęciu jakoś się rozpoznamy. Myślę, że tłumów nie będzie.Poza tym mamy całe 7
                  dni. Tomek nosi okulary (właśnie dziś kończy 33 latka).Ja jestem ciutkę
                  młodsza. Pewnie będziemy mieć dużo bagażu, bo ja już taka jestem (wszystko się
                  może przydać.... ;).
                  Jakiś pilot będzie chyba wyczytywał nazwiska i imiona, a jeśli nie - to
                  będziemy się pytać, która to Jola. W końcu trafimy na siebie.
                  A jak ma na imię twoja druga połowa? Jesteście z Warszawy?
                  • Gość: Jola Re: już za tydzień!!! IP: *.brtvp.pl / *.brtvp.pl 12.08.04, 11:39
                    Cześć Magda!
                    Nie mogę już usiedzieć w pracy,jak na złość mam coraz więcej roboty,ale
                    pociesza mnie myśl że od poniedziałku nie idę już do pracy.Szkoda że wybieracie
                    się tylko na tydzień ale fajnie że się poznamy.Jesteśmy trochę.... starsi od
                    was ale duchem i zachowaniem bardzo młodzi.Mimo swojego wieku lubimy
                    porozrabiać i szaleć do rana.Uwielbiamy poznawać nowych ludzi i cieszy nas
                    każda znajomość.Mój mąż-Marek nie da się ukryć w tłumie,jest wysoki/192cm/i
                    nosi okulary.Napewno będzie w jasnych spodenkach przed kolanem a więc poznacie
                    go po
                    białych nogach.Ja jestem niższa,mówi że jestem "kurdupel"ale się z tym nie
                    zgadzam.Napewno będę miała torbę podręczną na ramię czerwoną z biało-czarnym
                    wzorem pośrodku.Aha i jesteśmy z Warszawy.Pozdrawiamy
                  • Gość: Jola Re: już za tydzień!!! IP: *.brtvp.pl / *.brtvp.pl 12.08.04, 13:55
                    Magda i Tomek!
                    Przeczytajcie sobie wątek na www.wakacje-opinia o hotelu Garden Park-niejaka
                    Ina.Nie dawało mi to spokoju i "basia" to moja robota.Ależ babsko denerwuje
                    niepotrzebnie ludzi.Znów potwierdza się prawda że nie należy takich opisów brać
                    pod uwagę.Wczoraj poświęciłam kupę czasu na wertowanie scanholidey i wyszło
                    szydlo z worka.Pozdrawiam
                    • Gość: Magda Re: już za tydzień!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.04, 16:55
                      przeczytałam tą informację na www.wakacje.pl i utwierdziłam się w przekonaniu,
                      że nie warto się przejmować jakimiś historiami i trzeba naocznie sprawdzić jak
                      tam jest. Ludzie oczekują złotych klamek a nie zwracają uwagi ilu gwiazdkowy
                      hotel wybrali. Ja mam zamiar dobrze się bawić i nic nie jest w stanie popsuć mi
                      humoru. A tak na marginesie to zastanawiam się, czy na wszelki wypadek nie
                      wziąć podręcznego domestosa, bo brzydzę się brudnych łazienek.
                      Na lotnisku z pewnością się poznamy. Opisałaś mi bardzo dobitnie wasz wygląd i
                      chyba nie będziemy mieć większego problemu.
                      My jeszcze nie wiemy jak bęziemy ubrani, takie rzeczy zawsze wychodzą w
                      ostatniej chwili. Szczególnie u nas - bo ja w środę jeszcze idę do pracy (tylko
                      może się troszkę wcześniej urwę :)
                      P.S. My też jesteśmy z Warszawy, nawet mieszkamy niedaleko od Okęcia
                      Magda
                      • thommo Re: już za tydzień!!! 12.08.04, 17:04
                        kochanie - ale my jedziemy w czwartek...

ależ te żony zapominalskie:)

--
                        Tomasz
                        • Gość: Gregorzfr Re: już za tydzień!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.04, 14:27
                          Z tego co tu widzę Wszyscy zaczeliśmy odliczanie -6 dni Pozdrawiam.
                    • Gość: Gregorzfr Re: już za tydzień!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.04, 14:57
                      Gratuluję wykrycia mylnych informacji net@ na forum wakacje.pl
                      czekam na bardziej wiarygodny opis hotelu od flory Pozdrawiam.
                      • nad4ja Re: już za tydzień!!! 18.08.04, 00:00
                        No coz... wielkie odliczanie leci.
                        Ja rowniez 19-tego:)

Tylko mam watpliwosci co do wybranego hotelu. moze bez klimy nie dostane zawalu
                        serca...:)
                        • thommo już jutro!!! 18.08.04, 10:34
                          a skąd takie wiadomości, że bez klimy...?

--
                          Tomasz
                          • Gość: Gregorzfr Re: już jutro!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.04, 14:49
                            To dozobaczenia jutro o 19.00 na lotnisku Pozdrawiam.
                            • panmoher Re: już jutro!!! 19.08.04, 20:39
                              No i pojechali... My dopiero za tydzień, czy ktoś dię wybiera 26.08 z EXIM -em
                              do Garden Parku???
                              • Gość: luk Re: już jutro!!! IP: 80.53.193.* 21.08.04, 20:20
                                My tez lecimy 26.08.04 do Garden Parku z Eximu
                                PS.Za wszystkie informacje serdeczne dzieki
                              • Gość: Ula Garden Park z Exim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 11:08
                                Czesc, tym razem kolej na innych :-) lecimy 7 osobowa grupa i potrzebujemy
                                wsparcia. Czy macie pozytywne wrazenia z garden parku?
                                • thommo Re: Garden Park z Exim. 13.09.04, 14:47
                                  forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=86315&t=86315&dest=65%7C65001%7C0&id_oferty=

forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=93505&t=93505&dest=65%7C65001%7C0&id_oferty=

pozdrawiam

--
                                  Tomasz
                                  • Gość: agus7 a moze ktos leci 30/09? :) IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 17.09.04, 21:43
                                    zarzekalam sie: wszedzie byle nie Tunezja i Egipt, a w koncu lecimy 30 wrzesnia
                                    z Warszawy z Eximem do Garden Parku na Djerbe :)))
                                    czy ktos z Was wybiera sie rowniez w tym terminie?
                                    • agus7 moze jednak ktos dzis leci i sie odezwie? 30.09.04, 09:30
                                      ja zaraz przystepuje do pakowania :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka