Dodaj do ulubionych

Australia - Nowa Zelandia

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 14:51
Hejka,
Jade do Australii i NOwej Zelandii na 3 tygodnie. Bedzie to taka objazdowa.
Zastanawiam sie ile potrzebuje na to pieniedzy (3 tygodnie na miejscu: tanie
hoteliki, 3-4 przeloty wewnatrz Australii, kilka zorganizowanych wycieczek na
zwiedzanie). Czy ktos juz ma doswiadczenie ile to mniej wiecej kosztuje?!
Help plizzzz! Pozdrawiam goraco! KaskaPS-Ceny biletow lotniczych DO australii
juz nie licze....
Obserwuj wątek
    • Gość: Goha Re: Australia - Nowa Zelandia IP: *.dds.xtra.co.nz 17.08.04, 13:46
      Hej,
      na noclegi w Nowej Zelandii typu backpackers musisz liczyc minimum NZ$20-25 (1
      NZ$ = PLN 2,6)za nocleg.
      Ceny biletow lotniczych w Australii mozesz sprawdzic na stronie
      www.qantas.com.au. Radze zaplanowac trase z wyprzedzeniem i kupic bilety juz
      teraz, bo na kazdy lot jest jakas pula tanszych biletow.
      Za trase Melbourne-Alice Springs-Darwin-Cairns (3 przeloty) wg obecnych cen
      nalezy zaplacic ok AU$1000.
      Jezeli lecisz do NZ i AU w sezonie Grudzien-Styczen, lepiej zarezerwuj sobie
      noclegi juz w listopadzie, bo moze byc ciezko cos znalezc tak z dnia na dzien...
      Tanie noclegi w NZ mozesz znalezc na stronie www.bbh.co.nz

Zycze udanych wakacji!
      • Gość: Kaska Re: Australia - Nowa Zelandia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 14:46
        dzieki!
    • Gość: MM Do Gohy IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 14:17
      mam prośbę - możesz podpowiedzieć gdzie szukać tanich (...) przelotów do Nowej?
      Wiem ze większość dobrych deali jest z UK, czy znasz może jakieś strony www
      gdzie je można rezerwować?
    • Gość: mani Re: Australia - Nowa Zelandia IP: *.acn.waw.pl 22.08.04, 11:51
      jezeli chodzi o przeloty w australii to proponuje linie jetstar albo virgin
      blue... wpisz w wyszukiwarce i znajdziesz... mozna znalezc wiele ciekawych i
      TANICH przelotów w ramach promocji... a na hoteliki ... ok $25 ... chociaż naw
      surfers paradise udało mi sie znalezc za $12..:) pozdr... ps. jedzenie jest
      drogie...:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka