Gość: agu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:09 Jezeli ktos sie tam wybiera - niech pyta. Dam nawet namiary na tanie kwatery - 5 euro. Fajne miejsce na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fordit Re: Wrócilam z Czarnogóry - polecam IP: *.msz.gov.pl 17.08.04, 16:13 cześć tak się składa, że za tydzień wybieram się w ten sam region Europy i zależy mi na informacjach oraz - jeśli faktycznie byłabyś tak miła - na namiarach na przystępne cenowo kwatery pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: Wrócilam z Czarnogóry - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:35 nie ma sprawy - ja mieszkalam w miescince niedaleko Ulcinij - tam noclegi zalatwia Polka p. Maria Kosanowic - kosanovic@neobee.net to jej mail. Napisz od kiedy do kiedy ile osob. aha noclegi sa po 6 euro. jezeli nie uda ci sie z p. Maria - to jedz w ciemno - noclegi w Ulcinij - 10 euro góra w pokoju z łazienką. Na pewno cos znajdziesz. Aha zabiez sobie polska kielbase, bo tam maja dziwna - nie maja nic typu szynka, baleron. tam, gdzie ja bylam do plazy jakies 700 metrow - fajny spacerek. Jak bedziesz mial wiecej pytan - pisz aniuszka@poczta.fm aha jezeli jedziesz samochodem - nie polecam przez przejscie graniczne HUM - no chyba ze szukasz mocnych wrazen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordit Re: Wrócilam z Czarnogóry - polecam IP: *.msz.gov.pl 19.08.04, 08:04 bardzo dziękuję za rady i namiary, na pewno skorzystam nie będę jechał samochodem, lecz transportem zbiorowym, czyli pociągami i autobusami - masz jakieś doświadczenia w tym zakresie i czy z Czarnogóry są połączenia do Sarajewa; bezpośrednio czy tylko przez Chorwację (Dubrownik)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu Re: Wrócilam z Czarnogóry - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:24 Nie nic nie wiem na temat innego transportu niz samochod. Nie poruszalam sie w inny sposób po kraju. W Sarajewie nie byłam, ale jezeli chodzi o Dubrownik - to goraco polecam. PIEKNE MIASTO Jak masz okazje - to sie na chwile tam zatrzymaj Odpowiedz Link Zgłoś