IP: 192.168.2.* 10.04.02, 13:15
Pilnie poszukuję wszelkich informacji o możliwościach wyjazdu do Pragi na kilka
dni, w święta majowe (tani nocleg w pobliżu centrum, tani dojazd itd).
Pomóżcie, drodzy forumowicze!
Obserwuj wątek
    • Gość: alcess Re: Praga IP: *.cplus.com.pl 10.04.02, 14:14
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=207 pod Tym adresem masz
      całe forum dotyczące Pragi. Ponad 160 watkow iodpowiedzi na Twoje pytania. Ja
      tez mysle o wyjezdzie w maju do Pragi.
      Pozdr.
      Alcess
    • Gość: gj Re: Praga IP: *.kul.lublin.pl 14.04.02, 11:56
      nie wiem skad bedziesz jechac ale najtaniej jest dostac sie do kudowy ,pozniej
      busem za 2,5 do granicy 15 min drogi na dworzec w nachodzie i za 99 koron 2,5
      godziny autobusem do pragi,podobnie jest jak dojedziesz do szklarskiej poreby
      pozniej do jakuszyc ,harrachov i praga podroz od granicy kosztuje cie wiec ok
      12 zl
    • Gość: Renata Re: Praga IP: *.ff.cuni.cz 19.04.02, 16:25
      radze sie dobrze zastanowic bo z powodu ilosci turystow mozesz nic nie
      zobaczyc, takie terminy to zawsze ryzyko, ale podaje adresy:
      Hostel Albertov, ul. Albertov 3a tel.0042/0/224923475 cena ok.350KC
      Hostel Sokol KArlin, MAleho1, 0042/0/224817474 cena OK.300Kc.MIlego pobytu :)
      renata
    • Gość: Renata Re: Praga IP: *.ff.cuni.cz 19.04.02, 16:29
      A z jakiego miasta w Polsce bedziesz jechac? najlepiej jakims bezposrednim
      pociagiem, w Pol. kupujesz bilet do granicy a potem u konduktora czeskiego. Ale
      to uniemozliwi ci zakup karty "Z " bardzo przydatna kosztuje 200 KC i daje na
      rok znizki ok. 45 procent. Tyle ze ja trzeba kupic po czeskiej stronie=musisz
      miec zdjecie! milej zabawy:)
      • Gość: acton Re: Praga IP: *.jedwab.net.pl 06.05.02, 14:33
        Ja nocleg załatwiałem przez internet za 400 koron na Sylwestra. Jak się
        okazało, można wszystko było załatwić na dworcu kolejowym (główny- nie pamiętam
        nazwy). Jest punkt informacyjny, a ceny hotelików niedrogie. Spotkałem też
        gościa, który chciał wynająć pokój. Nawet jeśli hotel (schronisko itp.) jest
        nieco dalej od centrum, nie należy się przejmować, bo komunikacja jest bardzo
        dobra, prosta i w miarę szybka. Najlepiej sobie kupić bilet tygodniowy albo
        trzydniowy. Wychodzi niedrogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka