Gość: mi IP: 192.168.2.* 10.04.02, 13:15 Pilnie poszukuję wszelkich informacji o możliwościach wyjazdu do Pragi na kilka dni, w święta majowe (tani nocleg w pobliżu centrum, tani dojazd itd). Pomóżcie, drodzy forumowicze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alcess Re: Praga IP: *.cplus.com.pl 10.04.02, 14:14 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=207 pod Tym adresem masz całe forum dotyczące Pragi. Ponad 160 watkow iodpowiedzi na Twoje pytania. Ja tez mysle o wyjezdzie w maju do Pragi. Pozdr. Alcess Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gj Re: Praga IP: *.kul.lublin.pl 14.04.02, 11:56 nie wiem skad bedziesz jechac ale najtaniej jest dostac sie do kudowy ,pozniej busem za 2,5 do granicy 15 min drogi na dworzec w nachodzie i za 99 koron 2,5 godziny autobusem do pragi,podobnie jest jak dojedziesz do szklarskiej poreby pozniej do jakuszyc ,harrachov i praga podroz od granicy kosztuje cie wiec ok 12 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Praga IP: *.ff.cuni.cz 19.04.02, 16:25 radze sie dobrze zastanowic bo z powodu ilosci turystow mozesz nic nie zobaczyc, takie terminy to zawsze ryzyko, ale podaje adresy: Hostel Albertov, ul. Albertov 3a tel.0042/0/224923475 cena ok.350KC Hostel Sokol KArlin, MAleho1, 0042/0/224817474 cena OK.300Kc.MIlego pobytu :) renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Praga IP: *.ff.cuni.cz 19.04.02, 16:29 A z jakiego miasta w Polsce bedziesz jechac? najlepiej jakims bezposrednim pociagiem, w Pol. kupujesz bilet do granicy a potem u konduktora czeskiego. Ale to uniemozliwi ci zakup karty "Z " bardzo przydatna kosztuje 200 KC i daje na rok znizki ok. 45 procent. Tyle ze ja trzeba kupic po czeskiej stronie=musisz miec zdjecie! milej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: Praga IP: *.jedwab.net.pl 06.05.02, 14:33 Ja nocleg załatwiałem przez internet za 400 koron na Sylwestra. Jak się okazało, można wszystko było załatwić na dworcu kolejowym (główny- nie pamiętam nazwy). Jest punkt informacyjny, a ceny hotelików niedrogie. Spotkałem też gościa, który chciał wynająć pokój. Nawet jeśli hotel (schronisko itp.) jest nieco dalej od centrum, nie należy się przejmować, bo komunikacja jest bardzo dobra, prosta i w miarę szybka. Najlepiej sobie kupić bilet tygodniowy albo trzydniowy. Wychodzi niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś