Gość: pytek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:43 Czy zna ktoś ten hotel?. Scan Holiday ma fajną cenowo ofertę na ten hotel. Czy ktoś w nim był i może powiedzieć o nim coś?. (jedzenie,baseny,pokoje,plaża). Z góry b. dziękuję Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Eden Club Tunezja IP: 212.244.249.* 20.01.05, 14:18 trzeba przeszukać wątki, w poprzednim roku byłam w tym hotelu, wrażenia opisałam dość szczegółowo, poza tym inni ludzie też coś pisali na ten temat, więc nim zaczniesz przeszukaj, to naprawdę pomaga a nie zaśmieca forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Eden Club Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:51 Pierwsze co zrobiłem zanim zapytałem to sprawdziłem w wyszukiwarce i trafiłem na takie same pytania jak moje. Sprawdziłem też na Tunezja - hotele(opinie) i tez echo.Szukałem tez w internecie,oprócz informacji z biur podróży,żadnych komentarzy turystów którzy tam byli,a o to mi naj,najbardziej mi chodzi. Dlatego ponawiam prośbę do kogoś kto w tym hotelu był o informacje. B. PILNE!!! W poniedziałek musze podjąć decyzję. Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Eden Club Tunezja IP: 212.244.249.* 21.01.05, 15:15 po raz kolejny piszę więc swoje wrażenia, otóż zarezerwowaliśmy pokój z widokiem na morze, pani tak nam zaproponowała, po przylocie okazało się, że pokoje z widokiem na morze sa dopiero w budowie, pokoje bardzo małe, ale da się przeżyć, ponieważ byliśmy z dzieckiem niespełna 2-letnim dano man łóżko dla niego, był to materac położony na ścianę betonową, żadnego zabezpieczenia, tylko pogratulować wyobraźni, obsługa kelnerska w stołówce nastawiona głównie na Niemców, Polaków przeważnie się tam ignoruje, jest może 2 kelnerów, którzy zarobili uczciwe na napiwek, a dostali go dopiero w przeddzień naszego wyjazdu, posiłki zawsze można w jakiś sposób skompletować raz lepiej raz gorzej, generalnie z głodu nie umrzesz, nawet gdy masz wybredne dziecko jak moje, jesli chodzi o sprzątanie w pokojach, to zależy na jaką trafisz sprzątaczkę, my mieliśmy babę, taką, że jeśli zostawiliśmy napiwek (a czytałam, że należy to zrobić zaraz pierwszego dnia aby nic nie ginęło), to pościel nam zmieniła ale tylko wtedy gdy były pieniądze, jeśli nic nie było to ledwie zmiotła, basenów jest sporo do wyboru w tym 2 kryte więc nie było problemu z kąpielą, byliśmy przed sezonem, więc z pogodą bywało różnie, hotel za to może się pochwalić naprawdę dobrym programem animacyjnym, jesli masz jeszcze pytania to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Eden Club Tunezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:45 Dziękuję bardzo,jakieś już wyobrazenie juz mam. Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś