anna.wilins 16.02.05, 15:33 Witam wszystkich, Pierwszy raz na Waszym forum. Trafiłam tu przypadkiem szukając postów o sambie. Spodobało mi, wiec troche zostanę;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coatlicue Re: Witam 17.02.05, 16:07 oi! seja bem vinda :) i mam nadzieję, że zostaniesz dlużej.. a co, interesujesz się sambą? tańczysz? pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.wilins ;) 18.02.05, 13:12 Cieszę się, że ktoś odpowiedział;) Tak, tańczę sambę od 6 m-cy i uwielbiam to. Od tańca się zaczeło, potem zaraziłam się muzyką (zaznaczam, że taneczną, do bardziej ambitnych jeszcze nie dotarłam;)Nauczycielka jest brazylijką, zajęcia prowadzi naturalnie jak oddycha, a komentarze kulturowe są lepsze niż wykłady. Obsesja mi się poglębia, kolega znający portugalski(br) namawia mnie na wyjazd...tylko z kasą krucho:( Do czasu poprawy muszę się czegoś nauczyć, czegoś więcej niż samby. PS Ogólnie Ameryka latino siedzi we mnie od kilku lat, tylko kierunek był bardziej na Kubę;) Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: ;) 18.02.05, 16:53 oi!! No to widzę, że pokrewną istotę wlaśnie znalazłam :) A u kogo się uczysz: Marta czy Adriana? No ja jestem bliżej wyjazdu niż kiedykolwiek myślałam (tak muszę się wam pochwalić :P) tylko zaczynam właśnie zbierać dinheiro... pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.wilins Jak miło;) 18.02.05, 22:51 U Adriany. W Warszawie wybór jest wszystkim znany;) Właśnie skończyłam 5-dniowy warsztat....zaraz się pewnie zgadamy ze swiat taaaki mały. Riviera czy Solec??;) Pozdrawiam AW Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: Jak miło;) 23.02.05, 20:08 Riviera i Marta :) a na solcu ma Adriana jakieś zajątka? pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.wilins Samba 25.02.05, 09:55 Coś poczta na gazecie mi szwankuje. Tak Adriana ma zajęcia na Solcu, dokładny adres sprawdzę- z pamieci pewnie pomyle;)Wrażenia z zajęć....genialne. Polecam, spróbuj. Oprócz samby wykłady o Rio gratis;) Odpowiedz Link Zgłoś