Gość: hepik IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 19:40 Czy tam jadąc na dziko można znależć noclegi i za ile?Chodzi o coś z aneksem kuchennym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mgyor Re: Miskolc Topolca IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 23.06.02, 19:35 Właśnie wróciłem z Miskolc-Tapolcy i spokojnie można tam znależć noclegi. Mnóstwo jest pensjonatów oferujących pokoje.Jak zauważyłem ceny kształtują się od ok.18zł do 60zł. Ja osobiście zarezerwowałem pokój przez internet: www.hajdutravel.hu (strona po polsku)-polecam,tam też oferują noclegi z mozliwością przyrządzania własnych posiłków.Ale bez rezerwacji,można przyjechać w ciemno; chodząc po kurorcie widziałem mnóstwo tabliczek (nawet po polsku) oferujących noclegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Miskolc Topolca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 19:41 Wielkie dzięki. Pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: Miskolc Topolca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 06:11 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś