Gość: Zo IP: *.chomiczowka.net.pl 26.07.02, 20:39 Wybieram się do Fethiye Oludeniz( hotel ATA LAGOON BEACH) za dwa tygodnie. Czy ktoś z Was był tam? Będę wdzięczna za wszelkie informacje (komary, EURO czy USD, hotel i wszystko inne). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joe_Stru Re: Fethiye Oludeniz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.02, 08:10 Popatrz tu:www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=193&w=2235573 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian Re: Fethiye Oludeniz IP: *.tkb.pl / 10.1.130.* 03.08.02, 10:34 Już pisałem trochę na ten temat wczesniej, ale coś to forum teraz nie chodzi najlepiej - ciężko jest przy poszukiwaniu starych postów. W Fethiye jest duzo taniej niż w Oludeniz. Jest mniej Angoli a więcej turystów z plecakami. No i plaża na cyplu jest częścią parku naraodowego więc placisz za wstęp. Warto wypożyczyć skuter i pojechać do wąwozu Saklikent, "wymarłego" miasta, nad jez. błotne Dalaman. A co komarów - władze walczą z nimi. Po mieście jeździ wieczorem auto, które w krzaczory wdmuchuje olbrzymie ilości dymu ze spalonej ropy........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zo Re: Fethiye Oludeniz IP: *.chomiczowka.net.pl 03.08.02, 11:18 Dzięki za wszystkie informacje (do tych wcześniejszych też dotarłam).Niepokoją mnie jednak jeszcze ciągle komary. Uważasz, że trzeba coś wziąć zapobiegawczego? (byłam w ubiegłym roku w Kemer i nic nie fruwało, nie brzęczało i nie gryzło). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś