Dodaj do ulubionych

MAROKO-zbieram inf

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:22
Witam, czy do Maroka mogę bezpiecznie jechać z dzieckiem ponad 2-letnim?
Wybieramy się wq kwietniu, czy ktoś moze mi powiedzieć jak tam w ogóle jest z
jedzeniem w hotelu, klimat, wycieczki i takie tam różne.
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: MAROKO-zbieram inf IP: *.ula5.1000lecie.pl 30.12.05, 14:37
      Maroko jeste na tyle "cywilizowanym" krajem że spokojnie można go zwiedzać z
      małym dzieckiem. Hotele przystosowane do przyjmowanie turytów z dziećmi. Co do
      jedzenie tu mogą pojawić się pewne problemy choć zależy to głównie od upodobań
      naszego malucha. Można przecież kupowac owoce, karmić dziecko przywiezionymi z
      pPolski produktami i zachęcac do jedzenie miejscowych dań. co do wycieczek to w
      kwietniu mie przeszkadzają upały a jedynym utrudnieniem może byc zmęczony mały
      człowiek kolejną wizytą w meczecie, czy na ruchiwymm suku. Nie wiem czy warto
      ciągną go na wycieczki. udanego wyjazdu
      • Gość: iit Re: MAROKO-zbieram inf IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 05.01.06, 18:41
        mam podobne pytania a jest ich bardzo dużo, ale na początek kilka. Czy
        wystarczy hotel 3 * w Maroku mam na myśli club al moggar garden beach w
        Agadirze ( może ktoś był ?) z neckermanna.Nawet nie wiemy jaka jest tam plaża,
        jakie jedzenie ( bo też jedziemy z dzieckiem) a chcemy wybrać opcję ALL. Co
        można zwiedzić i jakie są średnie temperatury w lipcu powietrza i wody.proszę
        piszcie wszystko co wiecie i każdy kto chociaż raz był w Maroku, to naprawdę są
        bardzo cenne informacje dla każdego turysty. Z góry serdecznie dziękuję.
        • Gość: iit Re: MAROKO-zbieram inf IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 05.01.06, 18:58
          jeszcze jedno małe pytanko jaka jest w ogóle pogoda w Maroku w lipcu, czy jest
          np. wietrznie, czy są opady ? piszcie proszę !!!!! Każda informacja jest na
          wagę złota dla forumowiczów, bo jak widzę zbyt mało jest szczegółowych
          informacji o tym kraju , jego kulturze, hotelach itp.
        • suspektus Re: MAROKO-zbieram inf 10.01.06, 11:05
          Wiadomosci o tym hotelu mozna dostac na stronie:
          www.holidaycheck.de/index.php
          Ale tylko w jezyku niemieckim. Ten hotel opisalo 34 Gosci, ktorzy tam mieszkali.
          50 % Gosci pisaly: hotel jest bardzo zly i pisali dlaczego
          50 % Gosci pisaly: hotel jest dobry i pisali dlaczego
          Pozdrawiam,
          Jurek z Hamburga
          P.S Maroko jest cudownym panstwem a w Agadir jest wiecej turystow jak
          marokanczykow, ktorzy sa bardzo serdeczni i mili. Plaza w Agadir jest bardzo
          ladna, bardzo szeroka (za szeroka ?) dluga. Temperatury: prosze zobaczyc
          wspaniala witryne: www.wetteronline.de
          Moje fotkti z Maroka: www.sawluk.com
          i okolo 600 fotek na stronie: www.holidaycheck.de/index.php
          Prosze przycisnac: sawluk
          • Gość: iit2 Re: MAROKO-zbieram inf IP: 213.76.173.* / *.lokietek.wolbrom.pl 10.01.06, 19:06
            a czy macie może informacje na temat hotelu Amadil Beach w Agadirze, czy jest
            godny polecenia, forma ALL, plaża, pokoje itp. ????
            • bziak Re: MAROKO-zbieram inf 07.02.06, 11:31

Czytłem na forach, ze to jeden z niewielu na prawdę polecanych. Szczególnie gdy
              jedzie się tam z dzieckiem i chce przebywać głównie w hotelu. Sam nie byłem.
              Wybrałem Oasis na czerwiec bo nie wiele czasu spędzam w hotelu. Dlatego wolałem
              zaoszczędzić.
              ---------------
    • bozena633 Re: MAROKO-zbieram inf 05.01.06, 20:57
      Witam!.Dużo informacji na temat Maroka jes na dyskusyjnym forum
      wakacyjnym.Wyjeżdżając na urlop w 2004r. do Maroka też tam szukałam
      informacji,a było ich mnóstwo.Ja byłam we wrześniu na 7+7.Objazdówka
      ciekawa,pobyt w hotelu Kenzi 4*,jedzenie dobre,ale pogoda dziwna nie wiadomo
      skąd około południa pojawiała się mgła i robiło się chłodno.Wieczorem
      obowiązkowo sweter.Woda w oceanie była zimna.
    • Gość: zbynio Re: MAROKO-zbieram inf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:19
      Bożena.
      Z jakim biurem byłaś?
      Pozdrawiam.
      • Gość: johnnie rep Re: MAROKO-zbieram inf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:53
        spedzilem lipiec 2003 w maroku
        dojazd stopem - z gliwic doalgeciras na terminapl portowy w 56h10min;)
        potem
        tetuan-szefszawan-ketama-fez-meknes-rabat-casablanca-al jajida-marakesh-jebel
        tubkal-marakesh-wodospady-tizin tikka-wazzazat-zagora-el rashidia-merzuga-
        meknes-tanger
        koszt 1000 zeta
        pogoda - brak opadow
        cieplo jak cholera;)
        ide spac jak ktos chce cos wiedziec to niech pyta chetnie odpisze;)
        • Gość: mariusz Re: MAROKO-zbieram inf IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.06, 20:06
          bylem w czerwcu
          bez deszczu, wieczory chlodne nawet polar konieczny, poranne mgly w agadirze
          bardzo czeste
          czemu ludzie pytacie o pogode jest tyle stron gdzie mozna to spardzic bardzo
          dokladnie
          • neferett Re: MAROKO-zbieram inf 11.01.06, 21:19
            Ja tez mam pytanie odnosnie Maroka. Zauwazylam , ze w katalogach biur podrozy,
            hotele 4* i wyzej maja plaze prywatne a w hotelach 2, 3 * czesto jest "plaza
            ogolno dostepna" i tu pytanie : czy na plazy ogolno dostepnej mozna sie
            normalnie opalac , tzn.w stroju dwuczesciowym ?
            Bylam pare razy w Egipcie i raczej nie wylazlabym na plaze publiczna w bikini,
            jednak tam sprawa jest prosta , kazdy hotel ma swoja plaze .
      • bozena633 Re: MAROKO-zbieram inf 12.01.06, 13:39
        Byłam z Triadą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka